0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evet çok post açtım eşimle ilgili küfür ediyor diye vs ama görüyorum ki hala şiddet gören kadınlar var. Beterin beteri vardır hesabı Allahım herkesin kocasına hidayet versin inşallah. Korkunç bir şey şiddet çok şükür bugüne kadar fiziksel bir şiddete hiç maruz kalmadım. Tek sorunum eşimin ilgisiz oluşuyla ilgiliydi. Şu son bir kaç gündür eşime Allah merhamet vermiş sanki hasta olduğum için sürekli ilgileniyor. Birde bakıyorum ne babalar var çocuklarına şiddet uygulayan eşim benimle birlikte büyüttü çocukları bir gün vurmayi bırakın çocuklarıma bağırmadı bile. Heleki kızıma yoktan var edecek. Dün şaka yaptım hamileyim dedim yüzü düştü nedeni ise 2 tane bebek var dedi onlar ilgiye sevgiye muhtaç sen nasıl böyle bir yanılgıya düşersin dedi heleki kızım çok küçük çok nazlı büyüyor o çok üzülür dedi. İçime dokundu çok şikayet ediyordum ama olanları gördükçe halime şükür ediyorum. Elbette benim maruz kaldığım şeylerde ağır ama ne bileyim beni anlamışsınızdır bakıyorum olan şeylere meğer benim yaşadıklarım bir hiçmiş bazı yaşanan şeylerin yanında. Çok gördüm eşim para vermiyor diyenleri şiddet uyguluyor diyenleri kiyasliyorum kendi eşimle yok benim ki melek geliyor artık Allahım herkesin kocasına hidayet versin eskiden dua ederdik hayırlı evlat olsun diye şimdi dua ediyorum herkes hayırlı anne hayırlı baba olsun diye. 

13 Cevaplar

+3 oy
tarafından
İki gün eşinizi kötülersiniz sonra kurban olursunuz klasik Türk kadini
tarafından
Herkes yaşadığı şeyleri bir şekilde içine atıp sonra patlıyor. Bu insanın doğası gereği var sinir anında yada içine ata ata biriktirip birilerine aktarma ihtiyacı hissediyor. Elbette öyle anlarda bende çok yazdım ama ortalığı görüyorsun annesi çocuğunu yakıyor babası 3 aylık çocuğa şiddet uygulamış daha önceden de karısına şiddete eğilimli kocaları gördükçe kendi adıma şükür eder oldum. Aslında buda çok kötü bir şey
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Allah mutluluğunuzu daim etsin de ne gerek var böyle bir posta? Yersiz olmuş..
tarafından
Hayır aslında bazen bende dahil kadınlar üzülecek yer arıyor ama şuan dünyada nelerle uğraşan insanlar var gözümüzün önüne alıp halimize şükür edelim diye yazdım özür dilerim
tarafından
Özür dilemen için demedim yanlış anladın. Çok şükür eşimle hiçbir sıkıntım yok. Ama insanlar buraya sıkıntılarını paylaşmak için yazıyor. He sen bundan bir mana çıkarmış şükür eşime demişsin güzel. Ama post olarak açman yanlış. Biraz sıkıntı yaşayan insanlara ayıp olmuş bence..
+1 oy
(10,205 puan) tarafından

Amin çok uzun yazıyorsun bazen okumuyorum :angel:

tarafından
Yaaa canım aslında özet geçiyorum falan xhebxnwjwjxjs
(10,205 puan) tarafından
Ahahaha çok tatlısn :D
+1 oy
tarafından
Bende böyle postları sevmiyorum Allah'a sukur esımle derdım yok Allah onu iyiki karşıma çıkardı ama sorun yaşayanlar var suan okusalar çok üzülürler, amaçsız bır post olmuş 
tarafından
Hayır canım en ufak şeyi dert eden kadınlar var benim gibi bence okumalilar Allaha şükür etmeyi unuttuk resmen beterin beteri vardır sözü her zaman beynimizde olsun istedim
tarafından
Burda ben kımı okuduysam çok büyük sorunlar var, ya eş eve bakmıyor ya dovuyor ya kayınvalıdesınbaskı yapıyor Allah yardımcısı olsun hepsının
0 oy
tarafından
E yani? Ne anlamamiz gerekiyor mesaj nedir:)
tarafından
Beterin beteri var halimize şükür edelim mesaj
tarafından
Anladım haklısın:)
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Rabbim herkeze hayırlı eş nasip etsin. Kötü olan eşlerinde yüreğine de merhamet versin. Dediğin gibi beterim beteri var halimize şükredelim her zaman 
tarafından
Bende şimdiye kadar şikayet edişime üzüldüm bebeklere şiddet kadına şiddet ne bileyim
0 oy
(14,165 puan) tarafından
Bir kullanıcı yazmıştı mesela evde çocuk olduğu halde eşi eve alışveriş yapmiyormus yemin ediyorum kaç ay oldu okuyali hala aklımda benim eşim borç bulur yine alır ya o nasıl bir merhametsizlik  
tarafından
İşte bazen sinir anında yazıyorum içime atan bir insanım ben kendi hakkımı savunan birisi olamadım hiç ne bileyim birisi karşıma geçip laf söylese bile susuyorum sonra patlıyorum anlatacak birilerine ihtiyaç duyuyorum ama burayı gördükçe halime şükür eder oldum
0 oy
tarafından
Kötünün iyisi işte bizimkiler. Ben de çoğu zaman tartışıyoruz sinir oluyorum ama başkalarına bakınca şükür ediyorum. Fiziksel şiddet uygulamaz kıskanmaz parama puluma karışmaz yemek olsa da olmasa da sorun etmez nereye istesem giderim asla karışmaz
tarafından
Benimkide yemin ederim aynısı ne eksiği ne fazlası ama gördükçe böyle şeyleri halime şükür eder oldum dediğin gibi kötünün iyisi geliyor gözüme artık
0 oy
(801 puan) tarafından
Amin. Bu kadar yazdiğin yazilari 3 cümleye siğdirabilirim biraz kisa ve öz yaz daha fazla kişi okur.
tarafından
Vallaha ben 3 cümleye ne zaman sığırsam linç yiyorum anlatamıyorum çünkü dhensbensjdj
0 oy
(569 puan) tarafından
İllaki her evlilikte bi tartışma falan olur bu normaldir ama şiddet olunca gerçekten çekilmez olur bende çok şükrediyorum iyiki eşimi çıkardı Allah karşıma iyiki iyiki
0 oy
tarafından
Bacim kurban olam az kısa yaz :D
0 oy
(1,358 puan) tarafından
bunee şimdiii ??
tarafından
Bakıyorum en ufak şeyi kafaya takanlar var bende böyle şeylerin yersiz olduğunu düşünüyorum biraz çeki düzen verip şükür edelim diye bende dahil buna çünkü bazen çok abartılıyor bazı şeyler
(1,358 puan) tarafından
bazen bende şukur benim kocam oyle degil diyorum ama basima gelir diyede kendimi bi adim geriye atiyorum masallah de kocana aman nazar olmasin
tarafından
Kız zaten dört dörtlük değil benimde sorunum var eşimle bizimki kötünün iyisi aşkım xbexbdndb
(1,358 puan) tarafından
benimkide 4 dortluk deyil orasi ayri bise gitmis tele sifre koymus birax önce bide parmak izi gittim butun parmaklarini denedim actim bi guzel karistirdimm allahtan bise cikmadi  uyurken actim
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Rabbım daim etsin inş 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 301 göst.
13 Kasım 2021 Diğer kategorisinde S.m.h (92 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 542 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 431 göst.
14 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Mina (2,702 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 232 göst.
30 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sare-Asel (2,206 puan) tarafından soruldu

407,789 soru

12,241,633 cevap

37,020 kullanıcı

...