0 oy
659 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bekar bi kız arkadaşım var 4 yıllık bi sevgilisi var ve arada sıkıntıları var çocukla. Bi türlü evlenemiyor işte kız işe gidiyor patron ona aşık oluyor kizin aklı karıştı şimdi diyo sence sevdiginie mi beni sevenle mi ????evleneyim siz nasıl yorumlarsınız kıza okutacam sonra bu arada 24 yaşında kız arkadaşım ❤❤

Not:benim fikrim sevdigiıyle mutlu olamayan çok var bizi seven le mutlu olurdk belki 

35 Cevaplar

0 oy
(69 puan) tarafından
Sevgili olmak için seviyordur seviyorsa böyle bir şeyi nasıl düşünebilir patronuyla şaşırdım doğrusu biz şununla evlen yazsak gerçekten evlenecek mi?
tarafından
Yok canm fikir almak istedim.. sizin kararınızla kimse evlenmez belki öyle yapan vardir canm
(69 puan) tarafından
Bir kişiye patronu öve öve bitiremiyor yazmışsın canım ama gerçekten arkadaşının yaptığı hoş bir şey deil onun düşündüğü yanlış şeyler dinleme bence bana bunları anlatma diyebilirsin düşünsene sen birini seviyorsun o çalıştığı iş yerine bir kız geliyor bir anda onu duusnmeye başlıyor erkeğin yerinde olsam ben kızı bırakırım güvenemem beni severken başkasını düşünen Gine yapar kızda patronuyla mi aşk yaşar baskasiylami oda onun sorunu
tarafından
Kız patronu bana övdü canm namaz da niyazda zengin faln. Sevdiyi çocuk la sıkıntıları var aklı karışık ilerde daha büyük olabilir diyi genç aklı karışık..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sevgilisini sevmiyo demek ki diyenler olmuş ama ben öyle düşünmüyorum valla 4 sene dile kolay huyunu suyunu hayatda ona ne getirceğini çok iyi biliyo ki kafası karşmış kızın patronuna da maddi acıdan değil her açıdan değerlendirsin çevresine sorsun soruştursun diğer insanların gözünden onu dinlesin bakalım neler diyolar. Sevgilisi de kızı bu ikileme ittiğine göre çokta doğru insan değil bence sevgilisiyle evlenmek bide 4 senelik ki bu daha kaç seneyi bulur Allah bilir kaynanası kayınbabası herkes bi sorun olunca sen sevdin sen evlendin bizene diyip geçiyolar çok şahit oldum buna kendimde yaşadım bizzat 
tarafından
Çok güzel anlattım canm. Oda ikilmede kalmış genç sonuçta bizde öyleydik sevdigimle evlendim yani ... ama o çok sıkıntı çekti ya patron da iyi ymiş ya onunla mutlu olurum diyo
tarafından
Valla Allah karşısına boşa çıkarmamıştır onu istihare ye yatsın Allah hayırlı olanı gösterir ona  kızında yaşı olmuş 24 daha evleniyim çocuk sahibi oluyum bi sürü zaman geçecek mantığını kullansın sevgilisinese yazık onada bişey diyemiyorum ama hayat bu yapacak bişey yok malesef başkalarını düşünmekten kendi değerimizi kaybettik valla
tarafından
Ayne n öyle canm. Hayırlısı olsun ınsalalh
0 oy
(2,562 puan) tarafından
Kesinlikle sevenle sevdigi iki gun sonra onunla ilgilenmeyince arada sevgi kalmicak 
tarafından
Evet katılıyorum
0 oy
(272 puan) tarafından
Canım o kişiden kişiye değişir keşke her seviyorum diyen seviyor olsaydı iyice düşünsün sonuçta sonunda pişman olmakta var umarım en doğru kararı verir yolu iyi insanlara çıkar inşallah 
tarafından
Amin ınsalalh cani m.
0 oy
tarafından
Sevmek mi sevilmek mi demişler sevmek demiş. Çünkü insan sevildiğine asla emin olamaz. Ayrıca kusura bakmayın ama bana göre arkadaşınızın yaptığı çok yanlış. Keza benim de bir oğlum var ilerde gelinim olacak kız böyle bir şey düşünse yada yapsa şahsen oğlum kurtuldu derdim. 2 adamın arasında kalmak bana göre yanlış. Ben 3 sene çalıştım ne patron nede iş arkadaşlarım asla böyle bir şey olmadı. Kimseye umut vermem yada kaba bir tabir ile kuyruk sallamam. 
tarafından
Canım doğru dedin ama kız sadec e çalışıyor adam işte  görmüş beğenmiş kız da iyi caliisyri yanni.. haberi olmadan sevmiş kızı kizin elinde telefonu da görüyor muş hep sevgilisiyle konuşurken
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Konuştuğu biri varken 2. Birine aklı dustuyse zaten 1. Hiç onun olmamıştır .. bu arada yazık ki arkadaşına aldatiyo bide yorum istiyo ilginç ve utanç verici bence .. naparsa yapsın sonunda mutlu olamaz cnku iki kişi ile demekki konusiyo birini yüz üstü birakacak
tarafından
Yok cnm patron la konuşma yok sadece işte görüyo.  Sevdiriyor de hiç görüşmeyi sadece telefon konuşması var . Ben ona dedi m sorayim belki mantık evliliği yapan vardr
(4,962 puan) tarafından
İlla evlenmek zorunda mı canim. Mantık evliliği ile kendisi ne kadar mutlu olabilir insan sevdiği ile ömür geçirmek ister
0 oy
tarafından
Kız sevgilisini gerçekten seviyor olsa hiç aklı karışmazdı demek ki gerçek sevmiyor o yüzden onu sevenle mutlu olsun 
tarafından
Doğru valla sevmiyor demkk
0 oy
tarafından
Zaten bu soruyu soruyu soruyorum sevgilisini sevmiyordur..

Patronu seviyor demişsiniz onunda parası var diye onada kanmasin ilk bu zamanlarda güzel gelir ama sonrası ne olur bilemez. 

İnsan sevdiğinin herseyi kabullenir.

Ama seven tek taraflidir.  
tarafından
Patronu sevmiyor cnm.akli karışık ya bilmiyorm
0 oy
(658 puan) tarafından
Kendimden örnek vereyim benim de uzun süreli bir ilişkim vardı bizde anlaşamıyorduk Bi türlü sonra ayrldk eşimle konuşmaya başladım iyi ki evlenmemişim onla diyorum eşim direk niyetini belli etti beni hiç oyalamadı. 
tarafından
Allah daim etsin inşallah ne güzel
0 oy
tarafından
İkisi de seviyorsa sevdiğiyle evlenmeli sevmediği insanın bğ hareketi gözüne batar ama severse görmezden gelir 
tarafından
Haklisin  canm
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Kız eyer çok seviyorsa unutamayıyırsa bnce sevgilisi bide sevgilisi var madem nye patronlada evlenmek düşünüyor ki acaba sevgilisi ni sevmiyormu arkadşın yerınde olsam kesnlkle mantık yürütürdüm oyle bi devirdeyızki mantık yürütmek gerek hangisiyle geçinirim dye düşünsün hani dyorsun ya sorunları var neblm ben çok severek evlenip kavgaları olan boşananları gordum istihare namazına kalksın cnm
tarafından
Haklisin cnm o sevdiği kişiyle evlenmek istiyor zaten ama sıkıntı ları var patro nda onu görmüş sevmiş teklif etmiş oda diyi ki acaba bir işaret olabilir mi
(6,047 puan) tarafından
Ayy neblm bak maddiyata baksın yemın edrm sevgi bazen bıtyor asla karın doyurmuyor hayrlısı nyse rabbim onu nasıp etsin
tarafından
Haklsn cnm amin ınslalah
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Sevdgm aynı zamanda benide seven biruyel sevgi tek.tarafliysa olmaz benimde sevmem lazım aynı zamanda karşımdaki önde belki sevemedim onu ne olucak o riski göze alamadım :-)arkadaşının kafası karışık bence sevgilisini sevmiyor ama sonradan pişman olacağı şeyler yapmasin yani 
tarafından
Evet doğru diyorsun canm bakalım ne olacak
(2,671 puan) tarafından
Aynen :-)
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Kafası karışık insan ne sevdiği ile ne onu sevenle mutlu olabilir önce kafasını toplasın bı düşünsün sonra karar versin evlilik olur illa ömür boyu pişmanlık yaşamasın 
tarafından
Haklisin canım
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Sevdiğinle bence ama zaten sıkıntı varsa ortada sevgiden şüphe ederim. 
tarafından
Haklisin canım
0 oy
(3,187 puan) tarafından
İkiside birbirini sevıyorsa sevgilisi ile devam etsin. Ama sevgilisinin sevgisinden şüphe duyuyorsa seveni seçsin. Gerçekten seven her zaman eşini başının üstünde taşır
tarafından
Doğru valla. Şüpe duymuyo ama sıkıntılar i var

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 309 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Nercis (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 628 göst.
8 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 430 göst.

411,059 soru

12,373,141 cevap

42,570 kullanıcı

Kategoriler

...