Anammm bu bennnn kızımı kimselere veremem bu yüzden herhalde (ama bir tane buradan kaynana adayı var ona gözüm kapalı veririm ) okadar yufka yüreği varki ❤️
Ahahhahah arkadaşımın oğlu var oda şaka ile karışık derdi bu kızı ömüşe alcam diye şimdi oğlumu size kaptiramam diyor bana damadı iç güveysi alcazda biraz
Hahaha Arkadaş arasnda yapılıyo bu şaka kuzum
Valla en yakın arkadaşımla aynı anda hamıle kaldık aramızda 3 hafta var, ben erkek hıssedıyordum o kız, ona doktorlar ılk kız dedı bana da erkek, ben başladım alıcam kızını falan aaaaa 16. Haftada benımkı kız oldu onun ki erkek bu sefer o başladı demeye, dedım kusura bakma sana kızımı veremem eee dıyo ben sana verıcektım banane dedım vermeseydin ben kızımı kımseye veremem valla burnumun dıregı sızladı bak
He deseydin sanki hemen gelin ediyorum
Ahahaha banada kimse vermiyor kızını
Peh bebekken belli mı oluyormus kız oğlum küçükken acayip duskunduk anne oğul aşkım canım cicim bitanem ismini söylemedim hiç sadece kizarken her gece yatırırken seni çok seviyorumlar falan anam benim oğlan bir büyüdü babası kılıklı oldu cıktı simdi bol bol takışırız ilerde kesin çok iyi kaynana olurum ben arada iyi laf sokarım ama sende başka kız bak paşaya
Hee Burda nasıl yakiniyorlar ana kuzusu ana kuzusu diye ama büyüyünce okadar üstüne düşmezsin herhalde rahat bırak gencleri kız
Hangi kız söyle ben alayım oğluma 6 aylık oğlum işinde gücünde yalnız çok hareketli baştan söyliyim =)
1,488,471 soru
24,330,832 cevap
345,666 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın