Evet çok post açtım eşimle ilgili küfür ediyor diye vs ama görüyorum ki hala şiddet gören kadınlar var. Beterin beteri vardır hesabı Allahım herkesin kocasına hidayet versin inşallah. Korkunç bir şey şiddet çok şükür bugüne kadar fiziksel bir şiddete hiç maruz kalmadım. Tek sorunum eşimin ilgisiz oluşuyla ilgiliydi. Şu son bir kaç gündür eşime Allah merhamet vermiş sanki hasta olduğum için sürekli ilgileniyor. Birde bakıyorum ne babalar var çocuklarına şiddet uygulayan eşim benimle birlikte büyüttü çocukları bir gün vurmayi bırakın çocuklarıma bağırmadı bile. Heleki kızıma yoktan var edecek. Dün şaka yaptım hamileyim dedim yüzü düştü nedeni ise 2 tane bebek var dedi onlar ilgiye sevgiye muhtaç sen nasıl böyle bir yanılgıya düşersin dedi heleki kızım çok küçük çok nazlı büyüyor o çok üzülür dedi. İçime dokundu çok şikayet ediyordum ama olanları gördükçe halime şükür ediyorum. Elbette benim maruz kaldığım şeylerde ağır ama ne bileyim beni anlamışsınızdır bakıyorum olan şeylere meğer benim yaşadıklarım bir hiçmiş bazı yaşanan şeylerin yanında. Çok gördüm eşim para vermiyor diyenleri şiddet uyguluyor diyenleri kiyasliyorum kendi eşimle yok benim ki melek geliyor artık Allahım herkesin kocasına hidayet versin eskiden dua ederdik hayırlı evlat olsun diye şimdi dua ediyorum herkes hayırlı anne hayırlı baba olsun diye.