Once evin daginikligini topluyorum sonra mutfagi temizliyorum(bana gore mutfak daginiksa tum ev daginik gibi geliyor) sonra banyo wc bir zaten bizim klozete dusa falan camasir suyu dokup evi supuruyorum arkadan videla yapiyorum sonra wc falan yikiyorum en son tv sehpa falan toz alip bitiriyorum. Tabi suan 2 cocukla yetismek zor oluyor o yuzden 1 gun yemek yapip diger gun temizlik yapiyorum.
Önce kahvaltı yapıyorum mutfağı topluyorum.
Eşim kahvaltı hazır olduktan sonra yataktan çıktığı için ikinci sırada yatak odasını toplarım ordan diğer odalara geçer toplarım
Varsa kıyafetleri katlar yerleştiririm
Sonra her yeri süpürür halıları toplar siler tozu alırım
Sonra lavabolar banyo tuvalet
Halıları sererim
En sonda kendimi temizlerim
Varsa ütü yaparım
Once daginiklik sonra balkonlar ve merdiveni siliyorum sonra tuvalet banyo koltuk örtüleri falan silkeliyorum halilar varsa cirpilacak cirpiyorum sonra toz aliyorum pencere onlerine dis tarafa su dokuyorum ev bahceli cok toz geliyo en son elektrk supurgesi acip siliyorum sonra makineden camasirlar varsa cikarip sererim yoksa muhakkak toplanmslar olur katlarm bi gun makine calistirsak diger gun calistirmiyoruz boyle gidiyo
Ben once yatak odandan baslarim toz alir siler süpurur komple bitirp kapısını ceker cikarim sirayla byle butun evi elden geçiririm bna byle kolay geliyo ezelden beri byle alismisim
Ayy yorumlari okudum da masallah ne hamaratsiniz hanimlar. Benim kızım 3 buçuk aylik bir de öğretmenim okul basladi. O yorgunlukla kiz uydukça yavas yavas yapmaya çalışıyorum. Tuvaleri banyoyu esim temizler zaten hep sağolsun, evi de o süpürüyor çoğunlukla. Ben dağınıklığı toplayip bulaşık çamaşıra anca yetisiyorum
1,495,102 soru
24,425,261 cevap
351,951 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın