Bir bebek ağlıyorsa ya kolik olur
Ya gazı vardır
Ya karnı açdır çok zor anlıyorum seni Allah kolaylık versin çocuk büyütmek kolay değil yaşamayan bilemez doktora götür mutlaka
Canım öncelikle sakin olmalısın bende kızımda aynı süreçleri yaşadım çok bunaldım çünkü ilk 3 ay hakikaten yapışık ikiz gibiydik ama bırakıp gitmek hiç aklımdan geçmedi bence seninde geçmesin çünkü gerçekten sana ihtiyacı var instagramda bir postta okumuştum bebekler ilk 3 ay dış dünyaya adapte olamadıkları ve bir tek annelerini tanıdıkları için ondan ayrılmak istemezlermiş. Benim eşim o dönemlerde hep gece vardiyasına gitti ve kızımla tek başımaydım doğumum yaz ayına denk geldiği için o süreçte her akşam yatırmadan önce ılık duş aldırdım geceleri aldım kucağıma önce emzirdim sonra ona ninniler söyledim sakinleştirdim ve hep ten tene temas yaptım bana dokunmasına güven almasına müsaade ettim şimdi 3.5 yaşında 2.ciye hamileyim ama hala o zamanlarını özlüyorum emin ol zaman geçtikçe sende özleyeceksin ama sabırlı olman lazım Rabbim yardımcın olsun.
Heeeepsi de geçecek hele Allah'ın izniyle bı gülsün annesine bı agular bugular başlasın
Daralmissin haklısın hepimiz zaman zaman bunaliyoriz Allah çaresiz dert vermesin merak etme heeeeepsi geçecek
Allah sana bağışlasın insallah
1,490,119 soru
24,353,636 cevap
346,609 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın