Vişne suyu nu tavsiye ederim
Kaldiramiyorsan geceni riske atma koy 1 bardak visne suyu temiz temiz ic eslik etmek icin illa alkol almana gerek yok madrm agir geliyor ne diye kendini hirpalayasin
2 küçük kadehten öteye gitme sarhoş olmazsın.Kırmızı şarap veya cin+tonik hazırlayabilirsin. Yanına internetten meze çeşitlerine bak 2 3 çeşit hazırla. Bir de çerez ve meyve. Masanın ortasına mum koyabilirsin. Daha ne olsun )
Herşeyi içmiş biri olarak rakıyı içemiyorum aşırı ağır yani bira dışında hepsi kafa yapar 1 bardak dersen sadece viski votka iç ben balayında çok içmiştim 3. Bardak sonrası fena oluyor benim yılbaşı menüm
Çorba olarak şehriye çorbası ara yemek olarak falafel ve karnıbahar kızartması ana yemek fırında tavuk göğüs kekikli fesleğenli yanına mısırlı şehriye pilavı tatlı olarakta triliçe .. atıştırmalık cips ve patlamış mısır meze olarak havuç tarator patlıcan salatası vs. 2 gün yeriz mis gibi ben içemicem size afiyet olsun normalde annemlede olunca içerdim şimdi taşındı evimde içmiyorum bereketi kaçar diye hiç içilmedi bakalım nereye kadar sürecek
1,492,812 soru
24,391,808 cevap
349,351 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın