+1 oy
1,265 göst.
Diğer kategorisinde (7,095 puan) tarafından

Boynun altında kalsın Rabbım yaşattığını yaşamadan almasın canını pislik şerefsizzzz haysiyetsizzzzz kanım dondu okurken icim parçalandı nasıl kıydın ufacık bir bebeğe kopsun elinde kalsin o Nalet şeyin pis nefisliiiiiii

image

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha ne duyacaz yaaa
(7,095 puan) tarafından
Adii pislikler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya o pislik adam gelinine bunu yapinca nasil delik desik etmemis anlamiyorum ya neyden korkmus tehdit mi etmis ne yapabilirdi ki simdi daha mi iyi oldu minicik masum bi yavruya kalkan şeyi kurusun adi şerefsiz 
(7,095 puan) tarafından
Bide onun yanında çocuk.buyuttu analigi batsın onun
tarafından
Onu diyorum ya o pislik adam sana onu yapmis sen hala nasil onunla ayni ortamda yasadin onunla ayni masada yemek yedin aynı havayi soludun kocanin yuzune nasil baktin tamam belki senin rizan disinda oldu ama sen nasil sessiz durabilirsin ya senin sessizliginden faydalanip ayni seyi cocuguna da yapmis iste daha mi iyi oldu yemin ederim o pislik idam edilse yine de icim sogumaz el kadar cocuga o pis seyin nasil kalkti ya Allah in belasi
(7,095 puan) tarafından
İnşallah icwrde bir baba yiğit xikar da aynısını ona yapar buna dua ediyorum
0 oy
tarafından
Çıldırmak üzereyim 
(7,095 puan) tarafından
İnan boğazım düğüm düğüm gördüğümden beri kendime gelemiyorum
tarafından
Allah'ım kime güvenecez yarabbim
(7,095 puan) tarafından
Hiç kimseye güvenilmez bu devirde aslaaa
0 oy
tarafından
O melek oldu gitti de bunu yapanlar nasıl can verecek onu düşünsün 

Lanetler olsun böylesi insanara
(7,095 puan) tarafından
Aminnn inşallah işkence çeke çeke gebersin pislik
0 oy
(14,811 puan) tarafından
S.ikin dugumlensin de iseyeme *** çatla ör.ospu çocuğu 
(7,095 puan) tarafından
Aminnnn aminnnn aminnnnnn insqlllahhhh
0 oy
(895 puan) tarafından
Yil sonuna kadar yayin yasagi var.bence inanmayin.bir arada abisi itiraf edip intihar etti diye haber cikmisti.tmm belki dedesi suclu ama diger cocuklari zan altinda birakmlarina izin vermeyin.
(7,095 puan) tarafından
Bilmiyorum bu ihtimal bile çok kötü bir boklukkk var ki yasak getirdiler pek çok yerde yayınlandı doğru bence
(895 puan) tarafından
Simdide dedesinin gercek babasi oldugu ortaya cikmis nekadar dogru bilemem.cok igrenclik var bu olayda
(7,095 puan) tarafından
Ay yok artık bide öz kıza mı yani Allah belasını versin ya
(895 puan) tarafından
Cok karisik isler babasi bildigi kardesiymis.dedesi babasiymis.bazi kardeslerde dededenmis igrenc olay bu
0 oy
(1,691 puan) tarafından
alah belasinii versin gebersin utanmaz pislik 
(7,095 puan) tarafından
Aminnnnn inşallah serefszzs adiii
0 oy
(475 puan) tarafından
Ayy benim 4 yaşındaki kardeşimden biliyorum afedersiniz onların daha özel bölgesinde ki giriş yeri bile görünmüyor ufacık bu ne zalimlik bu ne canilik Rabb'im belasını versin inşallah
(7,095 puan) tarafından
Koca kadınlar dayanamıyoruz o bebek daha bebek Allah belasını versin orasi kopsun inşallah pis nefisli adı serefsizzzz
(475 puan) tarafından
Öyle yemin ederim ben bile acısından ağlamıştım ilk sefer Allah onları kahretsin inşallah
0 oy
tarafından
TV açmıyorum pek burda yorumları okuyunca kanım dondu ya of ya ne denir ki bu vahşete tamam. Kadın çaresiz için sustum diyo da şu durumdan daha kötü ne olabilir kendi namusuna el atmış kadın orda adamın yaşamına son vermemiş olması büyük hata
(7,095 puan) tarafından
Ne çaresizliği ya onun analigi batsın böyle bir serefsizeee nasıl yaklaştırır çocuklarıni bebeğin ölüsü çıktıktan sonra mı gelmiş aklı pislikler
tarafından
Ağız dolusu küfürler ağzımda vlla anada suç böyle durumda ya olursun yada öldürürsün ilk hatayı tecavüze uğramadan yeltenirkwn gebertecekti kenefi böyle yaşamak yaşamak mı yerin dibine girsinler
(7,095 puan) tarafından
Kız hadi bisiy yapamadın sonrasında söyle niye sustun madem sustun çocuklarını koru o pislikten
tarafından
Nasıl bi akıl ve vicdan tutulması yaşamış hayret valla

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elmira1903 (29 puan) tarafından soruldu
+5 oy
16 cevap 844 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 805 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Kezban Demirdelen (1,277 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,266 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde pikachu.53 (1,922 puan) tarafından soruldu

409,452 soru

12,306,213 cevap

38,583 kullanıcı

Kategoriler

...