Özür dilerim sorduğum bu soru için . kızlar hakkınızı helal edin. Rüyamda bem beyaz yoğurt gördüm ev yoğurdu . arıyorum duruyorum rüyamda . üst üste 2 kere gördüm iki günde buldum bem beyaz yiyorum doymak bilmiyorum yedikcede . dahada yiyorum kalıp gibiydi çok lezzetli bundan iki hafta öncede gördüm . marketten alıp yedim . fakat bu daha güzeldi bem beyaz ve ev yoğurdu . hayır olsun . uyandım canım istiyor . o deyil aynı zamanda özür dilerim uyandım 3 saat sonra esim uyandı namaz kılmak geliyor içimden dedi . 2 3 gundur ruyami anlatmadım o sıra . duygulandim ağladım eşime SARILIP şükür ettim BÖğle güzel bir eş verdiği için sonra içimden benimde namaz kılmak geldi . gittik birlikte namaz kıldık . dua ettim en içten . bu bem beyaz yoğurt gorupte esimin namaz kılmak istemesi benimde içimden gelerek namaz kılmam çok hoşuma gitti . beyaz bir yoğurt acaba ne bilim doğuma 48 gün kaldı . KORKULARım var doğumla ilgili hayır olsun . bu beyaz yoğurt görmekte içini rahatlattı . BÖğle birşey gelen varmı başına m.ettim tekrardan verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim hakkınızı helal edin.