Kizlar az once sofrayi topluyorum kahvltlklri dolaba koyrken kynanam ddiki o ymegi cikarda eltin baska kaba koyup buzluga yrlestrsin ddi... neden bana sylemiyorda hrseyi o ypsin diyor sinir oldum tmamen.. bni neden kimse grmuyor bktim artik
Canim senin onceki sorunuda okudum sen kendini o hadsiz eltiye ezdirme o yemezse yemesin sen kocana gitmeden sor canim sana ne yemek yapayim ne canin istiyor de onun istedigini yap eltin ben yaparim derse benim kocam benden bu yemegi istedi dersin sen kocanin istediklerini yap oda ne yaparsa yapsin hangi zikkimin kokunu yerse yesin begenmiyorsa yemesin sen kocana yap o da zaten kimse begenmesede yerim diyormuş ki o seni catlatana kadar sen onu catlat sende ayri tencere kur
Onu çağırmama gerek yok anne.ben yaparım de .Çok fazla takma kafana canım. Onlar sana böyle davranıyorsa sen de kendi varlığını zorla kabullendir
Ben farklı açıdan baktım olaya. Belki de senin yorulmanı istemiyorlardır? Hatta bir sorunu varsa bile seninle değil eltinle olabilir çünkü ben olsam her iş bana kalıyor diye sıkılırdım açıkçası :) Boşver, sen keyfine dinlenmene bak. Neden üzülüyorsun bu kadar?
Cnm niye bu kadar takıyorsun birak o yapsın herşeyi sen de ayağını uzat keyfine bak içtiğim bardağı bile kaldırmam ben olsam inadına: )
koyacak oldugunda kendisi cikarir deseydin :) bence seni esine ccekistiriyorlar esinin yaninda oyle davraniyorlar erkekler soyleyince degil gözüne sokunca goruyor gerçekleri sende esin evdeyken artik yenge mi diyorsun abla mi deki sen yoruldun ben yapayim bugunde benden olsun arada banada firsat ver gibisinden konus esin yokken yapsanda yapmasanda eminim onlar yapmiyor derler
Valla ben bunda pek kotu bisi goremedim ne guzel iste sana is yaptirmiolar belki hamilesin yorulmayasin die yapiolardir belki bilerrk ama bence kiymetini bilmelisin canim. Birak eltin yapsin bosver keyfini cikar sende git dinlen niye bozuluosunki. He biri bisi dicek olursada ben k3ndimmi yapmiorum.yaotirmiolar dersin olur biter stres yaoma bosuna hamile hamile kendine canim
Canım sen de onları yok say niye bu kadar takiyosun boşver sen eşine bak biz farklı şehirde olmamıza rağmen ben yoklar gibi davranırım 2 haftada ararım napiyosun iz nasılsınız o kadar salla gitsin onları eşinle iyi ol yeter inan ben de kendi ailemden daha yakın olamk istedim ama olmuyo böyle canını sıktığını degmezler
Yaaa bunda kotu bisey yok seni isletmiyorlar, ben sabadan aksama dek isliyorum birkes bana yardim edmiyor ,oturuyorum kalg is le. Vala Senin durumun iyi islemekden hasta oldum ben ,birazda iyi kendinen ilgilen
Hepiniz bir evde mi kaliyosunuz acaba
Azicik disini gostericen bu kadar strese girene ladar yuzsuz ol biraz ondan once davran kaynanan oyle dediyse benimde elim var anne hangi kaba koyayim goster de sen yap gulerek soyle ne ciddi oldgnu anlasn ne saka yaptigini
Nasil bir aile yapiniz var bilemiycem de zaten olayin kendisi garip 1 evde 2 elti kaynana kayinbaba nasil oturuyorsunuz ya hayir villa da filan mi yasiosunuz nasil sigiyorsunuz merak ettim is yapma konusuna gelince kocanda sana ne laf soyluyo hamilesin belli ki yada bebegin var cok merakliysa kalksin kendi yapsin sen neyi bu kadar takiosun erkeklerin her dedigini emir gibi anlayip yapmak zorunda degilsiniz haa merak etme ortaligi bozan da kaynanandir is buyukte biter o dengeyi kurar
Hepiniz aynı evde nasıl yaşıyorsunuz yaa. Kaynanam geldi lohusalikta ilk hafta bunaldim valla git dedim sen evine ben iyiyim. Kalabalık insandan bunalıyorum. Kaynana elti bi sürü insan nasıl sığıyorsunuz eve.
bence o evden çıkın de esine kaynananla yasiyon da eltinde var bide
401,979 soru
12,034,066 cevap
36,262 kullanıcı