0 oy
194 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (131 puan) tarafından
Kızlar zatıflamak istiyorum bundan deneyen varsa yazar mı lutfen kafayı yıyecem herkes bır yandan zayıfla dıyor aslında bn kndım için zayıflamak istiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(122 puan) tarafından
tabi ki kendin için zayıfla kuzum en başta sağlık için. Yulaf ve müsli de tok tutan yiyecekelr olduğu için zayıflamaya o açıdan yardımcı olur bi de bağırsaklarına iyi gelir
(131 puan) tarafından
İnsallah cnm kndım için vermek istiyorum ama bu cevre baskısı deli ediyor yemin ederim
(122 puan) tarafından
Çok haklısın herkesin fikri var her konuda. Aslında onlar kendilerince iyiliğini istiyolar ama bu böyle yapılmaz tabi ki çok iyi anlıyorum seni
(131 puan) tarafından
Biliyorum kilolu olduğumu birde sureklı evin içinde 3 arka arkaya cocugum var inan hiç arkadasım yok bide bunlar böyle diyince kafayı yıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Yulaf tok tutar iradene sahip çıkıp yemezsen uzun süre tok tutar. Ben kahvaltı da yulaflı omlet yaparım. Bi de yulafli pizza poğaça var o da harika bi şey 
(131 puan) tarafından
İnsallah bnde verebilirim cnm alayım o zmn muslı nasıl pekı cnm oda iyi mi
(1,575 puan) tarafından
Musliyi pek kullanamdım, yani tatlandırıcı doğal şeker değilse paketli gıdalar gibi. Granola alabilirsin, o da sütle yeniliyor ama içinde musli gibi çikolata oluyo. Ben daha çok yulafi seviyorum. Daha çeşit kullanılıyor. Tatlı yapmak istiyosan lapa yap evdeki meyvelerden koy tuzlu istiyosan poğaça krep yap yumurta yap daha cok çeşit kullanılabiliyor
0 oy
(5,132 puan) tarafından

Canım sadece onunla olmaz malesef. 

Sağlıkkı beslenmelisin kilo vermek için 
Yulaf tok tutuyor ama o da fazla yenmemeli
3 yk bir çay bardağı süt ile pişirip tüketiyorum ben 
(131 puan) tarafından
Sen hangi ogun yiyorsun cnm saglıkşı beslenıyorum cnm ama gram gram gitti 2 haftada 2 kilo anca gitti
(5,132 puan) tarafından
Çok iyi gitmiş biz kilo alırken birden gelmediği gibi, verirken de birden gidemez hepsi.
Emzirmiyorum ben mesela sabah 11 de kahvaltı + 3 gibi ara oğun kahve ve bir meyve veya işte ne istiyorsam.  Akşam yemeği 7 ye kadar bitiyor. Ekmek sadece 1 dilim sabahları rafine şeker hamur işi yemiyoruz kesinlikle kaçınıyoruz. Evde sağlıklı tarifler yapıyoeum canımız çekince. Aralıklı oruç bu dediğim yeni bir zayıflama felsefesi. Çok da faydalı 6 haftada 8 kilo gitti
(131 puan) tarafından
Bnde emzırıyorum cnm bnde mi denesem
0 oy
(42 puan) tarafından
Kaç kilosun aralıklı oruç dene çok çabuk zayıflatıyor
(131 puan) tarafından
Kndı imkanımla 90 dan 88 e dustum cnm onu duydum da bebek emZırenlere onerılmıor yazıyordı yoksa deneyecektım cnm
(42 puan) tarafından
Onu bilmiyorum yani emzirirken yapılırmış ama birçok diyet denedim tutamadım bana en kolayı bu geldi sabah 10 da kahvaltı  2 de ara öğün 6 da akşam yemeği sonrasında  bişey yemiyorsan şekersiz çay kahve istediğin kadar içebilirsiniz bir ayda 5 kilo vermiştim ama şimdi hamileyim  doğumdan sonra yine denerim
(42 puan) tarafından
Yanlış yazmışım emzirirken yapılıp yapılmayacağı bilmiyorum
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Canım müsli de katkı maddesi çok. Ama yulaf hem çok sağlıklı hem de tok tutar.
(131 puan) tarafından
Bebek emzırıyorum ya yınede yenılır mı acaba
(1,367 puan) tarafından
Hamileyken içindeki vitaminlerden dolayı yenmesi oneriliyo. Hamileyken yenilirse emzirirken de yenir diye düşünüyorum :)
(1,367 puan) tarafından
Ama musli değil yulaf
(1,367 puan) tarafından
Sütü artiriyomus bebeğin beyin gelişimine katkıda bulunup sindirimini guclendiriyomus yulaf bende yiyim bari :))
0 oy
tarafından
Ben yemedim yulaf midem bulanıyor ama kız kardeşim 115 den 56 ya düştü 7 ayda kuzum o yiyor 
(131 puan) tarafından
Ayy masallah darısı bana insallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 444 göst.
27 Eylül 2023 Aile kategorisinde MARMELAT -_- (614 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 110 göst.
17 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 371 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ozgen (975 puan) tarafından soruldu

406,228 soru

12,179,726 cevap

36,673 kullanıcı

...