0 oy
461 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (118 puan) tarafından
Arkadaşlar ben ailemin izini olmadan evlendim eşimi kabul etmediler hiç bir zman bu yüzden de kendi ailemle görüşmüyorum onları çok özlüyorum 

Eşimin ailesine bişey yaparken hiç isteğim yok yapmak istemiyorum içimddn onlara karşı bişey yapasim gelmiyor en ufak örnek eşimin annesine su verirken çay koyarken diyelim istemiyorum neden diye soruyorum kendime bu kimki diyorumm anneme yapamadığımi bu kişiye yapıyorum diye düşünüyorum bu beni üzüyor eşimin ailesine sonra haksızlık yapıyor gibi hissediyorum vicdan azabı duyuyorum sizce ne yapmalıyım

13 Cevaplar

0 oy
(136,254 puan) tarafından

En İyi Cevap
aileni ozlemissin kacsanda et tirnakdan ayrilmaz ara konus barismaya calis kimsesizlik sendromu bu
kiyamam sana benimde annem uzakda dogumuma gelemiyo dogumdan snr al bebeni git annene
(118 puan) tarafından
Kovarlar polislik olduk kaç kez
(118 puan) tarafından
Çok sağol abla napalim bunları yaşamam mi gerekiyordu yoksa salakmiydim anlamadım
kiz deme oyle torun baska bebegi gorunce kovamaz anne yuregi sen anne ol anlarsin
(118 puan) tarafından
İnşallah sizin dediğiniz gibi olur dua edin bana nolur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım artık onlar da senin ailen kötü değillerse kendini bir an önce düzeltmeye çalış 
(118 puan) tarafından
Kötü degiller ama zamanında büyük yanlışları oldu şimdi öyle değiller o eski halleri geliyor aklıma sinir oluyorum
tarafından
İnşallah bir an önce ailenle barışırsiniz
(118 puan) tarafından
Çok zor hiç yanaşmıyor annem bebeğim olcak doğuma bile gelmicek asla gelmem dio psikolojik olarak çok kötüyüm
tarafından
Canım stres yapma bebeğin için güçlü ol inşallah en kısa zamanda düzelir
(118 puan) tarafından
İnşallah ya tek istediğim
0 oy
(123 puan) tarafından
Böyle davranmamak lazım da işte aile özlemi olduğu için sanırım. İnşaallah barışırsınız onlar affeder siz gidin öpün ellerini 
(118 puan) tarafından
Hiç bir şekilde kabul etmiyorlar doğumuma da gelmicek boşanmam için baskı yapıyorlar sizlere danışmak istedim büyük olarak Allah razı olsun sizlerden çok yalnız hissediyorum
(123 puan) tarafından
Çok üzüldüm sizin adınıza. İnşaallah Bi orta yol bulunur. Belki torunu görünce dayanamazlar size dua edeceğim inşaallah
(118 puan) tarafından
Yaaa Allah razı olsun sizlerden iyki sizin gibi insanlar var sizi seviyorum
0 oy
tarafından

Zamanında keşke baba evinden izinsizce çıkıp evlenmeye idin . Hakkında hayırlısı bu imis demek..

Esinin ailesin ekarsi davranış şeklinde yanlış. Annene yapmadığını neden ona yapasın dusuncesi saçma artık onlarda senin ailen bak ailen yanında değil ama onlar var birde öyle düşün.

(118 puan) tarafından
Evet gerçekten öyle her seyime koşturan bı kadın annesi gıkı cikmio bebeğime bile bakicagina yeterki benim okulu bitirmemi söylüyor hemşire olucam inşallah Allahın izniyle 1yil sonra
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Vicdan azabin bu şekilde geçmez bu seferde iki taraflı kaybedersin anneni babani düşünmüş olsaydın kacmazdin  ama ailen de anne baba oldaydi şimdiye olan oldu diye seni bagirlarina başardı sadece kendini suçlama suçun büyüğü anne babanin
(118 puan) tarafından
Evet bilmiyorum çok kötü bir his
0 oy
(303 puan) tarafından
Canım benim eğer ni probleminiz yoksa bu her şeyden önce eşine haksızlık bence 

Şuan eşinle iyiysen, ailesinin sana bi sıkıntısı yoksa bence biraz sevmeye çalış, gerçekten ailen gibi görmeyi dene, zorlada olsa gülmeyi dene onlarla zamanla inan zaten içiin ısınır Allah ın izniyle
(118 puan) tarafından
Allah razı olsun sizlerden inşallah çok deniyorum sevmeyi gülmeyi bı süreden sonra gene yüzüm düşüyor bu kadar kötü insan olamam diyip kendimi üzüyorum elimden gelmio ki
(303 puan) tarafından
Sen bunu farkettiysen eger canım senin yüreğin iyi belli kii Allah yüreğini karartmasın inşAllah canım benimm kendin gibi ol inşAllah
(118 puan) tarafından
İnşallah sağolun
0 oy
tarafından
Sana zararları yoksa kötü insanlar degillerse çok yanlış yapıyorsun sonuçta ailenin rızasıni almayan sensin 
(118 puan) tarafından
Kesinlikle doğru
0 oy
tarafından
Yani ailende suç var evet kaçtın büyük bir hata yaptın ama sen onların evladısın bide yorumlarında okudum boşanmanı istiyorlarmış yani esin kötü değilse niye böyle yapıyorlar çok yanlış eşinin ailesi de kötü değilse sende öyle yapma canım sonuçta onların bir suçu yok 
(118 puan) tarafından
Eşimin suç dosyasıyla eski yaşadıkları ilgili karşılar ama eşimin bana karşı yanlısı olmadı
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Ailenle arayı düzeltmeyi düşünmüyor musun
(118 puan) tarafından
Beni onlar istemiyor ben çok istiyorum
(1,023 puan) tarafından
Geçmedi öfkeleri yada en son ne zaman böyle Bi girişimde bulundun bilmiyorum tekrar dene. Yada varsa çocuğunu alıp birden sürpriz yap kapılarını çal
(118 puan) tarafından
Hamileyim 4 aylık ilk gebeliğim sürekli yazıyorum engelliyor en son gittiğimde kavga çıkardı annem korkuyorum tekrar gitmeye cesaret edemedik eşim bı gün nezarethanede yattı uzaklaştırma kararları varmış o yüzden
(1,023 puan) tarafından
Aaaa çok üzüldüm ama anneler normalde daha çabuk yumuşarlar ne diyim Rabbim kalplerine sana karşı merhamet şefkat versin inşaallah en kısa zamanda düzelir aranız.
(118 puan) tarafından
İnşallah hayırlısı abla napalim
0 oy
tarafından
İyide canım onların ne suçu var ki, bi tarafla aran kötü onun yerine diğer tarafa daha fazla tutunmaya çalış bence eğer sana bir zararları yoksa tabii 
(118 puan) tarafından
Yok bana zararları da of yapamıyorum
tarafından
Valla ne diyeyim bilemedim kendini törpülemeyi dene istersen biraz böyle öl yıpranırsın
(118 puan) tarafından
Evet öyle yıpranıyorum hayırlısı sağolun yorumunuz için Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Aılenın yoklugunun acısını onlardan cıkarmaya calısıyosun anladıgım kadarıyla. Ama aılenle gorusmeyı dene . Onlarla konusmaya calıs . Barısmaya calıs . Ve eger esının aılesının tarafında sana karsı skntı yaratılacak bı durum yasamıyosan o kısılere haksızlık etme 
(118 puan) tarafından
Haklısınız inşallah bu durumdan kurtulurum
tarafından
İnsallah canm allah yardmcın olsn
(118 puan) tarafından
Allah razı olsun sizlerden
tarafından
Cumlemızden ınsallah canım
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Bence haksızlık yapıyorsun kendi ailene yapamadigin icin onlara yapmak istemiyorsun sen de biliyosun zaten ama onların bi suçu yoksa böyle davranma ha onlardan ötürü böyle olduysa ayrı kendi ailenle aranı düzeltemiyor musun canım duzeltsen bu sorunun ortadan kalkar bence
(118 puan) tarafından
Kesinlikle duzelse hiç sorunum olmaz ama düzelemiyor yıprandım
(1,619 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım sen pes etme düzeltmeye çalış baktin olmuyor eşinin ailesi kötü insanlar degilse onlarla yakinlas tabi ki kendi ailen gibi olmaz ama bazısı gerçekten çok iyi oluyor hiç kaynana kaynata gibi olmuyor bence eşinin ailesine bi fırsat ver
(118 puan) tarafından
Hep annemin yokluğunu hissediyorum dediğiniz gibi kendi ailem gibi olamaz ben yakın olsam bile onlar çok donuk ve soğuklar yüzleri hiç gulmez çekingen insanlar yakinlasamiyorux da
(1,619 puan) tarafından
Zamanla alışırsınız canım birbirinize bende öyle çok soğuk bi insanım ama alıştığım insana da çok farklıyım
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Canim ben olsam bebegim dogduktan snra giderdim bide yorumlarda suan affetmediklerini soylemissin torunlarini gorunce belki yumsarlar.

Esinin ailesine gelince sana karsi davranislari iyiyse oyle dusunme bu seni yorar onlarida annen baban kabul etmelisin cunku senin aileni bile ugruna sildigin kisinin annesi babasi.Ha sana karsi yanlis tavirlari varsa o zmnda gorusmek zorunda degilsin 
(118 puan) tarafından
Anladım Allah razı olsun sizden de

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 936 göst.
27 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❄❀GÖKTUĞ'UM❀❄ (6,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 397 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ozdenylmz (40 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 1,565 göst.
29 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,244 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 262 göst.
29 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde ebru3131 (17 puan) tarafından soruldu

413,026 soru

12,434,791 cevap

45,781 kullanıcı

Kategoriler

...