0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

TÜRKİYEDE HER GÜN 1 KADIN ÖLDÜRÜLÜYOR SİZ TÜRKİYEDE BİR KADIN OLARAK TECAVÜZE UĞRAMAMAK ÖLMEMEK İÇİN NASIL BİR MÜCADELE VERMEK ZORUNDA KALIYORSUNUZ ?

9 Cevaplar

+1 oy
(39 puan) tarafından

Eve kapanarak 

Ne acı ama gerçek. Artık ne şartla olursa olsun dışarı çıkmak içimden gelmiyor. 

Kalın kalın yazıyorum çünkü artık herkesin bu şekilde olduğunu düşünüyorum. 

Bebek arabası ile giderken biri arkamdan gelsin istemiyorum. O an tek düşündüğüm evladım. Ya bana birşey yaparlar sonra oğluma da zarar verirlerr endişesi hatta paranoyası.

Yolda yürürken dükkan aynalarına bakıyorun arkamda adam var mı diye.

Kafayı yemek üzereyim o yüzden eşim olmadığı sürece çıkmak istemiyorum. İşin kötü tarafı onunla bile çıkmak istemiyorum biri birşey derde başı belaya girer diye. 

(1,033 puan) tarafından
++++++
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Maalesef hiçbirşey yapmadan yolda giderken bile öldürülüyorsun, Ama milletçe geçmişten günümüze getirilen en yanlış algı Erkek kadından üstündür, evlilikte bile erkeği dinleyin algısıdır, erkekte kadının üstünde herşeyi yapacağını sanıp canına bile kast ediyor ne yazık ki
0 oy
(426 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayır etsin. Erkek çocuklarımızi iyi yetiştirelim sevgiyle huzurla mutlulukla büyütelim kadınlara karşı etrafındaki herşeye nazik olmasini bilinclendirelim
0 oy
(3,126 puan) tarafından
Geçmişte tecavüze uğrayan biri olarak maalesef korunamıyoruz. Kendimizi savunmak ıstesek de yapamıyoruz. Rabbım hayatımızı zehir eden herkesın belasını versin... 
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(6,080 puan) tarafından
Sokağa yalnız çıkmaya korkuyorum bu adaletsizlik yüzünden Allah bu ülkede ölüpte kanı yerde kalan kimsenin hakkını bırakmasın. Katil tecavüzcü fink atıyor sokakta. Nefes alman yeter ölmek, tecavüze uğramak için ****** veya çocuk veya kadın!

Yeterince adalet uygulansın bize önlem almayı öğretmesinler. Hadım etsinler içeri girenler çıkamasınlar tecavüzcünün indirimi olmasın. Bizim önlem almamıza gerek kalmaz. 
0 oy
tarafından
Çocuklarımı parka götüremiyorum artık korkudan oğlum çok sıkılıyor ama o an bana bişey olur onlar ortada kalır ya da üçümüze birden bişey yaparlar sokak ortasında diye markete bile eşimle gidiyorum lanet olsun ne günlere kaldık gerçekten üç şey olmayacaksın bu ülkede kadın, çocuk, ağaç.... 
0 oy
tarafından
Şans eseri yaşıyoruz....
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Malesef ki öyle hergün kadınlarımız ölüyor şiddete maruz kalıyor ama hergün çıkıp alay eder gibi en ağır cezaları almaları için gerekeni yapacağız diyorlar ve 1.2 yıl sonra içerden çıkan adiler başka birinin hayatını karartıyor.. 

Hiçbir önlem alamıyoruz eve kapanarak kendimizi korumaya çalışıyoruz ama okula giden çocuklarımız var bu yüzden hep korkuyla yaşıyoruz.. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
15 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miss.Berna (4,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 295 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 242 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (37 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 456 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Selin1903 (744 puan) tarafından soruldu

406,592 soru

12,196,224 cevap

36,737 kullanıcı