+2 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün arkadaşımin  kızı oldu. Iyi artık kızını oğluma alırız diyerek şaka yaptım. 

Ben senin oğluna kiz vermem valla kusura bakma dedi. Sen oğluna cok düşkünsün benim kızımı cok yorarsın dedi.

Hahahaha ogluma düşkünüm diye kiz vermeyecekler yavruma hsjsh

21 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Anammm bu bennnn :D kızımı kimselere veremem bu yüzden herhalde :D (ama bir tane buradan kaynana adayı var ona gözüm kapalı veririm ) okadar yufka yüreği varki ❤️

tarafından
Maşaallah canım. Allah muhabbetinizi artırsın
(14,164 puan) tarafından
Canımın içi ♥️♥️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Düşkün olmayan kaç kişiyiz :D 
tarafından
Demi yani iki gozumun çiçeğine nasıl düşkün olmayayım
+1 oy
tarafından

Ahahhahah arkadaşımın oğlu var oda şaka ile karışık derdi bu kızı ömüşe alcam diye şimdi oğlumu size kaptiramam diyor bana damadı iç güveysi alcazda biraz :D

tarafından
:::))))
+1 oy
tarafından
Oğluna düşkün olmak farklı bişi :) 

Bir de oğlunu geliniyle paylaşamayan hasta tip kaynanalar farklı onlara kız verilmez
tarafından
Oglan kiz vark etmez yavrusuna düşkün olmayan mi var
+1 oy
tarafından

Hahaha :)   Arkadaş arasnda yapılıyo bu şaka kuzum

+1 oy
tarafından
Düşkün olmayanımız mi var? Turşusunu kurşun. Asıl senin kızın alınmaz deseydin
tarafından
Demi. Oda daha 1 saat once kavuştuğu kızını anlata anlata bitiremedi. Ama işin aslı espri
tarafından
Deli özünü budala kızını övermiş der annem :D
+1 oy
tarafından

Valla en yakın arkadaşımla aynı anda hamıle kaldık aramızda 3 hafta var, ben erkek hıssedıyordum o kız, ona doktorlar ılk kız dedı bana da erkek, ben başladım alıcam kızını falan aaaaa 16. Haftada benımkı kız oldu onun ki erkek :D bu sefer o başladı demeye, dedım kusura bakma sana kızımı veremem eee dıyo ben sana verıcektım banane dedım vermeseydin :D ben kızımı kımseye veremem valla burnumun dıregı sızladı bak 

tarafından
Öyle canım. Ben simdi erkek anasıyım ya bana kolay kiz almak allah nasip ederse birde kizim olursa bende vermem kimseye hshs
tarafından
Kız sımdıkı devırde oğlan alınıyor kız evıne :D onu dıyım yanı :D dıkkat etmek lazım
+1 oy
tarafından
Kaynanamda duşkun ogullarina.o yuzden ben duşkun olmuycam inan cok zor.her pazar kaynanam plan yapar bize firsat vermez planida hep iş yani
0 oy
(29,127 puan) tarafından

He deseydin sanki hemen gelin ediyorum

tarafından
Dogru diyorsun oglum kıymetli benim dedim
0 oy
(581 puan) tarafından

Ahahaha banada kimse vermiyor kızını :D

tarafından
Aman vermesinler napalim dnndnd
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Peh bebekken belli mı oluyormus kız :D oğlum küçükken acayip duskunduk anne oğul aşkım canım cicim bitanem ismini söylemedim hiç sadece kizarken her gece yatırırken seni çok seviyorumlar falan anam benim oğlan bir büyüdü babası kılıklı oldu cıktı :ermm: simdi bol bol takışırız ilerde kesin çok iyi kaynana olurum ben arada iyi laf sokarım ama :D sende başka kız bak paşaya 

tarafından
Ay bilmiyorum ben yavru biraz mız mız ileride de böyle olursa
0 oy
(3,352 puan) tarafından

Hee Burda nasıl yakiniyorlar ana kuzusu ana kuzusu diye ama büyüyünce okadar üstüne düşmezsin herhalde rahat bırak gencleri kız :D 

tarafından
Bilemiyorum ben oğlumu bırakamam herhalde. O nereye ben oraya djjdjd
0 oy
(6,046 puan) tarafından
25 30 yıl sonra bu platformda gelinim beni cekistirecek:) bende oğlumu çok kıskanıyorum hep beni sevsin babasına gulmesede olur :)))))
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Benimde kızım var ve oğlu olanların kızını gelin alcaz falan gibi söylemlerinden nefret ediyorum .
(3,895 puan) tarafından
Aynen bnmde kızım var biri dedi ona kızdım sakasına diyor ama şaka olsa bile insan düşünemiyor.
0 oy
(13,586 puan) tarafından
Olcak olanı söylemiş arkadaşın :)
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Daha bebek olduğu için olabilir mi yani tabi ki düşkün olcaksin :D
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Gayet haklı sebep ana iuzulariyla ömür gecmez. 

O yuzden diyoruz ya herkes birey yetistirsin diye :) öylesine bende istemem kiz vermek kizimi evladi gibi gormeli ogluna host diyebilmeli bi kaynana oglum olunca bende gelinime inşallah oyle olcam.
0 oy
(3,895 puan) tarafından

Hangi kız söyle ben alayım oğluma:D 6 aylık oğlum işinde gücünde yalnız çok hareketli baştan söyliyim =)

0 oy
(603 puan) tarafından
Ya konudan bağımsız olarak şunu söylemek istiyorum bu kızını oğluma alırız gelinliğin ol vs şakaları hiç hoş değil bence
0 oy
(551 puan) tarafından
Sağlıkla buyusunlerde sana bana sormaz koluna takar getirir zaten sevdiğini :))) 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 796 göst.
2 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ftm (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,157 göst.
10 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (763 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 254 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Eslo (791 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 400 göst.