+1 oy
792 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar artık bu direksiyon dersi konusunda psikolojim kalmadı, hocaları gittiğim yerin çok sert hakaret ediyor kime anlatsam şok oluyorlar şu an bir hocam var 25 yaşında bugün yoldayız afedersiniz ama öndeki araca a..ına koyim diyor. Park yerinde tüm gerizekalılar beni buluyor diyor öndeki araçlara sürekli korna basıyor çok gergin bana atar gider yapıyor kardeşim ben sana şöyle demedim mi böyle demedim mi diyor böyle dövmeli büyük ihtimalle madde çeken falan biri psikolojim kalmadı kızlar yine kalırsam bir daha haklarımı kullanmayı düşünmüyorum artık çok yoruldum hoca değiştirdiğim halde şimdi hocam da böyle biri çıktı çok yoruldum artık 

16 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Şikayet et canım adam gibi işini yapmak zorunda 
-Reklam-
+1 oy
(4,876 puan) tarafından
Niye hakkını kullanmıyorsun git şikayet et kursa küfür ediyor istemiyorum diye. 

Bayan hoca isteyin 
tarafından
Bayan 1 tane vardı oda otomatiğe geçti
(4,876 puan) tarafından
Canım hakkın var otomatiğe geçsin size de uygun saatlerde ayarlarlar.
Yada kaydınızı dondururn bir sonraki sınav döneminde bayana gidin bu şeklde kalınır yani o kadar para veriyorsun
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Uyarın sizde az düzeltsin ağzını ayıp i ne ele
0 oy
tarafından
Öyle hoca mı olur ya belgesi var mı onun 
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Şikayet et cimere kurumu canım 

Ders alırken yanına birini de götür eşin kardeşin arkadaşın ses kaydı video kaydı alsınlar idare et ehliyetini alınca şikayet edersin yüz ifadeni de sert yap 
0 oy
tarafından
Bu nasıl bir hoca hoca değiştir kesinlikle
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Canım kursa şikayet et ne bu sen egitim alıyorsun öyle insanlar nasıl şöfor olur birde hoca ya emniyete bile şikayet et kurstan birşey çıkmazsa
0 oy
(5,453 puan) tarafından
Sikayet et terbiyesiz herifi degil hoca hicbir insan boyle senin yaninda kufur edemez isini begenmiyorsa  zoruna gidiyorsa bu isi yapmak s... gitsin tovbe tovbe ya
0 oy
(12,780 puan) tarafından
Kendini nie uzup strese sokuyorsun. O oyleyken gizliden bi video çekip sikayet et görsun
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Ay eşim de çok küfür eder trafikte ama haksız yere değil tabi. 
0 oy
tarafından
Seviyesize bak ya . Peki hoca değiştirme imkanın yok mu ? Böyle agresif birinden doğru şekilde öğrenmeyebilirsin.
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Çüşş ya nasil bi yaratik o öyle müdür falan yokmu canım şikayet et susma 

Terbiyesiz hadsiz adam bozuntusu
0 oy
tarafından
Bu piskolojiyle trafikcanavarina donersin sikayet etsene gı bi bakiyomusuz trafikte haydarla millete saldiriyomussun ahahah
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Şikayet et canım  böyle  davranmaya hakki  yok  ilk defa duydum  yanı  ben de iki tane  değiştirmiştim  çok  iyilerdi 
0 oy
tarafından
Bayanla calis bence
0 oy
tarafından
Neden şikayet etmiyorsun direksiyon kursları da meb e bağlı degilmi benmi yanlış biliyorum ? Mutlaka şikayet et nedemek küfür etmek bende onun yedi sülalesine bi duzerim gözleri yuvasından fırlar ahlâksızin 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,291 göst.
16 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozlemadayldrm48 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 596 göst.
16 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 772 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ceylinasel (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,771 soru

24,435,435 cevap

352,825 kullanıcı

...