Kızlar eşim şu sıralar bana çok ilgili hatta baya baya kendisine de diyorum başına taş mı düştü diye gülüyor. Ama cidden ne oldu bilmiyorum ama ne olduysa çok iyi olmuş çünkü cidden ilgili bir eş olmaya başladı ben hayatımda hiç eşimin beni yanağımdan öptüğünü bilmem ama şuan dibimde ayrılmıyor seviyor sarıliyor 3 yıllık evlilik hayatımda kendisi ile hiç böyle bir ilişkim olmadı isimlerimizle hitap ederken şuan aşkım vs demeye başladı.
Bir tuhaflık var sanki aklı başına gelmiş gibi. Şöyle diyeyim biz hiç baş başa kalmadık 3 yıl boyunca 2 sene hamile kaldım hep eşimin ailesi ile bir yerlere gittik hiç özel baş başa kalmadık tatilde bile onun ailesi vardı hep sorun etmedim zaten ben bu durumu. Ama şuan cidden sanki yeni evlenmiş karı koca gibi hissediyorum kendimi ben yılbaşı gecesi biraz özel olsun istiyorum tabikide akşam 12 ye kadar çocuklarla olup ardından eşimle baş başa kalacağım bir masa hazırlamak istiyorum. Eşim zaten yılbaşında içmek istediğini söyledi evde. Bende kendisine eşlik etmek istiyorum ama özenli bir masa hazırlayarak ve güzel giyinmek istiyorum. Ben hayatımda 1 kez içtim 1 bira ile taş düşürcem diye beynimi düşürdüm. Ben sarhoş olmak istemiyorum ben ne içebilirim alkol tarzı şarhos etmeyen bir şey olsun istiyorum. Ve o gece ne hazırlamam lazım yiyecek olarak masaya kendisi rakı içecek çünkü. Canım sıkılıyor tecrübem yok şarhos olup kusmak istemiyorum hayatımda hiç onun karşısında elbise ve bir kırmızı ruj ile oturmadım inanın ki 1 kereliğine mahsus güzel bir atmosfer olsun istiyorum lütfen cevap verin linç edecek olanlar bir zahmet hevesimi kırmasın