0 oy
318 göst.
Aile kategorisinde (6 puan) tarafından
Biz esiml severek evlendik hatta benim ailem reddettigi icin esimi kacarak evlenmek zorunda kaldik 2016 yilinda cok iyi huzurlu bir aileydik son 1.5 yila kadar kendi halimizde kavrulup gidiyorduk ve bu 5 yil icerisindede  kizim ve oglum oldu.asil konum suki esim idda oynardi ama hep kucuk meblalar 3 tl 5 tl gibi hep uyarirdim ama oynardi sonra oynamayi birakti zannediyordum ben megersem telefondan oynamaya baslamis ve yuksek meblalar borc batagina gelmis guzelcene aldim karsima konustum bi sekilde hallettik birikimimiz vardi onlari yatirdik borca ama biraz daha vardi sonra gene beni kandirip tekrar oynamis tekrar darlik cekerek eksilerini vs kapattik tabi bu odedigimiz miktar 60 70 milyar buldu daha krediler haric ve bu ay tekrar oynamis aylik 4 milyar para aliyor 4 bucuk kredi odemeesi var ve 25 milyara yakinda eksiye borcu var ne yapmam lazim kendi ailem bilmiyor diyemiyorum kactigim icin yuzum yok konusuyoruz baristik ama yuzum yok esimin ailesi biliyor ama onlarda birsey yapamiyor ne yapicam ne edicem bilmiyorum seviyorumda kocami ama sevgide bir yere kadar cpcuklarin icin sabret diyorum ama 1 degil 2 degol herseferinde beni ***** yerine koyuyor ne yapmaliyim 

13 Cevaplar

0 oy
(7,956 puan) tarafından
Bu batağa saplanan kolay kolay çıkamıyor 
(6 puan) tarafından
Of bilmiyorum bize cok bagli bor aileydik neden bole oldu olduk bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,907 puan) tarafından
Malesef ki bu bi bağımlılık bi yakınım böyle ilk borcunu ailesi ödedi ama ikinci borcunu ödeyemediler oda yurt dışına gitti..  Allah yardımcın olsun çok zor bi durum 
(6 puan) tarafından
Of bilmiyorum iki sefer odedik altinlarimiz vardi bu seferde gene bir sekilde odenir ev var onu satip gene oderiz ama sikinti su beni hep kandiriyor her seferinde yapmasi
0 oy
(687 puan) tarafından
Sen odedikce oynar cnm ondan uzaklaşmak lazım asla birakmaz
(6 puan) tarafından
Evet üzüldüğüm noktta o zaten son bir tane bilezigim vardi onu veriyom biraz rahatlar diyordum bugun gene yakaladim oynamis ve eksiler borc dolu
0 oy
tarafından
Cenabı Allah Hidayet versin insallh buda bağımlılık yapıyor 
(6 puan) tarafından
Evet malesef ve beni zor durumda koyuyo ve korkuyorumda kendine bir zarar verecek die hem oynuyo hemde cok dusunuyo 16 saat boyunca calisoyo 24 saat calisiyo sirf kredileri odemek icin ama gene oynuyo ne yasiyo kafasinda bilmiyorum
tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım
0 oy
(1,309 puan) tarafından

Annem babamla 25 yıllık evliliğini bitirdi iddaa yüzünden malesef bu batağa giren çıkamıyor Allah yardımvın olsun canım

(6 puan) tarafından
Insallah canim bi yuvada kolay kurulmuyor cok uzuluyorumda ole birsey aklim gidiyo kalbim gidemiyor napicam napmam gerek hic bilmiyorum
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Rabbim yardım etsin eşin bunlardan medet umuyor duş et canım Rabbim büyük bir kapı açsın inşallah
(6 puan) tarafından
Amin insallah canim
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Malesef işin çok zor bağımlılık resmen kaynım aynı durumda o madyalara falan bulaşıyor bütün etreftan borç 400 binlik evini kaybetti ve halen devam ediyor yardımcın olsun canım gözünü korkutmalisin 
(6 puan) tarafından
Dedim gidicem aricam babami abilerimi ne benim nede cocuklarimi gostermicem sana bi bukadar da ben sana borc yaptircam dedim diyiki bana haklisin ne desen haklısın diyo bosanmakmi istiyorsun diyorum sacmalama senin gottigin gun benim oldugum gundur diyo ama kendinide ali koyamiyor oynamaktan
(4,659 puan) tarafından
Tedaviye ihtiyacı var gerçekten çok zor
(6 puan) tarafından
Yarun icin almistim cok firtina oldugu icin carsamba gunune randevu aldim bakalim ne olucak
(4,659 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım
0 oy
tarafından
Aslında esindeki kafa su bu kadar atım borcu kapatacak parayı kazanırım sonra olmuyo ya attığı parayı kurtarmak için oyunuyo yine olmuyo öyle öyle devam ediyo bence şenlik bı durum kalmamış burda eşinin ailesi ile görüş ve onlar halletsin
(6 puan) tarafından
Evet esimde ayni  osekilde aciklama yapiyor bana kapatiyim die ugrasiyorum diyi Ya kpnistum babasiyla oda diyorki bi burnu surtsun oyanamasin ama anlamiyiku hala oynuyor o adamda hakli benim varim yogum onun koyde yasiyorlar ve cifcilik yapiyorlar ben bugun motorumu satar oderim tum borcunu aama azocik burnu surtsun diyo bende ortada harcanan oluyorum bilmiyorum
tarafından
Bu hikayede yanan sen olmuşsun kuzu
(6 puan) tarafından
Evet canim malesefki duzelcegini emin olsam cocuklarimin cani sagolsun derim ama onada emin degilim
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Bu illete tutulan bırakmıyo malesef benim kardeşim dünya kadar ödedi annemle biz ödedik sonra biz düşman olduk bi tane yabancı bi .......buldu hepimizi sildi onun için ve şuan başkasıyla evli birine ev tuttu el üstünde tutuyo yani daha ćok var yok bırakmıyolar illa bi musibet gelecek annem felç geçirdi toparladı çok şükür ama yaşadıklarımı asla unutmuyorum şimdi evliyim annem yanımda çok şükür 
(6 puan) tarafından
Allahim ne illet birseymis ya
0 oy
(88 puan) tarafından
Aynısını abim yaptı babam 200 bin lira ödedi yakın zamanda dile kolay daha önce de 100 bin ödedi bu son hakkın assan dahi yarudm etmem dedi İnşaAllah son olur alışan hırs yapan insanlar bırakamıyor malesef yengemin ailesi bilmiyo kayınbabangil bi şekilde evladına sahip çıkması lazım çocukların hatrına en azından düşene bi tekme daha vurmak çözüm değil malesef Allah yardımcınız olsun 
(6 puan) tarafından
Evet bende ole dusunuyorum ama bilmiyorum borsey de diyemiyorum ailesine bende hepsini kapatalim diyorum ama bilmiyorum hepsini kapamayada benim gucum yetmwiyir artik
(1,023 puan) tarafından
Sen kapattıkça yenisini açar yapma derim biz zamanında söyledik anneme bi düşsün bi yaralansın cezasını çeksin diye ama annem kapattıkça yenisini açtı sadece annemle bizim ödediğimiz 150 200 civarı ki kendisi 2 ev parası verdi belkide 2 işte çalıştı ama işte yinede siz bilirsiniz ama ailesi bilsin eğerki korkuyorsa anadan babadan mutlaka bilsin
(6 puan) tarafından
Ailesi biliyor babasi konusmuyor annesiyle konusuyorsadece bende bu seferkini kapatmicam son kararim bu zaten nereye kadar giderse artik gitmezsede inceldigi yerden kopar napim ailemde kabul ederse giderum etmezse devlete siginirim
0 oy
tarafından
Gottune hemen tekme koyup arkana bakmadan kac derim bu daha çok borç  yapıp evine icra bile getirir
(6 puan) tarafından
Evet bende cok dusundum ama cocuklarima aslan gibi bakarim ama nekadarda olsa baba sevgisi veremem die korkuyorum ve ikincisi kactigim icin aileme demeyede korkuyorum tepkilerini bilemiyorum
tarafından
Oyle babayı büyüyünce sevmiyorlar emin ol sen kendin kopamıyorsun gibi geliyor coculari öne sürüyor sun ayakta durmayi ogrenmek lazim
(6 puan) tarafından
Evet bende birazcik bole duygusal bakinca dayanamiyorum ama mantigimla hareket edicem bundan sonra cok dusundum bende insanim keyfine gire borc yapip ben neden darlik cekeyim
tarafından
O borç yapmaya devam edecek ya ailesi ödesin sen tavrını koru bence
(6 puan) tarafından
Bugun kpnustum zaten bundan sonra iddaa kelimesini i sini tleefonunda yada hesaplarinda gorursem sen ise gidersin pesinden bende giderim dedim bu zmaana kadar idare ettim yeter artik bizden rahatı olmucakken bizden kotusu yok ben hala senin gotunu toplamaya calosoyorum ve bu yuzden kaybediyorum dedim soz verdi yuzune bakamiyorum artik yaptigin yemegi bile yiyemiyorum utancimdan dedi insallah tekrarlamaz
0 oy
(426 puan) tarafından
Aynı durumda olan tanıdığım var ve asla o oyundan vazgeçmiyorlar ne yapsan etsen olmuyor bu yüzden yuvası yıkıldı. Zor bı durum gerçekten Allah yardımcın olsun
(6 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(6 puan) tarafından
Hepinizden allah razi olsun kimseye halim su diyemiyordum ne yapmam gerek onada karar veremiyordum sizin sayenizde kafamda olusturdum artik gerisu esime kalmis iki yol var hangisini secmem icin onun davranislari onemli artik tekrardan cok sagolun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 157 göst.
9 Ekim 2024 Aile kategorisinde Aysehfk (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,217 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.
24 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,217 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 97 göst.