+1 oy
1,266 göst.
Aile kategorisinde (53 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Şu an ayrı evlerde yaşıyoruz. Ama ev bakılıyor alınabilecek evler 350 400 bin TL ye var 3+ 1 Ler. Kaynanamgil ile kendi annemgil anlaşamıyorlar. Deyim yerinde ise kedi köpek gibiler. Ben daha yeni evliyim 1,5 senelik bir aylık kızım var. Hem rahat ederiz dedi eşim sende çalışırsan eve sadece yatmaya geleceğiz aylık giderlerle birlikte 2 bin TL yi çöpe atmamış oluruz diyor hep birlikte yer içeriz diyor bundan önce de evimiz ayrı idi ama birlikte yiyip içiyorduk evlenmeden benim tek kriterin ayrı evdi şimdi de büyük bakalım biraz daha hep birlikte oturalım diyor. Çok kararsızım kayınvalidem daha önceden de diğer gelinleri ile anlaşamayan biri bı oğlu ile yaşıyorlardı oğlu alkol kullandığı için kavga çok olmuş ayrılmışlar. Kayınvalidem saman altından su yürüten cinsten bunu nasıl eşime anlatabilirim. Kayınvalidesi ailesi ile yaşayıp mutlu olan var mı? Eşimin aklına giriyorlar.

45 Cevaplar

0 oy
(2,423 puan) tarafından
Altlı üstü  oturmanın bile yerine göre zorlukları var. Qyni evde oturmayı yok yani hoc düşünme bence. Rahat olamazsın ayağını uzatıp keyif yapamazsın  rahat duş bile alamazsın. Bide huzursuzluk cabası. 2 bin lira çöp değil hayatım her alanında harcamalar var kira olmasa başka bisi ama mecbur yani. Tabi karar senin 
(53 puan) tarafından
Bende olumlu bakmıyorum zaten en başta istediğim bir karardı her şeye tamam derim ama bunu tamam demem yani demistim
-Reklam-
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Bizim evler yakın olduğu halde herşeyimize karışıyorlar dirlik düzen bişeyimiz kalmadı huzur istiyorsan kapını ayrı tut canım 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Siz birlikte yaşarsanız eşinizle hiçbir özel hayatın kalmiycak emin ol sonu boşanmaya kadar gider bu durumun aklını kullan sakın kabul etme 
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Canım çok fazla zorlanirsin başta ayriymissin bu saatten sonra birlikte yaşarsanız sıkıntı olur ben olsam kesinlikle kabul etmezdim etmemelisinde bence ev ev üstüne olmaz çünkü 
0 oy
tarafından
Kesinlikle kabul etme bak biz alt üst oturuyoruz eşim sözleşmeli er miş evin üstünü yaptıralım demiş annesi de eşimde yaptırmış ailesi çok çok iyi ama eşim şuan bin pişman keşke ev alsaymışım diyor ileridede alıp burdan taşınmayı düşünüyor çünkü rahat edemiyor illaki ufak tefek sorunlar oluyor mesela kapımızı kitliyorduk ilk başlarda kapı çalma huyları yoktu kitliyordum anladılar sonra yani illaki olmuyor anlarsın ya şimdi yeni evlisin eşinle rahat rahat olmak istersin evde ama olamazsın öyle düşün eşine rahat olamiycaginizi falan soyle
0 oy
(6,761 puan) tarafından
Yaşayan var ben en baştan girdim ama çevremde kaç kişiden duydum sonradan birleşip eşler çalışıyormuş ama iki tarafında iyi anlayışlı olması lazım dediğine göre de senin kaynananla olmaz boşver hiç girme o topa derim 
0 oy
tarafından
Vala canım biz ev sahibi ile altlı üstlü oturuyoruz onlar kaynana gelin aynı evde yaşıyorlar ev dublex kayın peder vefat etmiş kaynana görümce vs beraber yaşıyorlar çokta memnunlar beraber çalışıp bu iki katlı evi satın almışlar evın içini 10 numara yapmışlar herşeyini kendıleri yapmışlar kaynana gelin kazandıkları parayla evin borcunu ödüyor abi kardeş de evi geçindiriyorlar fatura vs ödüyor bizdende kira alıyorlar beraber yaşamasalardı hc birini yapamazlardı eve 4 tane maaş giriyor kaynanan gil iyi insanlarsa beraber yaşamak en mantıklısı bence maddı manevi 
(53 puan) tarafından
Eşim de bu görüşte işte ama siz diyorsunuz kayınvalide iyi diye benim kaynanam iyi değil sorun orda saman altindan şu yürüten cinsten ki gittiğim yere bile gitmek isteyecek hiç arkadaslarimi da çağırıp konusamayacak miyim
tarafından
Kaynana iyiyse beraber yaşamak en mantıklısı ama kaynanan kötüyse hiç beraber yaşamayı düşünme bile yada kaynananı yönetebilirsen parmağında oynatabilirsen yaşa
0 oy
(122,605 puan) tarafından
yasanmaz tecrubeyle sabit
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Valla gerekirse boşanırım da gitmem blöfünü yap yine de gitme alt üst birliktik biz öyle bile olmadı inan
0 oy
tarafından
Valla cnm ben istemezdim birlikte kalmayı. Özel hayat diye birşey kalmiyacak. Azıcık aşım ağrısız başım demişler:)
0 oy
tarafından
Canım altlı üstlü otursan bile sıkıntı oluyor degilki aynı evin içinde yaşayacaksın benimki iki sokak ötemde yine rahat vermiyor aynı evin içinde düşünemiyorum eşini sen ikna edebilirsin ancak bide annem gille anlasamiyorlar diyorsun annen senin evine rahat rahat girip çıkamayacak gelip kalamayacak yani asla kabul etme herkes ev almayı düşünüyorsa başının çaresine de baksın para için huzurundan olma 
(53 puan) tarafından
Kesinlikle bende sizinle aynı düşüncedeyim dile de getirdim zaten benim şu zamana kadar senden tek istediğim buydu dedim başka bir konuda senden bir şey istedim mi dedim ki istemedim illa da olmaz dersen eyvallah derim ama rahat ederiz diyor ben sonradan aramız bozulacağına şimdi gül gibi gecinelim dedim düşüneceğim ama kararım değişeceğini sanmıyorum dedim
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Yasanmaz istedigin zaman kalkamazsin istedigin zaman oturamazsin ha sunuda soyle dusunme bedavadan yiyip iceceksiniz orayada ayni masrafi edersiniz ev kirasi disinda hatta iki kisilik malzeme alirken simdi 4 5 kisilik malzeme alirsiniz esine bu durumj anlat bence
0 oy
(616 puan) tarafından
YA ŞAN MAAAZ Canım herkes tarafında tecrübe edinip denenmiş sonuç hep aynı,,, 
0 oy
(4,907 puan) tarafından

Yok ben istemezdim 10 sene sonra alınsın ev ama  yıllarım stresli geçmesin çocuğumla birlikte

birlik evde her türlü sorunlar olur
0 oy
(906 puan) tarafından
Kız çok pişman olursun hem eşinle hem kaynanamla kötü olursun evliliğin sarsılır sakın koçanı dinleme benden söylemesi bende o hatayı yaptım hemde sözde kayınvalidem beni çok seviyorken başıma gelmeyen kalmadı bir yılı doldurmadan apar topar ev bulduk kötü oldugumuzla kaldık.Aksamdan aksamada olsa sana yeter.Eve gelirsin her hareketin laf olur yabi yoruldum bir saat uzanıp işleri yapayım desen uzandigin laf olur bir tabağı kaldırma işi gücü ben yapıyorum olur sürekli diken üzerinde yaşamak istiyorsan tasin
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Anlattığın gibi bir kaynana ile yaşanmaz
0 oy
tarafından
Valla ben 1 sene oturdum sonuç olarak o yilanla mahkemeliğiz... Bence yeterli bi cevap oldu soruna ☺️
(53 puan) tarafından
Ayyy gerçekten kusura bakmayın ama iyi güldüm
tarafından
Bende çok gülüyorum bişe olmaz kiz ☺️☺️
0 oy
(4,589 puan) tarafından
İşten gelceniz rahat rahat kanepeye yatıp uzanamadan bı duş almak için bile kayınpederini gozetleyecen nerde diye öyle iş olur mu calisacaksan illa baksın kayinvaliden gene bu bir sebep değil aynı.evde durmaya canım bişi ister yapmaya kalkarsın gece laf mı yicem korkusu gece acikip bı yumurta kırdı diye laf.yiyeni duydum kendi evin gibi olmaz ayrıca çalışıyorsun diye kimse sana ay sen dinlen de demez yani kendi evin olduğu zaman yeri gelir yorgunum bu iş yarına kalsın diyebilirsin ama orda diyemezsin ya da misafir gelecek olur ev kaynananinda sonuçta birşey diyemezsin hasta da olsan asla kabul etme bence
0 oy
(597 puan) tarafından
3ay turkiyede gorumceyle ve 2clcugunla kaldim. Atletle bile dolasqmadim inu gectim oglu 15yasinda basim avik bile duramadim. Bide pat diye yatak odasina girmelerini soylemiom bile... Dusman basina vallaha benlik degilmis
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Aynı şehirde bile yaşanmıyor diyip susuyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 706 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ciceekbakan01 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 516 göst.
0 oy
4 cevap 440 göst.
30 Haziran 2021 Aile kategorisinde Eloff (60 puan) tarafından soruldu