0 oy
2,416 göst.
Diğer kategorisinde (1,300 puan) tarafından
Herkese iyi geceler eşim geldi ve herşeyi anlattım ona dayanamadım hemde ağlayarak gördüğümden beri zaten gözümde yaş dinmedi. Oğlum zaten küçücük yazık ona da ayrı üzüldüm. Biliyorsunuz ki eşim telefonuna şifre koydu diye bir post açmıştım. Akşam eve geldi direk telefonunu istedim şifre bir baktım yok. Allah'tan herşeyin ekran görüntüsünü aldım. Her neyse oda çok sakin bir şekilde telefonu verdi. Baktım wpye , instaya hiçbir şey yok. Direk kendi telefonumu elime alıp ekran görüntüsü aldığım resimleri gösterdim. Şok oldu...

Bunun gözü çeşme gibi kolay kolay ağlamayan şahıs bugün öyle bir ağladı ki ona da ayrı şaşkınım. İçimden gelen herşeyi söyledim. Kendisi de gelmiş diyor ki hataydı çok özür dilerim falan fistan. Ben onu istemediğimi hatta ve hatta ondan nefret ettiğimi söyledim.Ailemle de görüştüm  uçak bileti kestim bir süre ailemin yanına gideceğimm.  Ve son sözüm yazıklar olsun sana hakkımı helal etmiyorum dedim evden çıktı telefonu evde arabanın anahtarı herşeyi. Yalnızca kafama tek birşey takıldı silahı evde yok. Her ne olursa olsun benim yüzümden kendine zarar vermesini istemem ama o kendini de öldürmez. Kızlar ben içimi döktüm herşeyimi ona karşı susmadim ağlayarak bağıra bağıra düşmanım bile bana acirdi o halimi görseydi tabi o da ağlıyordu ve hiçbir şey diyemedi çünkü hataliydi. Ben biraz daha iyiyimm kendimi tutamadım iyiki de yüzüne vurdum aldatılmak çok zor yaşayan bilir.

45 Cevaplar

0 oy
(2,562 puan) tarafından
Allah guc kuvvet versin canim sana bence baya bi sure donme evine ben olsam hic donmem ama bisey diyemicem boyle s.erefsiz insanlatin icinede rabbim merhamet iyilik versin
(1,300 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum hiç dönmeyeceğim ailem de çok sinirlendi çünkü ona babam gelecekti gelmesini istemedim
-Reklam-
0 oy
(130 puan) tarafından
Benşmkide hep alglar 
0 oy
(4,605 puan) tarafından
Aklımdaydın hep acaba eşine anlatsan akşam ters tepki verirmi diyede kormtum açıkcası anlamadığım şey eğer sen yakalamasydın kendisi pişman olupmu silmis konuşmayı kesmiş yoksa sabah kurcaladığınımı fark etmiş 
(4,605 puan) tarafından
Hissetti anladığını seni yoklamak için arayıp durdu demekki Rabbim yardımcın olsun cnm burnundan fitil fitil getir aklı başına gelsin
(1,300 puan) tarafından
Bu onun en güzel günleri zehir edeceğim hayatını
(4,605 puan) tarafından
Üzülme canım o kaybettiğine yansin ne mutlu sanaki ailen arkanda mesleğin var üzme tatlı canıni lütfen ❤:(
(1,300 puan) tarafından
İyiyim kuzum çok şükür çok teşekkür ederim bu arada iyi'ki varsınız
(4,605 puan) tarafından
Teşrkkür ederim cnm ben sadece tmyaşadığın hayal kırıklığın üzüntünü cok iyi anlıyorum üzülme senden başka yok ❤
0 oy
(531 puan) tarafından
Güven çok önemli zedelendiği zaman toplamak çok zor olur seven insan nasıl kaybetmeyi göze alipta aldatıyor hayret ediyorum Allah yardımcın olsun inşallah
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Yaşadığın sana zor inan bana ona hiç değil. Aldatan insanların gözündeki yaşada inanmam pişmanlığınada iyi yaptın uçak bileti keserek git ailenin yanına telefonunu kapa bi süre kafanı dinle affedip etmeme kararını düşün. Silahı bilerek almıştır yokluğunu farkedip onu ararsın belki diye. Acıtasyon yapıyor bence. Hiç inanma sanada yazık 
(1,300 puan) tarafından
Kesinlikle öyle
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Sen çok güçlüsün
(1,300 puan) tarafından
Canım benimmm çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Neyseki Pişkin pişkin kendisini aklayıp umursamazlık yapmamış. Öyle erkeklerde çok var. RABBİM hakkında herşeyin hayırlısını versin inşallah.  ağlayarak kendini yıpratma evladını düşün. 
(1,300 puan) tarafından
Şuan çok şükür biraz daha iyiyim
0 oy
tarafından

:(

Dün gece umarım kötü biseyle karsilasmazsin demiştim ,şuan haklı olduğuma çok üzüldüm

(1,300 puan) tarafından
Bende hiç şuplenemek istememiştim ama bu aklımı çok kurcaladı kuzum
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
(1,300 puan) tarafından
Amin canım benim ❤️
0 oy
(8 puan) tarafından
Senin eşin yine pişman olmus benim eşimin telefonu aylarca sifreliydi her yakaladığımda uste cikti ve sonuc. Bilmiyorum neden boyle seyler yapıyorlar
(1,300 puan) tarafından
Devam etsinler bir gün değerimizi anlayacaklar ama çok geç olacak
0 oy
tarafından
Üzüldüm senin için güzel bir bayansin aldatma hata olmaz eşin görevdeydi sen onu bekledin  oğlun var  oğlun için ayakta dur snaa ihtiyacı var   iyi yaptın içinde tutmadın  afetmemen çok iyi oldu   hakkında hayirlsii olsun 
(1,300 puan) tarafından
İnşallah kuzum herşeyin affı olur ihanetin asla
tarafından
Aynn canm
0 oy
tarafından
Rabbim içine ferahlık versin cnm çok düşün doğru karar ver 
(1,300 puan) tarafından
İnşallah kuzum
0 oy
(62 puan) tarafından
Her gün polis intiharlarını duyunca da bir korkmuyor değil insan 

Ben daha önce bir kere kavga edicegimizi bildiğim için buzdolabına saklamistim 

Yani senin ki coookk zor bir durum ama Allah seni de eşini de o silahtan korusun neler duyar Okur olduk 

:( Hakkında hayırlısı olsun yeni hayatina her gün daha da güçlenerek uyanmani diliyorum 
(1,300 puan) tarafından
Önceden onlarla oturuyorduk ayrı eve çıkmıştık . Evet polis
(62 puan) tarafından
Keşke şarjörü bosaltaydiin
Gerçi eşinin karakterini az çok bilirsin zaten onu yapacak biri olsa en başında inkar eder bir sürü kavga çıkartır sonrasında dellenirdi öfke kontrolü olmayan birimidir diye en iyi sen bilirsin  ne kadar ummadığımiz kişilerden ummadık şeyler gorsekte herkesin karakteri de az belli ediyor kendini eşinin buna potansiyeli var mı en iyi sen bilirsin eğer yoksa yarın saat 6 da ki uçağını bekle umutlaa
(1,775 puan) tarafından
Banada böyle bişey yapılsa asla affedemezdim, benimkide polis bazen kavga edince silahı alıp gidiyor evden sanki bak kendime bişey yaparım der gibisinden, ama eşim sabah 7 gece 12 çalışıyor adamın fırsatı yok öyle şeylerle uğraşsın ve asla ikimizde şifre koymayız, koysa rezillik çıkarırım bilir
(1,300 puan) tarafından
Hiç bana karşı şiddeti olmadı öyle bir hareketini görmedim ya anlam veremiyorum oda beni deliler gibi seviyordu nasıl böyle birşey yaptı aklım almıyor
(1,775 puan) tarafından
Psikolojik olarak çöküntüde olabiliyorlar, benimkinin günlük ruh hali değişiyor benim eşim de polis ama çalışma şartları zor, aman zor olsun kafası meşgul olsun
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Bugün okumuştum postunu çok iyi yapmışsın canim hakkında hayirlisi neyse o olsun 
(1,300 puan) tarafından
Sağol canım inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Allah im hakkında hayırlısını versin çok zor çok acıyacak canın ama alisacaksin unutma 1 yapan 2 yide yapacak
tarafından
Biliyormusun ilk senin postunu gördüğümde bende ağladım hep hayat dolu kadınlar uzuluyor...buradan bir arakadasa da dedim hatta aynı seyi
(1,300 puan) tarafından
Kıyamam ben sana canım benim bak ağlayacağım yine :( Sadece benim için çok dua etmenizi istiyorum  yarına kadar bu evden sağ salim çıkmak için sizi çok seviyorum ❤️
tarafından
Bizde seni çok seviyoruz ağlama 5 aydır ağlıyorum eminol bişey değişmiyor sadece kendim yaşlandım dik dur üzülme demeyecem ama herzaman güçlü kal bundan sonra yolun daha güzel olsun❤️❤️
(1,300 puan) tarafından
Canımın içi inşallah hep ama hep mutlu olursun. Gerçekten her kadını aynı kefeye koymayacağim ama bazı kadınlar mutlu olmayı o kadar çok hak ediyor ki. Dilerim sende bende ve bizim gibi tüm kadınlar çok mutlu olurlar
tarafından
Aminnnn bacım❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Benim eşimde polis been de öyle bişeyden korktuğum için hiçbişey diyemem kendisine ama aldatılmak da çok zor  bişey demesen olmaz allah korusun bişey yapmaz umarım siz daha iyi tanırsınız tabi
0 oy
(136,676 puan) tarafından
hic korkma can tatlidir yapamaz oyle bisi
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Öyle gösteriyor da olabilir eşin kurnaz biri mi? Hem yaptığı yanlış sen de hemen affedecek gibisin canım. İşi için almıştır yanına  Hem vuracak adam onu yapmaz 18 yaşında genç delikanlı değil bir hayat tecrübesi vardır. Git anana babana ne güzel arkandalar sen yapsan o zaman vururdu seni belki de. 
0 oy
(264 puan) tarafından
Geri kalan hayatının yarın ilk günü hiç birşey eskisi gibi olmayacak affetsen de ayrılsanda zorlu bi süreç var güçlü kadın ol annesin sen aglama dik dur affetsende ayrılsanda yarın ilk günün nasıl başlarsan öyle gider ❤️
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Neden snn yüzünden olsun ayrıca korkma bi bk yiyemez affeder misn bilmem ama uzuuun süre eve dönme köpek gbi pişman olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 532 göst.
22 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nazenin premses (9,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,768 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,216 göst.
29 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,430 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 870 göst.
4 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu

413,335 soru

12,444,334 cevap

46,103 kullanıcı

Kategoriler

...