6 aylık hamileyim kızlar ama o kadar çok yoruldum ki etrafım anlayissiz insanlarla dolu kaynanam başlı başına sıkıntı eşim desem işten çıktı affedersiniz sokak sürtüğü gibi eve girmez sürekli stres yapıyorum kendime daha kızımın hiç bi şeyi yok erken diyip duruyorlar napicam bilmiyorum :(
Esin niye öyle davranyo anlamdm
Kaynananlami yaşıyorsun canım üzülme illaki iş bulur sürekli sokakta gezicek halı yok belki arıyordur hiç birşeyi umursama olan sana olur bende öyle yapıyodum bıraktım kendime zarar hep
Sana bi şey diyim mi canım eğer etrafında cahil anlayışsız insanlar varsa sen afedersin bi tarafını da yırtsan umurlarında olmaz.. kendini ve yavrunu senden daha çok düşünecek hiç kimse yok.. yanlış anlama ne kadar iyi olurlarsa olsunlar kendi annen baban bile yavrunu yeri geldiğinde senin kadar düşünemez çünkü onu sen taşıyosun karnında sıkıntısını stresini sen yaşıyosun.. o yüzden eşini de kaynananı da yeri geldiğinde kendi ailen bile seni üzdüğünde lütfen sıkma canını dua et Allah a sığın ve sadece sabret.. bunu onlae için değil kendin için yap çocuğun için yap.. bebeğinin herkesten çok sana ihtiyacı var sen şuan ne hissediyosan aynı şeyleri o da hissediyo.. o yüzden kafanı başka şeylerle meşgul et onları düşünmemek için her şeyi yap çünkü emin ol düşünmek canını daha fazla sıkmaktan başka hiçbi şeyi değiştirmiyo..
Canim zor bir durum Allah yardim etsin. Ama hersey olur merak etme. Rabbim rizkini oyle verirki sasar kalirsin. Streslenip bebeginide sıkıntıya sokarsin. Dua et sabir et hersey duzelir elbet.
Canınıza yazık ne takıyorsunuz ki boşverin almıyorlarsa kendileri bilir o gün gelince tıpış tıpış gidip alacaklar mecburen ne bebişi strese sok ne de kendini. Baba orda babaanne orda utanmıyorlarsa kendileri bilir. İş konusunda da muhtemelen birlik yaşadığınız için, çaresiz kalmadığı için günün sonunda bi kap yemek bulabildiği için rahattır yarın öbür gün bebek doğup da ihtiyaçları olunca mecburen dank eder. Biraz kendinizi rahat bırakın
Benim eşim çalışıyor ama borctan en ufak birşey alacak durumumuz yok
Valla sıkıntı stres bende de var çok acayip bunalıyorum artık yüzüm falan kizariyor annemlere geldim eşim vardiyalı çalışıyor babam işten çıktı annem sürekli onla uğraşıyor kavga gürültü kardeşlerim simariyor evde hep diken üstünde oturuyorum ananem var çocuklar onla da takılıyor artık usandım bı de kırklı iken kalcam 38 haftaligim dogursaydim bı tansiyon yüksek protein kaçağı var elim ayağım balon gibi sis
Eşine Allahım akıl versin sonuçta bebeği olacak bu bebeğin masrafı illaki olacak kaynana da ne kadar vicdansızmış Allahım yardımcın olsun
Bir anda alır mısın bilmem ama canım böyle şeyler parça parça yavaş yavaş alınmalı yoksa aniden o kdr para biraz zor olur
Eşin için neden öyle dedin ki almıyor mu
Kaynanani sıkıntı etme derim de esin gezmesini bilemedim canim izin vrme gezmesin bi sekilde engelle
1,491,715 soru
24,375,505 cevap
348,300 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın