0 oy
401 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Göz yaslarimla yazdım kurduğum hayelleri sildim onu yazmakls. En yakın arkadaşıma yazfigi azmış günü bir de eğer esim seni kirmisss üzmüsse bana söyle sana artık kötü bir şey yapmisaa arkandayim sen çok iyi insansın sana bir şey yapmismi demis. Çok kötü çok kirici üzücü  benden özür bile demedi

17 Cevaplar

+2 oy
(3,505 puan) tarafından

En İyi Cevap
Hakkımda hayırlısı olsun ama emin ol bı kere yapan bı daha yapar sürekli üzülmektense bı kere üzülmen senin için daha iyi geri adım atma bu günlerde gecicek ve sen daha da mutlu olucaksin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sakın geri dönmek gibi bi hataya düşme
0 oy
(6,085 puan) tarafından
Şuan ağır geliyor ama ilerde daha beterlerini yapacaktı yüksek ihtimalle gözüne soka soka aldatacaktı çünkü 1 kere affettin diye nasılsa hep eder diye arsızlaşacaktı.. 
0 oy
(3,101 puan) tarafından
O dilekceyi bide ben yazabilsem zamaninda yazdimda geri dondum caresizlikten 
0 oy
(10,858 puan) tarafından
Çocuğunda yokmuş zaten hiç arkana bakma o ahlaksızdır kurtulduğunu sevin
0 oy
tarafından
Sakin geri donme
0 oy
(788 puan) tarafından
Nolur asla geri dönme bı kaç gün üzülüp yeniden doğmuş gibi mutlu olcaksin bak sana söz veriyorum bu lafımı hatırlarsın. Çok güzel bi adım atmışsın bir çok insanın yapamadığını yapmışsın kendin için geleceğin için sakin vazgeçme hayatına yoluna bak herşey çok daha güzel olacak iyiki donmemisim diyeceksin
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Çok zor bir durum ama geçecek. Şimdi affedersen aynı şeyleri tekrar yaşayacaksın unutma. 
0 oy
(14,790 puan) tarafından
Birde öyle mi yazmış arkadaşına utanmazz 
0 oy
(366 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ama sakın geri dönme daha 1 defa yapan yine yapar
0 oy
(14,925 puan) tarafından
Boşver özür dilemek Erdemli insanların işi canım. Onun gibi birisi ne kadar erdem olabilir düşünülmeli 
0 oy
tarafından
Aman haa lütfen kararlı ol
0 oy
(683 puan) tarafından
Ömür boyu üzülüp kendi değerlerini ayaklar altına alacağına bir kez üzül bitsin gitsin kolay değil sancılı bir süreç olur ama kafanı dağıtacak bişeyler bu yalnız kalma  . Onsuz da yaşayabilirsin   sen çok güçlüsün 
0 oy
tarafından
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah canim Rabbım yar ve yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Arada çocuk yoksa bitirmek bu kadar zor olmasın senin icin çocuk olup mecburiyetten çekeceğine şimdi ayrılmak çok mantıklı salla gitsin adamı hayatına bak canim
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Haysiyetsize bak yaptığı zaten yanlış birde utanmadan kız arkadaşına yazmış senin hiç mi evine arkadaşın kuzenin gelemeyecek her seferinde aynı korkutur yaşarsın boşver bir üzülür iki üzülürsub ama geçer 
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Her gün ağlayacağım bir gün ağla da kurtul bu gün mesaj atar yerın alır eve getirir bu lar olmadan çocuğun olmadan kurtul hakkında hayırlısı olsun bundan sonrası elbet biraz zor olacak ama geçecek ve çok güzel olacak. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 371 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bilmek lazim (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 845 göst.
28 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pasaninannesi44 (500 puan) tarafından soruldu

412,840 soru

12,429,610 cevap

45,623 kullanıcı

Kategoriler

...