0 oy
555 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından

Cinnet gecirmenize sebep olan mesela :D benim esim mutfak bezini kullandiginda onu oyle yaş yaş topaç yapip koyuyo tezgahin ustune en sinir oldugum sey beynime kan sicriyor sanki 40 defa tembihliyorum ace spreyden sık yıka suyunu sık koy petegin ustune kurusun diye ayy onu oyle suyunu sıkmadn koyuyo bide ben bigun yikanmis camasirlari katliyamiyim adam gaza geliyo dolabindaki kiyafetleri dagitip bana is cikariyor offf bide isten gelince montunu cikarir atar koridora kalp krizi gecircem anlatirken bile :(

23 Cevaplar

+3 oy
(688 puan) tarafından
Eşim benden çok çok daha titiz hatta o bni sinirlendiriyor bu haliyle :)))
(3,102 puan) tarafından
Masallah kuzu valla bence tam ortasi olmali ya benim esimde isimw cok karisir sinir olurum evleri cektiririm gelir basima şurda su kalmis burda bu kalmis der kaynana derim ona:D
(688 puan) tarafından
Kız bnm de aynı belki daha beter çocuğu emzir altını ac yemeklere temizliğe giyimime makyaja telefonuma aklına gelecek herşeye karışıyor çok bunaltıyor bni ama birbirimizi de çok seviyoruz onun için gecinebiliyoruz
tarafından
Bu ben sjsjdjdj kesinlikle benimki de öyle bide yaptığım temizlik gözüne az geliyor daha çok yapmanı istiyor temizlik manyağı shhshs
(3,145 puan) tarafından
Ay resmen ben adam benden daha güzel daha özenli temizlik yapıyor
-Reklam-
0 oy
(272 puan) tarafından

Toplumsal sorunumuz yalap şalap atılan mutfak bezi sanırım :) hamileyim bütün gün temizlik yapıyorum canım cikiyor akşam geliyor ooo ortalık ana baba günü deliriyorum hele koltuğa uzanirken yastıkları yere atıyor ya o zaman boğasım geliyor o yastıkla :) bazen de iyi tarafına denk geliyor çamaşırlarını yamucuk yumucukk katlıyor o zaman da hiç kıyamıyorum :) 

(3,102 puan) tarafından
Yastik dedinde ikinci şok geldi bana irkiliverdim :D gcen nasil bi cinnet gecirdiysm bidaha yapamadi onu beyefendi benim yastigimi almis koymus ayaklarina cocuk salliyor 5 dk sonra ben aynisini yaptim gozunun icine baka baka:D
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Genel olarak eşim cinnet geçiriyor :D 

Yetişemiyorum çocuklarla ilgilenmeyi tercih ediyorum, eşim evdeyse çocuklara bakıyorsa kolay 

Gurbet bu yönden zor annem kayınvalidem uzak 
(3,102 puan) tarafından
Kuzum bnde ise guce yetisemiyorum hic kucuk gazli olunca artik ne yapsam o kar diyorum ama evin bi yeri daginik olsun kocam gaza gelip daha cok dagitiyor
0 oy
(12,826 puan) tarafından
Çoraplarını çıkardığı yerde bırakması traş olur makinaya olduğu gibi bırakır banyo havlusunu ıslak ıslak Bi yerlere bırakır en sinir klduklarım
(3,102 puan) tarafından
Benim ıslak kalan hic biseye tahammulum yoktur ya esim havlu konusunda oyle degil mesela dustan sonra havlupana serer kurusun diye
0 oy
tarafından
Benim ki temizdir şimdi allah icin ic camasirlarini her gun degistirir kirliye atmadan once elinde yikar sonra atar o konuda hakkini yiyemem ama çooookk dağnik dolaptan bise alirken 10 tane kiyafet devirir benimde o zaman beynime kan sicriyo coraplarini koltuk altlarindan toplarim mesela 
(3,102 puan) tarafından
Ahahahha kuzu valla temizlik ayri daginiklik ayri aslinda bi ara bende cok daginiktim kaynimla kuzeni geldi evime kuzeni cok sakacidir iceri bi girdi ooo ogrenci evi gibi en sevdigim diyerekten:D ama o zamanlar hamileydim hormonlardan salmistim sanirsam dogumdan sonra duzeldi
0 oy
tarafından

Çorabı atleti vs kirli neyi varsa çıkarıp odanın ortasına atması :ermm:

(3,102 puan) tarafından
Benim kocamda is kiyafetlerini atiyor ya dolapta ayri yer var katla koy diyorum yok efendim ertesi gun gene ayni
tarafından
Yapmazlar ya benim umudum yok hiç gelir çıkarır herşeyini olduğu gibi yerde duş alır bornozuda yatağın üstünde bırakır bunları yapar düzenli olarak :D mutfağa falan bakmaz hiç zaten
(3,102 puan) tarafından
Allah kadinlarin yardimcisi olsun valla:D
tarafından
Çok amiiiiiiiiiiiiiiinnnn :Da
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Sanırım yok :) dırdırımı çekmek istemiyor garibim hahahahahha
(3,102 puan) tarafından
Zamaninda goz dagi vermissin demekki ahdkfknfdj
(1,030 puan) tarafından
Temizlik takıntım var 2-3 hafta önce dip Bucak temizlik yaptığım evde çekirdek yedi diye ağladım döküyor çünkü şimdi izin istiyor aşkım yiyebilir miyim dikkat edicem diyor :)))
0 oy
tarafından
Çorabını mutfakta çıkarıp çırpar sonra bende onu balkona atar çırparim dönüşümlü olarak günde 3 kez birbirimizi çırpariz 
(3,102 puan) tarafından
Gozlerimden ates cikti kiz mutfakta cirpar diyince:D
0 oy
tarafından
Ay kendi silse şükredrim ben de banyo yaptıktan sonra havlusunu saga sola koymasına sinşr oluyorum 
(3,102 puan) tarafından
Aman aman şukür onu yapmiyo benim adam
0 oy
(80 puan) tarafından
Benimki çabuk öğreniyor neyseki :)
0 oy
tarafından

Ayaklarını koltuğun yastığına uzatması baharatlık karımı dagitmasi klozetin kapağını kapatmaması çoraplarını kapı agzina atmasindaha sayimmi gı harbi benim kocam ne kadar pasaklı yahu:D

0 oy
(284 puan) tarafından
Ayaklarıni yıkamadan koltuk yastığına uzatması , banyo hawlusunu ıslak odanın ortasında bırakmasi,kıyafet alırken bütün katlı olanları bozması we yatağın üstünde bırakması,klozetin kapağını kapatmamasi,tras makinasini we fon makinasını ortada bırakması,her oda da bı tane hırka bırakması,yeni eski hiç fark etmez yeni kıyafetiyle bile bütün işleri yapması mesela boya , meywe soyup direk tezgaha koyması ayy kendimi durduramiyorum daha yazdıkça yazcam loo o kadar topla kızımdan çok benim eşim dagtiyo ewi :/
0 oy
tarafından

Benim eşim de eve gelip eğer bir yer de dağınıklık varsa niye toplamadin diye söylenir durur çok temizdir kendisi yani eşyalarını hep belli bı yerde çıkarır belli bı yerde giyer dagitmaz ama ev işi yapmayı pek sevmez eğer çok hastaysam yardım eder :D

tarafından
Bu yorumdan sonra yazmama gerek kalmadı :D benımkıde de boyle aldıgını yerıne koyar duzenlıdır cok sukur
tarafından
Bütün yorumlardan birbtek aynı olan eşlerimiz maşallah diyeyim nde :)))
Benim eşimde sağolsun elinden geleni yapar ikimizde pis dağınık değiliz bhersey yerli yerinde temiz olsun isteriz eşim bir tık iyinin kötüsünü yapabiliyor bana hamdolsun yardım etmek için herşeyi yapar
0 oy
(581 puan) tarafından
Yediğini içtiğini tezgaha bırakması dolabını dağınık kullanması düzeltiyorum 48 saat geçmeden aynı oluyor
0 oy
tarafından
Ben elbiseleri jilet gibi katlayıp yerleştiriyorum o bi elbise almak için dolabın altını üstüne getiriyor

Maçtan gelince hep diyorum kendini silkele sonra eve gir yıllardır söylüyorum ama nafile her salı evin içi küçük küçük siyah şeylerle doluyor 

Çekirdek yerken heryerde çekirdek kabuğu oluyor 

Işten eve gelince montu hop diye koridorun ortasına atıyor 

Sigara için de külleri heryere döküyor 

Banyo yapınca  banyonun heryeri ni ıslatıyor 

Ve sayamadığım bi sürü şey sorsan ondan temizi yok bazen diyorum evde iki küçük çocuk var hiçbiri senin gibi yapmıyor 

Ay ne çok yazmışım herşeye rağmen onu çok seviyorum allah onu başımızdan eksik etmesin inşallah ♡♡♡♡♡
0 oy
(41 puan) tarafından
Ya sizinkiler birşey mi:) :) :) benimkini anlatsam yemin ederim platform çöker :))) oda öyle alıştım ben artik
0 oy
tarafından
En basitinden mutfağa bi tost yapmaya falan giriyor sanırsın savaş çıkmış mutfakta tezgahın ustu yerler tezgah arasi cam falan hepsini batiriyor sonra arkasından bi dünya iş yapıyorum söylene söylene 
0 oy
(845 puan) tarafından
Oooo nereden başlasam ki duştan sonra ıslak banyo ve lavabonun üstünde ttaş makinesi bıyık makası yatağın üstünde ıslak havlu bornoz her yerden çıkan çoraplar özene özene kuruttjğum tezgahı üstünde damlaya damlaya çay doldurması efendime söyliyim aynen mutfak benizi ıslak bir şekilde top yapıp tezgahın üstüne fırlatması geçen imana geldi balkonu yıkayayım dedi balkonda ne varsa hepsini sırılsıklam etmişliği Allahım en kötüsü koltuğa uzandığı da ayağıyla küçük minderi ya ezer yada yere fırlatır laaaannnnnnn anlattıkça deli oldum yeter bitmicek yoksa 
0 oy
tarafından
Çok çok titiz ve baya uğraşır temizlik yaparken camı siler nokta bırakmaz deli oluyorum akşama kadar uğraşır takıntılı
0 oy
tarafından
Pazar önlüğünü salonun ortasına atar ben kızıncada orda para var der hdhdznv

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 920 göst.
15 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Amerikanbebesi (3,638 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 510 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 603 göst.
24 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Delisewdam (4 puan) tarafından soruldu
+3 oy
47 cevap 933 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde indigo (2,907 puan) tarafından soruldu

412,080 soru

12,405,392 cevap

44,577 kullanıcı