0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya gerçekten 2 gündür bir şey var bu çocukta çok çok huysuz uyumuyor asla dün döne döne üçlü prizin yanına gitmiş oraya dilini sokmuş Allah şükür ki bir şey olmadı az önce de en uçta sehpanın üzerinde cam süslüler vardı iki tane bir de biberonu vardı oraya kadar gitmiş sehpayı devirmiş üstündekiler pat yere düşüp kırıldı kırılma sesiyle içeri koştum çok şükür ki eliyle sehpa düşmesin diye tutmuş sehpa üstüne düşmemiş öyle sehpayı tutunca canlar üstüne gelmemiş çok korktum kalbim hala çıkacak gibi atıyor yerinden 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun bence tek başına bırakma öyle 
tarafından
Canım 5 dakika bıraktım salata yapayım dedim malzemeleri çıkartamadan içeri koştum zaten
tarafından
Allah korusun kuzum dikkat et
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben gozumun onunden ayiramiyorum ya en ufak arkami donmemde ordan oraya yuvarlana yuvarlana gidiyo
tarafından
Ya salata yapayım dedim malzemeleri çıkartamadan zaten sesten içeri koştum
tarafından
Ben mama sandalyesine koyup oyle is yapiyorm
0 oy
tarafından

Kac aylik canim?dis veya atak haftasi olabilir birde priz korumalıgi al biblolarida kaldır veya yüksek yere koy canim hareketlenmeye başladıysa durmaz yerinde dikkat etmek lazim:)

tarafından
Yedi buçuk olacak canım sehpa da biberonda ondan uzaktaydı valla yüreğime indi ya
0 oy
(16,144 puan) tarafından
Kaç aylık ? Benim kızım da öyle bacağımda gezer akşama kadar mutfağı salona taşır 
tarafından
Yedi buçuk aylık canım
(16,144 puan) tarafından
Erken başlamış ☺️
0 oy
(534 puan) tarafından
Yaaa yaramaz bak dil sokmak neee ☺☺ ay çok güldüm yaaa , ama allah korumuş miniğim yaaa.. atak haftası falandır canım muhtemelen bi bak haftasına 
tarafından
Bakayım canım ama bu iki günde mahvoldum ne gece ne gündü uyku var bir de durmuyor yere bırakınca böyle şeyler yapıyor ay valla fenalık geldi
(534 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım , ataklar biri bitmeden diğeri başlıyo zaten zor yani
0 oy
(1,545 puan) tarafından
Kırılacak üstüne düşürecek  eşyaları kaldır kuzum  benimki de vazo kiriyordu surekli
tarafından
Öyle yaptım canım topladım hepsini
0 oy
tarafından
Benım kızım her gün böle canım :// 2 güne razıyım ben gecer inşAllah 
tarafından
Ay valla Allah yardımcın olsun canım bu iki gün mahvoldum
tarafından
Olursun insan tükeniyor sinirleniyor :/ sağol canım seninde Allah yardımcın olsun
0 oy
(4,673 puan) tarafından
Canım ben bırakıp lavaboya bile gidemiyorum uyumazsa birlikte gidiyoruz mama sandalyesini banyoya taşıyorum sonra çıkarıyorum lavaboya girmek çalmak bile gözüme geliyor çok Zor durumdaysam öyle giriyorum 
tarafından
Bende duşa falan girersem 10 dakika yürütece koyuyorum kapının oraya gözümün önüne öyle giriyorum salata yapayım diye gittim gitmez olsaydım ya
(4,673 puan) tarafından
Canım bırakma hiç doğdu doğalı yanında biri olmadan hiç duşa girmedim ancak uyursa öyle girerim yemek yaparken falan hep mutfakta oyuncaklarının çoğu mutfaktadır
0 oy
tarafından
Diş çıkarıyo olmasn kuzum , rabbim beterinden korusun inş
tarafından
Bende ondan şüpheleniyorum canım ama izin vermiyor ki ağzına bakayım hep bir şeyleri ısırıyor
0 oy
(366 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım gözünün önünden ayırma 
tarafından
Bir daha ayırmam o korku bana bir ömür yeter
0 oy
(932 puan) tarafından
Canım hemen evi en güvenli hale getir ayını yaşını bilmiyorum ama keşif tam başlamış belli
tarafından
Yedi buçuk aylık öyle yaptım canım kaldırdım kırılacakları
0 oy
(3,473 puan) tarafından
Nazar olabilir canım nazar duaları oku sirkeli suyla duş aldır üzerindeki kıyafetlerini değiştir 
tarafından
Enerjisi düşük olduğu için çok nazar oluyor o yüzden hep hep okurum yarında evi sirkeli su yapayım saol canım
(3,473 puan) tarafından
Maşrapaya iki yemek kaşığı sirke dök üzerini su ile tamamla çocuğa dök kuzum üç defa ben öyle yapıyorum okuyamadığım zamanda normalde de besmele çekerek faydası oluyor sonra şampuan kayıp çıkarıyorum yanına da yasin nebe nazar duaları açıyorum rahatlıyor
tarafından
Bende artık öyle yapayım çok saol canıım

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 873 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Linammmm (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,454 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (2,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 585 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (3,069 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 340 göst.
21 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,853 soru

24,636,669 cevap

365,510 kullanıcı

...