Kızlar birlik oturuyoruz kaynanam göğsünden ameliyat oldu kitle vardi neyse ev iş yemek gül gibi bakıyoruz ama asla memnun olmuyor dün de çöpler dezgahın üstündeydi poşete koydum eşime attircaktim neyse eşim kapıda bende onu bekliyorum gitsin diye Bi baktım kaynanam Bi elinde poşet diğer eliyle gogusunu tutuyo şunu da at oğlum her yer su olmuş halılar mahvolmuş neresi mahvolmuş ben vericem zaten sana noluyo dedim sen benim kaynanamsin dedi sonra kızımda ağlıyordu çektim onu içeri aldım daha çok ağladı ben içeri girerken bela mısın dedi eşim de duydu kime diyorsun dedi kızıma demiş güya neyse konusmuyoduk ertesi gün kalkmış bireyler yapıyordu eşim ve kayinpederime Allah belanızı versin diye söyledi eşim de dışarıdaydi duymuş geldi kızdı bağırdı çağırdı gitti bende telefonun ses kaydını açıp evde bırakıp kızımı aldım çıktım söyledi şeyler bu SİRACALI ORDAN MESAJ ATTI SOYLEDI YOKSA ONUN BENI DUYMASI IMKANSIZ SEN KARI OLCAN DA BEN GORCEM SENI GORCEM BEN SANKI MERAKLİYIM ALKARISIYLA OTURMAYA (ESIM DEMISTI KI KIZARKEN DEFOLUP GITCEM MERAK ETME SEN) geldim dinledim şaşırmadım bisey demedim eşime söyledim eşim de biraz daha sabır edip evjmizi alıp hemen çıkamamızi söyledi sen işini gücünü yap kimseye bakma dedi