0 oy
262 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,060 puan) tarafından
Geçen hafta sonu  ay dedik kızımızi oyun evine götürelim malum 1 yaşını daha yeni geçti tam yuruyemedi için bende giriyorum yanında AA kaydıraktan kayalım dedik sen ben ucunda kendimi toplayamadim götünün üstüne bir düştüm ama kuyruk sokumum kesin kırıldı allahim ağrıdan oluyorum bir haftadır doktora da gidemedim çocuk sallayamaz oldum götünün üstüne oturamıyorum sırt üstü yan yatmaz oldum sandalyeye oturamıyorum napcam ben böyle kiriksa 3 6 ay arasında iyilesirmis gene yaktım başımı ya başına böyle bisi gelen varmi acep ne gibi Bi tedavi uyguluyorlar 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Başıma geldi. Toto üstü çok sert düşmüştüm. 2 aya yakın düz oturamadım ya yan oturdum ya ayakta durdum. Doktor simit yastık al ona otur demişti. Kuyruk sokumum çatlamıştı sanki. Alçı vs yapılan bir bölge de değil malum 
tarafından
Sert olsun ki oturdukça ezilmesin çarşaf altında.
(4,060 puan) tarafından
Tamam canım zatn eş aldı o minderden gelene kadar idare edeyim bari
tarafından
İyi bari. İyi etmişsiniz almakla.
(4,060 puan) tarafından
Eskiden vardı ben onu kullanıyordum işte e çıktım işten attım ben onu şimdi zor oturunca al dedim ortası boş belki rahat ederim iyiki demişim ozman vallahi sanalda teşekkür ederim bilgiler için
tarafından
Rica ederim ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım beterinden korusun inşallah kırılmamıştir
(4,060 puan) tarafından
Ay inş canım çok acıyor ya çocuk sallıyorum ağlaya ağlaya o derece ☹️
0 oy
(134,547 puan) tarafından
kirik olsa 1 hafta duramazsan incilmis esimede aynisi oldu 10 gune gecti
(4,060 puan) tarafından
Ah bacım vallahi bilmiyorum azda olsa hafifler Di ama yok daha siddetleniyor
(134,547 puan) tarafından
esimde oyle kivrandi gecer limon kolonyasiyla hafiif ovalasin esin
(4,060 puan) tarafından
Herseyi denemeye razıyım gerçekten onuda deniyim herif geldi gibi
0 oy
(2,627 puan) tarafından
Kötü çarpmışsin kız demekki.Bi kaç gün bekle bakalım geçer belki.Eczane yakinsa ağrı kesici jellerden alıp sür o bölgeye.

Çok geçmiş olsun canim...
(4,060 puan) tarafından
Sürüdum Sürüdum hepsini yaptım en ağır ağrı kesici bile cirmedi ya mahfoldum kaç gündür

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 283 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 282 göst.
16 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asafinannesii (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 386 göst.
26 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
11 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya 5821 (333 puan) tarafından soruldu

410,553 soru

12,350,866 cevap

40,495 kullanıcı

Kategoriler

...