0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
tarafından kapalı
Nispet gibi olmasın sakın yanlış anlamayın çalışıyoken üç beş yastık altı birikim yaptim malum altın fiyatlari da aldı başını gidiyo sizce bozdurulur mu suan 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(801 puan) tarafından
Altin bozdurulmaz çok ihtiyaç olmadiği halde daha da çikar dursun kenarda bozdurma 
(23 puan) tarafından
Hamileyim çalışamıyorum eşim tek olduğundan kartlar sıkıştırdı büyüklere de gittik kimse borç da olsa destek olmadı ondan
-Reklam-
0 oy
(204 puan) tarafından
Girebiliyosan Bi eve gir o altınları bozdurup 2022de fena uccak diyorlar parana para katarsın bence 
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Hayır sakın pişman olursun eğer aciliyeti yoksa bozdurma ... Altın düşmez hiçbir zaman hep kar ettirir.. düşse bile enflasyon düşmüş demektir yine kar edersin yani zarar etmezsin
(2,746 puan) tarafından
Hmm bilemicem. Eğer seni zorluyorsa bankalar faiz vs olabilir. Yine aynı kapıya çıkar.
(23 puan) tarafından
Calismamak çok Zor bunu anladim valla
(2,746 puan) tarafından
Hele bir de böyle bir devirde seni çok iyi anlıyorum... Biz çift maaşla geçinemiyoruz insanlara diyoruz anlamıyorlar. Benim kaynanamda görümcemde sürekli çift maaşsın çift maaşsın diyip duruyor. Bende sinir oluyorum ama bi sürü borç var haberleri yok
(23 puan) tarafından
Hersey ateş pahası bide eşimin maaşı iki kere yatiyo ilk maaşı ay sonu da primler istesekte odeyemiyoruz borc harç paranın bereketi yok vallahi
(2,746 puan) tarafından
Kesinlikle yok eskiden 200 TL ye neler neler alırdım şimdi hiçbir şey alınmıyor

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,330 göst.
28 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,194 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 431 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde akcakus (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
21 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tombikana (611 puan) tarafından soruldu

411,512 soru

12,388,055 cevap

43,625 kullanıcı

Kategoriler

...