0 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim şu sıralar bana çok ilgili hatta baya baya kendisine de diyorum başına taş mı düştü diye gülüyor. Ama cidden ne oldu bilmiyorum ama ne olduysa çok iyi olmuş çünkü cidden ilgili bir eş olmaya başladı ben hayatımda hiç eşimin beni yanağımdan öptüğünü bilmem ama şuan dibimde ayrılmıyor seviyor sarıliyor 3 yıllık evlilik hayatımda kendisi ile hiç böyle bir ilişkim olmadı isimlerimizle hitap ederken şuan aşkım vs demeye başladı. 

Bir tuhaflık var sanki aklı başına gelmiş gibi. Şöyle diyeyim biz hiç baş başa kalmadık 3 yıl boyunca 2 sene hamile kaldım hep eşimin ailesi ile bir yerlere gittik hiç özel baş başa kalmadık tatilde bile onun ailesi vardı hep sorun etmedim zaten ben bu durumu. Ama şuan cidden sanki yeni evlenmiş karı koca gibi hissediyorum kendimi ben yılbaşı gecesi biraz özel olsun istiyorum tabikide akşam 12 ye kadar çocuklarla olup ardından eşimle baş başa kalacağım bir masa hazırlamak istiyorum. Eşim zaten yılbaşında içmek istediğini söyledi evde. Bende kendisine eşlik etmek istiyorum ama özenli bir masa hazırlayarak ve güzel giyinmek istiyorum. Ben hayatımda 1 kez içtim 1 bira ile taş düşürcem diye beynimi düşürdüm. Ben sarhoş olmak istemiyorum ben ne içebilirim alkol tarzı şarhos etmeyen bir şey olsun istiyorum. Ve o gece ne hazırlamam lazım yiyecek olarak masaya kendisi rakı içecek çünkü. Canım sıkılıyor tecrübem yok şarhos olup kusmak istemiyorum hayatımda hiç onun karşısında elbise ve bir kırmızı ruj ile oturmadım inanın ki 1 kereliğine mahsus güzel bir atmosfer olsun istiyorum lütfen cevap verin linç edecek olanlar bir zahmet hevesimi kırmasın 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından

Vişne suyu nu tavsiye ederim   

tarafından
İşin garip tarafı ben vişne suyu Türk kahvesi sade soda enerji içeceği sarı kola ve gazozda içen birisi değilim canım işte sorunda bu tiksiniyorum her şeyden
tarafından
Alkolde dahil ama o geceliğine kokusu az olan bir şey olsun istiyorum
tarafından
Bunları içmeyen biri alkolü nasıl Alaçak ve normalde de içmeyen birisin anında çarpar
tarafından
Ben kırmızı ette yemiyorum masaya ne hazırlamam gerekiyor napayim 1 bardak içecem zaten alışkın değilim çok içersem rezil olurum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sanki düğünüm olacak çok heyecanlıyım mum almam gerekiyor mu
(1,301 puan) tarafından
Al aşkım Trendyol da çok güzel mumlar var
(14,168 puan) tarafından
Tabiki de mum almalısın gümüş renk ince uzun mumlar var ya onlar harika
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Sanki alkolsüz biralarda var diye duymuştum ama emin değilim. Bebek emziriyorsan falan içme derim bu arada
tarafından
Yok canım emzirmiyorum
(6,046 puan) tarafından
Google dan falan bak canım vardı alkolsüz bira
0 oy
tarafından
Kuzum niye linç olsun ne güzel işte. Her kadın isteye bilir süslenip puslenip eşi ile dışarı çıkmayı. (Alkol tüketmek.jsteye bilirsin günahına sana kime ne bundan) kokteyl tarzı birsey içebilirsin alkol oranı daha düşük oluyor 1 kadeh kirmizi sarayda olabilir alkol oranı düşük olanlar var onlara bakın 
tarafından
Kokteyl ne kuzum nasıl yapılıyor
tarafından
Sen kendin yapacaksin evde o zamann üzüm.orani yüksek şaraplar var onlardan al kuzum. Sarhoşda etmez
Kokteyl meyve suların içinde alkol oluor o şekilde ama yapımı.zahmetli uğraşma hazır şarap alabilirsin. Yeşil elma kes yanına minik minik onun esliginde icersin
0 oy
tarafından

Kaldiramiyorsan geceni riske atma koy 1 bardak visne suyu temiz temiz ic eslik etmek icin illa alkol almana gerek yok madrm agir geliyor ne diye kendini hirpalayasin

Kur sofrani giyin tak takistir otur muhabbetini sohbetini et ac arkada guzel bir muzik ohhhh daha ne olsun 
tarafından
Ya ben 1 bardakta olsa o filmlerdeki gibi olmak istiyorum
tarafından
O zaman en hafifinden 1 kadeh kirmizi sarabini koy ya da az alkollu bi icecek al eslik et dogru durust icemesen de onunde dursun eslik etmis olursun madem nolcak
0 oy
(1,060 puan) tarafından

2 küçük kadehten öteye gitme sarhoş olmazsın.Kırmızı şarap veya cin+tonik hazırlayabilirsin. Yanına internetten meze çeşitlerine bak 2 3 çeşit hazırla. Bir de çerez ve meyve. Masanın ortasına mum koyabilirsin. Daha ne olsun ;);)

tarafından
Kız o ne cin tonik
(1,060 puan) tarafından
Canım cin (gin yazılıyor.) alırsın. Az birşey cin içine sade tonikler var onlardan kat harika oluyor hafifte oluyor tavsiye ederim
0 oy
(454 puan) tarafından
Canım yavaş içtiğin sürece kolay kolay sarhoş olmuyorsun, bir kadeh minik yudumlarla içebilirsin şarap. Bir de alkol oranı düşük olanlara bak için rahat etsin istersen
tarafından
Kuzum ben 1 şişe birayı 2 saate içtiğim halde kustum benim midem hassas aslında midem değil burnum çok koku alıyor coronadan soyla koku kaybı oldu 2 ay sonra koku geldiğinde ilk aldığım koku b.ok kokusu oldu o günden beri çoğu şeyde Allah günah yazmasın b.ok kokusu alıyorum
(454 puan) tarafından
O zaman e bebekte alkolsüz biralar var onlardan al :)
0 oy
tarafından
Enerji içeceği al iç kız:-)
tarafından
Ben enerji içeceği içmem kuzum xbdbxbdb çoğu içeceği içmem tek siyah Cola oda Coco Cola ve nescafe nadiren
tarafından
Bence bir bardak votka iç kız ne olacak tadı çok güzel bak demedi deme :-))
0 oy
(801 puan) tarafından
Alkolsüz koktely alkolsuz bira şarap onlari tercih edebilirsin kafa yapmaz softdrink olarak geçiyor 
tarafından
O ne kız softdrik
0 oy
(14,168 puan) tarafından
1 bardaktan bir şey olacağını sanmıyorum votka içebilirsin mesela
tarafından
Bana oluyo kanka dhebsbssbsvsvsvsvsvdvd ben zaten kafası güzel bir insanım eteğindeki tüm taşları döküyorum
(14,168 puan) tarafından
Sen içmesen mı acaba ahahahahahha gel vazgeç :D
(14,168 puan) tarafından
Biranin kokudan dolayı miden bulandigini yazmışsın o zaten gerçekten çok kötü beni de kusturur o yüzden bence kesinlikle vokta iç yoksa yok :D
0 oy
(695 puan) tarafından
İyi hoş düşünmsn gayt güzelde olr ama bunyen aliskin deil snrasinda kotu olursan ewde cocuklr war eee eşinde alcak alkol bence riske grme hazrlan kur masayi ama alkol alma 
tarafından
Canım eşim alışkın senelerdir içtiği için zaten çok içmez evde olduğu için yani şöyle diyeyim 5 bira içse normal oluyor 6. Dan sonra gidiyor
0 oy
(687 puan) tarafından
Rakı masasına kavun beyaz peynir balık olur cnm.rabbim dewamını getirsin inşalla çok mutlu olursun tatlım bnm sende az şarap iç ne bilim yada meyvesuyu köy şarap gibi duruyor bisey olmaz 
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Alkol içme bence. Ama içmek istiyorum dersen. Efes varım var. Tadı normal mide bulandıracak derece de değil. Alkol oranı da düşük. Normal su gibi bişey. Meze olarak da tavuk kızart haydari meze yap patlıcan közlemesi yap. Ezme koy. Meze çeşitleri yap yani genelleme olarak. Şarap diyen olmuş ama midenin kaldıracağını sanmıyorum. Hassas insanlarda baya mide bulantısı yapıyor. Efes varım güzel 
0 oy
(1,030 puan) tarafından

Herşeyi içmiş biri olarak rakıyı içemiyorum :) aşırı ağır yani bira dışında hepsi kafa yapar 1 bardak dersen sadece viski votka iç ben balayında çok içmiştim 3. Bardak sonrası fena oluyor :D benim yılbaşı menüm 

Çorba olarak şehriye çorbası ara yemek olarak falafel ve karnıbahar kızartması ana yemek fırında tavuk göğüs kekikli fesleğenli yanına mısırlı şehriye pilavı tatlı olarakta triliçe  .. atıştırmalık cips ve patlamış mısır meze olarak havuç tarator patlıcan salatası vs. 2 gün yeriz mis gibi :D ben içemicem size afiyet olsun normalde annemlede olunca içerdim şimdi taşındı evimde içmiyorum bereketi kaçar diye hiç içilmedi bakalım nereye kadar sürecek 

0 oy
tarafından
Alkolsüz içkilerden al. Amaç illa içki içmekse. 1 biradan sarhoş olduysan daha hafif bişey olduğunu sanmıyorum  :) 

rakı içecekse eşin meze ağırlıklı bir sofra kur. Bir de ana yemek olarak et yaparsın. 
0 oy
tarafından
Linç etmek değil ama susamıcam elimde değil alkolden nefret ederim allaha bin şükür eşim ağzına sürmemiş bende ailemde kimsede içmez bildiğim kadarıyla midem bulanıyor haram ya alkol içen biriyle aynı sofraya oturmam.ben müslümanız sözde müslüman ülkedeyiz önüne gelen iciyo da iciyo normal karsilaniyo bide kimseye saygı falan duymuyorum ben günah bu haram çocuklar sizden gorcek içki içmenin normal.bisey olduğunu sancaklar ilerde bide 
(3,100 puan) tarafından
Günah olduğu konusunda haklısın ama bizi ilgilendirmez herkezin günahı kendıne. Allah insana günahı sevabı ayırabılcek akıl vermiş. Normal karşılanmasa sesımızı cıkarsak ne olcak yıne işe yaramayacak. Alkol içen  İnsan kendi içinde bitirmek isteyecek önce. Birisi haram günah dedi diye vazgeçeceğini sanmıyorum. Bende aşırı alkol tüketen insandım gunah oldugunu da biliyordum. Bağımlı idim hatta. Ama zamanla tiksindim. Sonra tövbe ettim ve 1 yıldır agzıma almıyorum. Çocukların yanında içen insan olacağını da düşünmüyorum açıkçası
tarafından
Kimseyi incitmek için söylemiyorum ama günah olan haram olan sey için.uyurmak lazım 1 kez bile bence sonrası kendi bilir günahını diğer dünyada kendi çekicek bana hava hoş
(3,100 puan) tarafından
Tabıkı uyarmak da haklısınız. Sadece uyarsanız da birşey değişeceğini düşünmüyorum o yuzden dedim :)
tarafından
Benim evim 3+1 dogalgaz sobalı olsa asla içmem çünkü çocuklar var. Orda da belirttim onlarla 12 ye kadar kutlicaz ondan sonra onlar uyuyor zaten masayı salona koymayı düşünüyorum. Zaten eşim ilk defa eve getirecek ben de içen birisi değilim eşimde genelde dışarıda içer
0 oy
tarafından
Kuzum meyveli şaraplar var alkol oranı düşük onlardan 1 kadeh içebilirsin hem tadı da diğer alkollere nazaran çok güzel meyve suyu gibi
0 oy
(337 puan) tarafından
Canım sende kırmızı şarap iç hafif hem kırmızı et balık vs yaparsan hem rakiya hem şaraba uyumlu olur
tarafından
Aşko ben kırmızı et yemiyorum balıkta sadece hamsi yiyorum
(337 puan) tarafından
Hmm anladım canım tavuk yiyosan fırına verebilirsin yada tavuklu mantar sote de çok iyi olur
0 oy
(659 puan) tarafından
Diger postunda alkolu b.ok gibi kokuyor deyip yine alkol içmek istedigini anlayamadım
tarafından
Evet kokuyor hemde aynen dediğim gibi ama çok kişi hakkında çok büyük sırlar taşıyorum inan ki altında dura dura kamburum çıktı. O sırlar öyle büyük şeyler ki günahına bende ortak oldum sırları taşımaktan
tarafından
Sarhoş olmak istemiyorum eğer olursam dökerim sırları ben sadece her şeyi unutacak kadar kafam loş olsun istiyorum 1 günlük her şeyi unutmak istiyorum ben
0 oy
(13,517 puan) tarafından
Meyve aromalı şarap olabilir 

Eşine meze olarak 

Haydari 

Ezine peynir 

Acılı ezme

Yoğurtlu patlıcan salatası 

Kuruyemiş 

Kaşar peyniri

Bardağın içine uzun kesilmiş havuç ve salatalık bardak da limon sosu olucak 

Ortaya meyve tabağı 

Çok abartılı olmayacak şekilde bı kaç mum 

Eğer fiziğin düzgünse siyah mini bedeni saran bı elbise içine de sexsi çamaşır giymeyi unutma aklıma gelen bunlar canım
tarafından
Aşko iyi soyledin de seksi iç çamaşırı bana lazım olmaz çünkü eşim alkol aldığı zaman benimle kanki oluyo dbebsbebdbdvvdvd
(13,517 puan) tarafından
Kendin için giy canım her şeyi eşe bağlama bir kadının içindeki çamaşır acayip özgüven verir kadına üzerinde pijama da olsa :)

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 429 göst.
0 oy
15 cevap 823 göst.
30 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 778 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,015 puan) tarafından soruldu

406,303 soru

12,181,869 cevap

36,682 kullanıcı