0 oy
551 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Eşim elinde telefonla tuvalete , tuvaletten çıkınca kafasını kaldırmadan salona .. hiç oyunlari bitmiyo . Bende istiyorum ki biraz sohbet edelim birlikte bı aktivite yapalım. Evde 2 çocukla yoruluyorum sıkılıyorum zaten. Birşey söyleyecem sana diyorum dinliyorum seni diyo.  Bende istiyorum ki yüzüme bakarak beni dinlesin . Artık eşimden sogudum gerçekten . Ne yapmalıyım sizce .?

8 Cevaplar

0 oy
(135,794 puan) tarafından
herkexin bi derdi var benimkide gunde 16 saat ders calirir gerisinde uyur
tarafından
Sevda parayı nasıl kazanıyor ya
(135,794 puan) tarafından
ozele yazdim ☺ sonra kopya cekiyolar burdan yazmim
(191 puan) tarafından
Kız bende merak ettim şimdi :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki de oynar ama bizlede konuşur bende gimuyom kafamı bazen
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Al karsina tekrar anlat bunlari icinden gecenleri yine. Baktin yine ayni sende bakma suratina odasinda bile durma zamanla dankneder kafasina. 
0 oy
(741 puan) tarafından
Olsun dinliyorum demiş ya oda gün boyu calısıyor stres atıyordur kendince kız ne güzel işte yanıbaşımizdalar :))benim esımde bakar telefona ben sorun etmem ama dinleyeceği zaman bana odaklanır
(4 puan) tarafından
Çoğu kez işte zaten evde olduğu zaman da var ama yok gibi . İnsanın zoruna gidiyor . Annem bize kızardı şimdi ben de kocama kızıyorum  çocuklar bişey diyo ,  dur oğlum anca . .
0 oy
(239 puan) tarafından
Benimkide ***** sacma videolar isler srekli bnde kfafati yiyecem ama en iyisi grmezdeb gelmek galiba
0 oy
tarafından
Açıkça söyle rahatsız olduğunu. Belki farkında bile değil bu kadar telefona bağımlı olduğunun.
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Sende hesap aç beraber oynayın 
(4 puan) tarafından
Ben bütün gün yoruluyorum zaten çocuklar di evdi derken akşam oluyor telefonu alıyorum bende ama öyle bı dolaşıyorum cikiyorum hemen
0 oy
tarafından
Okurken postu ben açtım zannettim bi an aynı dertten muzdaripim bende malesef :((( işten gelir gelmez oturuyor koltuğa yada yemek masasına faceden dizileri izliyor gece gündüz (söz, Cennet mahallesi, kardeşlerim vb.)tuvelete telefonla gider adamın hayatı telefonyaa tamam çalışıyor oda anlıyorum da bende iki çocukla akşama kadar ziril ziril tasindigim yerde heryere Uzak biyer gidemiyorum oda gelir gelmez böyle malesef çok değil minnacık ilgi :(( ......
(4 puan) tarafından
Aynen .. millete çocuklara eşime işten vakit bulamıyorum ilgelene miyorum diyo izin gününde bile telefonu birakmiyo .
tarafından
Aynen vallahi öyle kız,bide balık tutma sevdası çıktı zaten hafta içi komple çalışıyor  akşam 8de çıkıyor işten geliyor telde film izlerken gece vakti oluyor uyuya kalıyor sabah 7 buçukta evden çıkıyor her günümüz böyle  cumarteside 4te çıkıyor işten bari bu akşam bişeyler yapalım diyorum ne yapalım sen bul diyor bana benle beraber film izlese biraz çocuklarla benle ilgilense yeter ben söyledikten sonra herkes yapar,tam biseyler yapıcaz cumartesi arıyorlar balığa gidelim diye çıkıyor evden ya pazar öğleye doğru geliyor yada sabahin 5inde falan geliyor pazarida uyumakla geçiyor bı ..... Anlamıyorum evde sadece bakıcı gibi hissediyorum kendimi :((( kusura bakma baya yazmışım ne kadar dolduysam bende artık
(4 puan) tarafından
Bizimki de balık çi .. Samsun'a memleketimize gidiyoruz ne güzel hepbareber gezelim diye plan yapıyoruz ben gene evde kaynanam gilde tıkılıp kaliyorum o da sabah n köründen akşama kadar balığa gidiyor
tarafından
Balığı severim ama eşim yüzünden soğudum iyice yaa,beni balık yüzünden doğumdan sonra eve geldigimizde bile bırakıp bırakıp gitti bide bir bucuk yaşındaydı kızım o dikişli halde bide kızlarimla uğraştım öyle çok agladigim günler oldu :(( geçen cumartesi tüpü mupu aldı balığa gittiler yine pazar öğlen 12de geldi bıktım artık :((((

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 653 göst.
0 oy
2 cevap 231 göst.
0 oy
41 cevap 1,295 göst.
11 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asena20 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 458 göst.
2 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seda55 (4 puan) tarafından soruldu

412,115 soru