0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Özür dilerim sorduğum bu soru için . kızlar hakkınızı helal edin. Rüyamda bem beyaz yoğurt gördüm ev yoğurdu . arıyorum duruyorum rüyamda . üst üste 2 kere gördüm iki günde buldum bem beyaz yiyorum doymak bilmiyorum yedikcede . dahada yiyorum kalıp gibiydi çok lezzetli bundan iki hafta öncede gördüm . marketten alıp yedim . fakat bu daha güzeldi bem beyaz ve ev yoğurdu . hayır olsun . uyandım canım istiyor . o deyil aynı zamanda özür dilerim uyandım  3 saat sonra esim uyandı  namaz kılmak geliyor içimden dedi . 2 3 gundur  ruyami anlatmadım o sıra . duygulandim  ağladım eşime SARILIP şükür ettim BÖğle güzel bir eş verdiği için  sonra içimden benimde namaz kılmak geldi . gittik birlikte namaz kıldık . dua ettim en içten . bu bem  beyaz yoğurt gorupte esimin namaz kılmak istemesi benimde içimden gelerek namaz kılmam çok hoşuma gitti .  beyaz bir yoğurt acaba ne bilim doğuma 48 gün kaldı . KORKULARım var doğumla ilgili hayır olsun . bu beyaz yoğurt görmekte içini rahatlattı . BÖğle birşey gelen varmı başına m.ettim tekrardan verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim hakkınızı helal edin.  

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne güzel canım hayır olsun inşallah rüyanda inşallah yavrunu da sağ salim sağlıkla kucağına alırsın 
(46 puan) tarafından
Amin güzel dualarınızz için Allah razı olsun . rabbim dizinde gonlunuzdekini size versin
tarafından
Amin canım benim senden de Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Ben beyaz yoğurt diye diye bı tereddütle kaldım dedim acaba pembe yoğurt varda ben mi bilmiyorum :)) şaka bir yana hayrolsunn canım. İnşallah namazinizin devamlılığı olur çok güzel rabbim evinize huzur bereket getirsin :)
(46 puan) tarafından
İşallah dua edin benim için . allah'ın İZNİYLE doğumdan sonra başlamayı düşünüyorum . namaz kılınacak kuş gibi hafifledim . rabbim herkeze nasip etsin bu güzel bir duyguyu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 45 göst.
9 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 276 göst.
2 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde 1 melek annesi (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 189 göst.
24 Şubat 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,363 puan) tarafından soruldu

403,975 soru

12,102,348 cevap

36,420 kullanıcı

...