Aaâaaa
Hiç güzel bir anım yok hatta anım yok kimsemde yoktu tek başımaydım sezeryanlıydım kndim kalktım yürüdüm çok zorluklar çektim ama çok tatlı gözlüklü bir şirinim var
Eşimle hastaneden ciktik işte eve geldik bebekle ilk gecemiz kayinvalidem bizde kalıyor. Aşırı yorgunum uykusuzum erkenden uyuduk. Gece saat 2 falan olmuş kizim bir anda ağlamaya başladı. Eşimle ikimzde aynı anda kafayı kaldırıp birbirmize baktık ama nasıl korktuk sorma. Bu ses ne nerden geliyor dedik.bakiyoz bakıyoz bir şey yok. Bizim odamızda gecenin bir vakti hiç böyle ses gelmez Allah Allah ..
Sonra kayinvalidem odaya bir girdi amaaa ben aha dedim ya ben dogrudum çocuğum var dogru ya sonra hemen aldı cocugu kucağima getirdi emzir sen ben sana şu getiriym dedi. O an eşimle sa.lak sa.lak birbirmize baktık. hiiic unutmam o bakislari
Doğumhaneden altımda sadece hasta beziyle koşarak odaya kızımın yanına gitmiştim. Hasta bakıcılar arkamdan koşuyordu düşecen diye.
Öyle zordu ki koşarak uzaklaştım
Valla komik bir anım olmadı ama geçi kızım tulbentimi ele geçirip sarılip uyurdu.
Bı gece kalktım başıma tülbent atayım su içmeye gidecem arıyorum yok baktım çekmiş üstüne sarılıp uyumuş :) beşiğin yanına asardim genelde
Mincirim şimdi aklıma geldi postu gorunce
404,552 soru
12,119,075 cevap
36,468 kullanıcı