0 oy
597 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben dogum yapali 8 ay oluyo annem kizim gobegine tulbent baglayalim yada korse alalim dediginde gerek yok ben de olmaz demistim ama oldu suan korse taksam ise yarar mi 8 ay oldu dogum yapali boyum 1.69 kilom 61

10 Cevaplar

0 oy
(2,743 puan) tarafından
Nasıl yani? Anlamadım nasıl oluyor ?
tarafından
Dogum yapali 8 ay oluyor ama hafiften göbeğim hayatim boyunca hep zayif biriydim gobek nedir bilmiyodum o yuzden suan kendim rahatsiz oluyorum. Dogumdan hemen sonra korse işe yariyo diye biliyorum eger oyle degilse 8 ay gecti ama bende ise yarar mi korse kullansam gobeğim gider mi
(2,743 puan) tarafından
Aaaa çok ilginç benim ilk gebeliğim bilmiyordum zaten göbeğim vardı alt taraf iyice yumuşadı bende takayım bari ya Korse ya da bezle sarayım öğrenmiş oldum
tarafından
Yap mutlaka yoksa benim gibi cozum ararsin ☺️
(2,743 puan) tarafından
Aynen valla çok iyi oldu bu postu açtığın teşekkür ederim :) bol bol mekik çek alt karın egzersizleri yap kaslar toplanınca deride toplanır azcık
tarafından
Dur bakalim bide onu deniyim :) bide şey sen harry potter izleyicisimisin
(2,743 puan) tarafından
Evettt potterhead im hatta :D 2003 den beri çocukluğumdan beri
tarafından
Ay ay ayyyy ben de bendee bendeeeeee ☺️☺️
Peki mugglemisin değilmisin diye klişe bi soru soruyim sana
(2,743 puan) tarafından
Hahahahahaha muggle ım ya :D gryffindor dayım ayrıca :D sitesinde çözdüğüm testte o çıktı. Patronusumda yunus balığı çıktı :D gerçi baştan çözsem testi iyi olacal
tarafından
Ben de slytherin deyim ☺️ patronusumda gümüş maral çıkmıstı ☺️☺️☺️ çok sevindim ya potterhead birini bulduğuma genellikle potterhead olduğumu duyunca ergenmisin cocukmusun diye iğrenç tepkiler aliyorum
-Reklam-
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Bilmiyor bende 7 ay önce yaptım 5 aylık gibiyim şimdi korse de var ama giymiyem 
tarafından
Yok benim gobeğim fazla degil alt gobek denen sey var hafiften
0 oy
tarafından
ise yarayacagini sanmiyorum gobek bende gitti ama alt gobek yumusakligi kaliyor malesef
tarafından
Aynen bende de alt gobek kaldi pantalon giydiğimde gozume tuhaf geliyo ya
0 oy
tarafından
Bence artık bir faydası olmaz canım 
0 oy
tarafından
Ben de baglatmadim ve korse takmadim suan 2.ye mi hamilesin diye soruyolar deli oluyorm
0 oy
(73 puan) tarafından
Ya ben de aynı durumdayım ilk doğumda bağlatmıştım sıfır göbektim ama bunda hep aksattım üşendim ben de post açıcaktım 3 ay oldu doğum yapalı altta hafif şişlik var normalde zayıf olduğum için çok kötü hissediyorum yaa 
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Bende 7 ay önce doğum yaptım her gören diyor ay yine mi hamilesin sinir oluyorum 
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Vlla sezeryan olduysaniz ne yaparsaniz yapin o gobek gitmiyor denendi ! Tek çözüm karin germe ve liposuction.
0 oy
(21 puan) tarafından
Göbek eritmek için sabah aç karna duble bı bardak sek kahve iç ablam da sezeryan sonrası göbeği oldu 8 ay dediğim gibi kahve içti şuan %50 si gitti :)
(115 puan) tarafından
Sek kahve ne canım hiç duymadım post sahibi değilim ama
(1,043 puan) tarafından
Eski post
(21 puan) tarafından
Nescafe sade olur ya sabah aç karnına
0 oy
(1,857 puan) tarafından
Malesef en büyük hatam bu bende oğlumda takmadım göbek aldı başını gitti zar zor eritiim valla
(1,043 puan) tarafından
Eski post

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 151 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde Toprak48 (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
0 oy
11 cevap 596 göst.
5 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hsg (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 442 göst.
31 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,663 soru

24,417,848 cevap

351,371 kullanıcı

...