Merhaba kızlar bir senedir oturduğum bu evden memnun değilim bir de ev sahibi izin tavırlarından hiç memnun değilim. Arkada bahçe ve depo var. Sürekli bahçeye geliyor depoya bir şey koyup alıyor. İlk başta iyi niyetli filan gibi düşünüp bişey demek istemedim ama artık canımı sık aya başladı.. İnsan Bi müsaade istemez mi
Geçen gün gelmiş kafasına göre zeytin ağaçları dikmiş benim çiçeğimin olduğu yere çiçeğim de ezilmiş.
Bir iki kere kapıyı çaldı depoya Bi girebilir miyim diye e zaten kapı önüne kadar gelmişin evimizin yok mu diyecez, Neyse sonra bizim evimizde olmadığımızı bildiğimiz zaman yine gelmiş açmış Bi yerleri ilaç filan yapmış..bi lamba koymuş bahçeye kırılmış cam parçaları var çimenlerde.
Depoyu ilk yaptırdığında yaşlı annesiyle babasıyla bile geldi depoyu göstermeye yine müsaade VS yok..
Bu sene bize 1.000 TL birden zam yapmak istedi biz kabul etmedik ondan da bize karşı biraz soğuk ve memnuniyetsiz yüz ifadesinden telefonumuzu açısından belli sanki çok bizi umursamıyor istediği parayı vermediğimiz için ama cidden bizden habersiz BAHÇEMİZE girmesi bence hiç hoş değil tabi yanlış mı düşünüyorum.