0 oy
611 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından
Kizlar bugun bize gorumcem gelti nasil sin dedim iyim sen dedi cok sukur iyiz dedim acmisin yemek koyaim dedim yok istemem dedi oturb kahve yaptim tatli filan koydun ictik nasil sa burasi onemli deyil saden sora benim gitmem lazim dedi beki sen bilirsin dedim ben sende bisei istemeye geltim dedi soyle ne istiyorsun cnm dedim bana biraz borc para verebilir misin dedi nekadark  dedim 200 tl tanam dedim vertim giti sora esimi armiz seni esin demiz nasil bir kadin oturmaya gitim tam simdi kalkmiz yatak dan demiz ner bir cay yata kahve yapti demiz ondan biraz borc para istedim vermedi demiz esime sora esim beni arati Tartıştık biraz. Bana versen olurmusun dedi bende vermetim nerde biliyorsun dedim once bana bir sor kalbimi girmadan once dedim tamam tamam dedi aksama gonusurz dedi kapati cok akrima giti olurmusun ne demek yaa

28 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Yerinde olsam görümcemi arar ağzına sıçar.ım 
(4,152 puan) tarafından
Bazen burdakilerin yazdiklarini okuyunca onlar mi cok sakin ben mi cok fevriyim diyorum.

Nasil dayaniyolar haksizliga hayret
tarafından
Hiç sorma bende aynı senin gibiyim ben buraya yazana kadar varya onu gider yolarım bile hayatta duramam sen kimsin hem parami aliyon hep hakkımda eşime yalan söylüyorsun, önce o görümcemi lime lime ederim sonrada ona inanıp benle kavga eden eşimin burnundan getiririm daha sonra buraya da yaptıklarımı yazarım ben
(4,152 puan) tarafından
Ahahahah aynn bende oyle yaparim:)
tarafından
Ahahah aynen :)
tarafından
Kız Melissa sakin ol kuzuz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç birşey anlamadım canım ya ,???
tarafından
Yabancı idi arkadaş canim ama memleketi unuttum onyuzden o sekil aksani
tarafından
Anladım canm teşekkür edrim :)
(13,304 puan) tarafından
Bulgaristan Türkü arkadaş. Görümcesi gelmiş hizmette kusur etmemiş borç para istemiş o da vermiş. Eşine de hem hizmet etmedi hem de borç vermedi diye yalan söyleyip arayı bozmuş
tarafından
Ayy inanmıyorum ne pislik insanlar varmış ya. Burda okudukça şükrediyorum  ya görümcelerim i n öyle  huyları yok ya tam tersi eşim e beni överler
(13,304 puan) tarafından
Öyle valla aşırıya kaçmış fazlaca
0 oy
(453 puan) tarafından
Neden özenli bir şekilde yazmiyorsunuz klavyeniz mı bozuk?? 

Eşinize gelirsek haksızlık etmiş bilmeden gorumceniz neden yalan söylemiş onu anlamadım
(13,304 puan) tarafından
Avukat gibi oldum ama Bulgaristan Türkü arkadaş konuşmayı bilirler yazmada eksiklikleri var.
0 oy
tarafından
Yemin ederim Türkçeyi unuttum ya nece yazıyorsunuz ya
(13,304 puan) tarafından
Avukat gibi oldum ama Bulgaristan Türkü arkadaş konuşmayı bilirler yazmada eksiklikleri var.
0 oy
tarafından
Canım ağrına gittiği belli çünkü o sinirle tam yazamamışsın  ama anladım ben ve ben olsam arar rezil ederdim onu iftiracı
0 oy
(872 puan) tarafından
Derdi ne şıllığın
0 oy
tarafından
Canım birincisi Türk degılsın heralde o kadar zor anladım ki, 2. Görümcen kaç yaşında ***** heralde 
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Ara  o kadını çabuk paramı getir bir daha da asla benle konuşma de
(1,144 puan) tarafından
Hatta konuşmalarımız kayıtlıydı de korksun
0 oy
(1,823 puan) tarafından
Hemen arar hesabını sorardim görumcene ve ses kaydi alirdim yap bnce
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Görümceni arayıp ağzına ne geliyorsa söyle ikiyüzlü pislik nankör
0 oy
(8,892 puan) tarafından
bıde eve koyma gorumcenı oldu bıtı esınde onun yanındaysa koy kapıya akılansın
0 oy
tarafından
Bunlara karşılık inşallah arayıp saymissindir görümcene ağzına geleni,öyle ümit ediyorum yani
0 oy
(658 puan) tarafından
O nasıl bir insan ya iyi bir dersi hak ediyor. 
0 oy
tarafından
Canim ben böyle durumlarda ilk eşime arar veya mesaj atan haberirim . Kardeşin para istedi 200 lira verdim.gibilerindrn. 

Şimdi gorunceni ara güzel bir say . 200 ₺ istedin de vermedim mi de? Yaptığın ayıp diye belirt 
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Bir daha 5 kuruş verme kız yüzsüz bak ya hem veriyon hem suçlu oluyon esin de çok fevri davranmış akşam güzelce anlatta kardesinin ağzının payini versin bence 
0 oy
(118 puan) tarafından
Terbiyesiz kiskanc  benim gorumcemde bugün konuşuyoruz önemli bisey konuşuyoruz onu biri aramış beni beklemeye aldı hiç demiyor bi saniye diye bende kapattım 
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Ayy ne kadar gıcik pis biri vala canim senin yerinde olsam arar gorumcemi rezil ederim onu pislik kadin allah oyle lerinden uzak tursun ya cok sinir oldum vala
0 oy
(1,692 puan) tarafından
O görümceyi arar agazından burnundan getiririm nankör p,is,lik
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Çince yaziyor okuyamıyorum
0 oy
(7,453 puan) tarafından
Yuuh arayıp gozune dizine dursun kahvede parada demedin mi

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,696 göst.