0 oy
854 göst.
Diğer kategorisinde (5,139 puan) tarafından
Kızlar 21 yillik evliyim hic aldatma vs olmadi evlilik hayatım boyunca güven varmi deseniz ben babanın oğluma bile güvenmem degil eşime güveneyim  esim 4 ay once bi ekmek fabrikasında ise başladı takı bugün akşama kadar bir sorun yoktu bgun eşimin telefonuna bir mesaj geldi no kayıtlı değil eşimin yaşlarında bir bayan abi sabah beni beklermisin diye esim kıpkırmızı oldu cvp da vermedi ben sadce yüzüne baktim hiçbirşey demedim haa mesaja sen niye baktin diyeceksiniz esim dedi bak diye ama tabi ondan geldiğini dusundugu icin degil begun dogum günüydü yine birisi tebrik mesajı atmıştır bak diye gelelim konuya hemen bana açıklama gereği duydu iste fabrikada çalışıyor sabah ben onu diğer şubeye bırakıyorum diye ama bana kesinlike bundan soz ve sordum ne zamandır diye bir haftadir falan dedi  iki ay once de oğlumu ise götürmüştü 13 yasinda ona da oglum biraz butarafa otur abla gelecek demis ama bana bir haftadir dedi konu çıkınca oglum söyledi bgun ve kıza da hicbir şekilde karşılık vermedi şimdiye kadar da hic bir mesaj falan görmedim o kızdan bana bi akil verin ben ne düşüneyim hic bi aldatması falan olmadi şimdiye kadar benim beynim durdu 

32 Cevaplar

0 oy
(29,462 puan) tarafından

Haber verseymi iyimis .

Ama yinede Gözün üstünde olsun zaman kötü insanlar fesat .

(5,139 puan) tarafından
Malesef canim kimseye güven kalmadi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eğer kötü birseu olsaydı sana bak demezdi 

Ama tabi sana söylemesi gerekirdi
0 oy
tarafından
Ah insanın aklına birşey takılmaya görsün. Önceden olsa derdim ki normal, abi demiş kadında demek ki sen kızacaksın diye söylememiş sana ama artık bende evlendim, ve günümüzde torununa, kızına bile kötü gözle bakanlar iyice dolup tasıp gün yüzüne çıkınca normal gelmiyor. Şeytan bu dürter, kanına girer insanın. Boşuna ateşle barut yan yana olmaz dememişler abla. Sen yine kız, istemiyorum bir daha de, gerekirse sil engelle ve kızla da konuş.
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Belki toplasan bi hafta götürmüştür hergün   Götürmüyordur 3 gün götürmez 1 gün götürür oğlunun gittiği günde götürmüştür ama farkındaysan kız mesajda abi benide beklermisin demiş yani her zaman götürmüyo olabilir  başkası ile gidiyordur gittiği kişinin işi olduğunda kız gidemediği zaman söylüyo olabilir eşine 

Bence bundan kötü anlama canım kötü niyeti olan biri oğlunun yanında kızı götürmez mesaja senin bakmana izin vermez hatta telefonunu bile vermez eline 
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Esinn kotu niyeti olmasa bile yalan soylemesi bni killandirirdi sahsen.

En basindan soyleseydi art niyet aramazdim ama yalan soylemesi normal deil  tabi soylese kabuk etmicegini biliyo ki kabul edilir drgil ben edemezdim sanirim 
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Bu kadar takacağınızı bildiği için dememiştir, sizden çekindiği içinde mesaj gelince kendini kötü hissetmiş. Eğer düşündüğünüz gibi bişey olsaydı oğlunuzun yanında arabaya almazdı heralde 
0 oy
tarafından
Bence yanlış bırakması vs. Ayrıca da telefonunun ne işi var, ben hiç anlamıyorum,anam biz de çalıştık patronumuz dışında hiçbir erkeğin numarası yoktu bende. Kız arkadaşların vardı sadece. 

Ayrıca da eşin ise girene kadar o kız nasıl gidiyorsa işe o şekilde devam etsin. Hey Allah'ım ya. Yani 4 ay önce nasıl gidiyorsa devam etsin yani mal mı ne 
0 oy
(228 puan) tarafından
Hemen kötü yöne çekmeniz saçma geldi açıkcası bende market sektöründe çalıştım evliydim şube müdürümüz geç olunca bırakırdı eşimin haberi olurdu ve altın da hiç bir art niyet olamaz illa bıraktı diye kötü niyetle mi bırakmış oluyor anlamıyorum çok kıskanç iseniz belki sizden çekinmiştir adam annene söyleme demesi bu yüzdendir çünkü aşırı abartı geldi bana buraya post açtığınıa göre eşinizede çok baskı yapıyorsunuz sanırım he eğer eşinize karşı güven yok ve daha önce yaptı ise orasını bilemem 
0 oy
tarafından
Valla bnce önlemini al. Abi dediği adama kendini 2 aydır götürüp getirtiyor. Bizde çalışıyoruz bizi niye kimse getirip götürmüyor. Her gün yol üstünde 1 kilometre yürüyorum kimse gel.seni bırakayım demiyor çünkü hepsine bey diyoruz. Bnden tavsiye kocana şöyle asla bırakmasın. Sende ise gider gelirken ara konuş yol boyu senden gizli gizli bırakmasın. Ne alaka ya kadına bak ohhh mis. Peki beni bekler misin diye niye mesaj atmış ki. Zaten normalde bekleyip bırakıyrmus. O mesaja ne diyor. Ay bı de çocuğu tembihliyor. Yani senin duymaninistemiyor ama buna rağmen kadını getirip götürüyor. Çocuğu kendine sırdaş tutuyor offf
0 oy
tarafından
Bişey olduğunu sanmam sen tepki verirsin diye korkmustur çok darlama ama sor neden bana söylemedin güzellikle söylesen ne derdim ki felan diye 
0 oy
(241 puan) tarafından
Bence abartacak bir durum yok sonuçta iş arkadaşı giderken götürmesi normal . Tabi bu servis gibi her gün olmadığı sürece
0 oy
tarafından
Takipte kal eşşegin aklına karpuz kabuğu sokma 

Telefon dokümanlarını karıştır eşinin sürekli mesajlaşıp konuştularsa o zaman hesap sor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 241 göst.
14 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 911 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eymen6 (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 199 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde curious (1,099 puan) tarafından soruldu

411,780 soru

12,396,093 cevap

44,166 kullanıcı