0 oy
272 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar getirde meyve sebzeler günlük yenileniyor mu sipariş vercem saat 8 den beri bakıyorum ama hep akşam ki baktığım şeyler muz falan sipariş vercem kızıma ama yok ya 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Taze geliyo kuzum
tarafından
Anladım canım sipariş vercem ama çok az ürün var
tarafından
Kuzum ben istanbuldaym , çarşambadan beri hastayız getirden meyve sebze söylüyorm hepsi tap taze geliyo . İstanbuldayz biz
tarafından
Ben İskenderundayim canım daha yeni geldi buraya getir ama çok az meyve sebze var gün içinde acaba ekliyorlar mi geçen baktım mesela muz falan vardı bugün yok
tarafından
Bizde hiç olmayan bişey olmadı kuzum herşey vardı , bi dene istersen bilemedm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Taze degil canm buzhaneden geliyo brn begenmiyorm cabuk bozuluyo
tarafından
Bide canım mesela uygulamada bütün meyve sebzeler yok sonradan uygulamaya ekliyorlar mi sabah 8 den beri bakıyorum akşamki meyve sebzeler bütün sebzeler yok patates soğan falan
tarafından
Depodan geldigi icin bitebiliyo canm ben de gecende baktigimda havuc yoktu ama dun baktigimda vardi aldim havuc iyi geldi ama cogu seyi buzhaneden ciktigi icin kotu oluyo hemen
tarafından
O zaman sipariş vermeyeyim canım sağol migros sanal market q101 falan da mı öyle
tarafından
Migrosunkiler guzel trendyolun market uygulamasi var istanbuldaysan mopasinkiler cok guzel hakmar da cok iyi
tarafından
Yok canım İskenderundqyim migrostqn sipariş verdim bazı şeyleri gerçekten uydundu
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kiz ebatlari kucuk 400 gr 500 grm hep 
tarafından
Anladım canım çok soğuk bebekle çıkamam diye sipariş verecektim
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Gayet güzel geliyo.  
tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(2,536 puan) tarafından
Ben sipariş verdim kötü meyve sebze geldi aradım şikayet te bulundum 
0 oy
(5,753 puan) tarafından
Getirden uzun zamandir alışveriş yapıyorum lakin sebze meyve almadım diger ürünleri gayet güzel

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 225 göst.
23 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,251 göst.
0 oy
5 cevap 503 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,723 soru

24,405,021 cevap

350,441 kullanıcı