0 oy
3,221 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,685 puan) tarafından
Kızlar arkadaşım kızına 6 ay kinasi yapacakmış. Çok yakın arkadaşım değil. Çağırdı beni de. Daha önce bebek görmeye gittim para götürdüm. Sonra bir kere oturmaya gittim oyuncak götürdüm kızına. Şimdi 6 ay kınasınds ne götürülur sizce ?

11 Cevaplar

0 oy
(122,437 puan) tarafından
hic gitmedim yaa yapanda olmadi cagiranda ☺
(1,685 puan) tarafından
Ayy ben de ilk defa gidicem :)
-Reklam-
0 oy
(573 puan) tarafından
Pasta yap daha ne goturcen 
(1,685 puan) tarafından
Aynen cnm daha önce goturcegimi götürdüm ama inşallah rezil olmam millet götürürse :)
(573 puan) tarafından
Hediye almışsın parada vermişsin bende hiç gitmed im ama elbet yemek verirler o yüzden dedim
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Arkadaşın hediye toplama yolunu bulmuş bence :D bişey götürme
(1,685 puan) tarafından
Hahaha valaa ben de ilk defa gidicem 6 ay kınasına herkes hediye götürür de rezil olur muyum diye düşündüm :)
0 oy
tarafından

6 ay kınası mı? :woot:  hiç duymadım desem..

(1,685 puan) tarafından
Ayy yapıyorlar ya Bursa'da ama ben ilk defa gidicem
0 oy
tarafından
Bence goturme daha bunun diş bugdayi vs vs cikartanlar var bence gereksiz tabi tercih meselesi
0 oy
tarafından
Ayrica merak etme yüksek yüksek tepelere mi söylüyorlar kinada:Dv:D :D
(1,685 puan) tarafından
Ahahah valla bilmiyorum bnm kızım 7 aylık ben yapmadım. O yapacakmış konsept hazırladım dedi kaftan da kiralamış kızına:) müzik acicam dedi ama yüksek yüksek tepelere mı onu bilmiyorum shfjsnfnf
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Bursalimisin canim bizim orda vardir 6 ay kinasi bi uygun takim al yeter yada 20 felan ver zaten yapicagini yapmisin
(1,685 puan) tarafından
Bursaliyim canım :) benim kızım 7 aylık ben yapmadım. Ama arkadaşım yapacakmış. Daha önce götürdüm evet ama şimdi de herkes götürür rezil olur muyum diye düşündüm aynen o tarz bir şey yaparım cnm :)
0 oy
(42 puan) tarafından
Bende bursada oturuyorum yapaiyorlar 6 ay kinasi benim gittiklerimde genelde paata borek corek yapip goturiyorlar yapamazsanda hic olmassa 20 lira para verirsim
0 oy
(1,106 puan) tarafından
6 ay kinasi nasıl oluyormuş ki gidersen bizi de bilgilendir canım öğrenelim ben hiç duymadım cevremde yapan da olmadi 
0 oy
(176 puan) tarafından

Ahahaa yeni adet edinilen şeyler bana hep para tuzağı gibi geliyore :blink:

tarafından
Hahaha aynen öyle
6 ay kınası
Dus buğdayı  gibi gibi gidiyor liste
0 oy
tarafından
Bebek kıyafeti olabilir.  

İlgili sorular

0 oy