+3 oy
1,515 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından
Bu ay da olmadı((içim yanıyo gecenin 3ne 5ne gibi oturub düşünüyorum nolcak nasıl olcak diye.Kafam karma karışık brni anlarsınız belki çok zorr.Hiç olmayacaq gibi geliyo(((hamile kalmak için tavsiyeleriniz varmı?Napmalıyım

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha yıl olmadan ne bu acele. Bak sana bi abla veya kardeş tavsiyesi eşinle evliliğin oturana kadar çocuk yapma  kesinlikle. Aranız belki çok iyidir çok tanıyosundur ama en azından bir iki sene bekleyin ben 2.5 sene sonra yaptım hâlâ daha erken oldu diyorum. Keşke bi beş sene geçseydi 
-Reklam-
0 oy
(477 puan) tarafından
Benim kuzeniminde olmazdı her ilişkiden sonra hiç hareket etmez kalçasının altına yastık koyup 10 dk yatarmis öyle yumurtlama günlerini hesapla sende böyle dene kuzenim böyle kaldı
0 oy
tarafından
Benim arkadaşım 7 aydır deniyor 8. Ayında hamile kaldı şükür ve kendisi de Aslı hep kafama taktım artık bu ay hiç düşünmedim dedi
(12 puan) tarafından
Yaa ne güzel.Ben düşünüyorum düşünmediyimde bile biri çıkıb soruyo yine aklıma takılıyo
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Seni cok iyi anlıyorum benimde 5 yıldır olmuyo esimdede bendede bi sorun yok sizde bi sorun varmı canım
(12 puan) tarafından
Yok canım.Sadece yumurtanın üstünde kist varmış doktor kendiliyinden geçecek dedi ilac yazmadı
(2,310 puan) tarafından
O zaman biraz zamana bırak hayırlısı Allah'tan inşallah en kısa zamanda birgün ikimizede nasip olur senin ne zaman dir olmuyo canım
(12 puan) tarafından
Benimki daha yeni bi yıl olmadı evlilik
0 oy
(399 puan) tarafından
Kac yasindasin blmyrm ama sabir gerektiren bi durum muhakkak ki olucaktir  saglok problemnz yoksa
0 oy
(154 puan) tarafından
Başımdan geçen hikayemi anlatmak istiyorum. Üç yıllık evliyim. Ve benimde ilk sene olmadı. Doktora ne kadar gitsem birşey yok dedi. sonra birara kist oldu birara süt hormonu yükseldi tedavi ile geçti. Yine aylarca bekledim ama olmadı. Kaç doktor değiştirdim. Hepsi de bir yıllık evlisin daha erken stres yapma olur. Sağlık bir rahatsızlık yok dediler. Çevre baskısı beni daha çok gerdi. Eşim en büyük destekcimdi. Hiçbir zaman niye olmuyor acaba niye böyle bile demedi. Olsada olmasada Rabbim den gelen birşey buna da şükür sağlık sorunumuz yok en azından derdi. Kim birşey dese de düşünmüyoruz oluruna bıraktım. İlla olsun yada olmasın demiyoruz derdi. Sonra yine doktora gittim hocam çok istiyorum dedim. İlaç falan ne olduysa yine hep hayal kırıklığı. Sonra dedim ki Rabbim eğer içinde hayır var ise hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et dedim. Evlenince okulum yarım kalmıştı. Ona devam ettim ve bir müddet ne olduysa aklımdan çocuk gitmişti. Eşim le okul ders sınav telaşı derken bir baktım ayım geçti. Ablamlar bir iki hafta daha bekle bazen olabilir gecikme dediler. İki hafta bekledim ve test aldım ve bı baktım çift çizgi. Doktora gittim hamile idim. Eşim e de bir bebek patiği aldım geldim supriz yaptım. Doktora gidince de bak dedi işte tam umudunu kaybedecekken Rabbim kapıyı sonsuza kadar açar burdayım kulum ben seni duyuyorum der dedi. Ve benimle bir arkadaşım daha bu durumdaydi. Asi rahim film i tedavi hepsini uyguladı yine olmadı. Başımdan geçeni anlattım oda kendine kuranı bitirme hatim yaoma sözü verdi. Tam yarısına gelMedi inancın olsun oda hamile şuan üç aylık. O yüzden kuzum biraz o şeyden uzak kal. Bak sen kendin diyorsun eşim çok güzel bir insan ve hak ediyor diye. Rabbim de hak görmüş ki biraz sabrinizi siniyor. Umudunu kesme ama düşünmemeye de çalış. Bende seninki eşim mükemmel bir insan ve çok korkardım ama çok şükür şuan altı aylık bir kızım var. Biraz uzun oldu ama anlatmak istedim. :):):)
(12 puan) tarafından
O kadar güzel anlatdınız ki içim açıldıı maşallah Allah korusun evladınızı.Tam beni anlatdınız sanki çünki benim de eşim çok çok iyii ben üzülünce hemen güldürüyo koymaz üzülüm diye.İnşallah olur da ben de bi güzel post açırım gönlünüz açılır((
(154 puan) tarafından
İnşallah canım inşaallah. Merak etme olacak ama biraz sabır. Kendine kafanı dağıtacak birşeyler ile ugrasacagin birşeyler bul. Eşin de çok şükür iyi destekcin. Doktorlar da birşey yok diyor. O söylediğin kist te kendiliğinden gidiyor. Bende yaşamıştım. Allah'ın izniyle olacak. Bak görürsün Rabbim nasip ederse birkaç ay sonra buraya hamileyim postu açacaksın. Biraz kafan dağılsın bak gör. Şuan bir bekleyiş içinde olduğun için biraz gecikiyor.  :) Sen dert etme kuzum.
0 oy
(367 puan) tarafından
Yumurta takibi yaptır belki yumurtan catlamiyordur. Bn çatlatma iğnesi ile hamile kaldım
0 oy
tarafından
Biliyomusun be 8 aydan sonra hamile kaldim herkes diyodu neden çocuk getirmiyosun kimseyi takma bosver allah büyüktür bende uzuluyodum sonra1 oglum oldu cok tanidigim var yillarca cocuk sahibi olamiyolar daha yeni allah hayirli evlat versin 
0 oy
(716 puan) tarafından
Sana mucizemi anlatayimmi canim ben bir evlilik yaptim ayrildim ve cocugum olmadi tedavi gördüm aşılama yapildi ve esim senin cocugun olmuyor diye siddet gosterdi ve ayrildik 5yil hayata küstüm cocugum olmayacak dedim simdiki esimle tanistim durumu anlattim ins allah nasib ederse olur dedi evlendim hayata döndürdü eşim persembe gecesi 313 ayetel kursi arkasina yasini serif okuyup o gece bol bol dua ettim aglayarak yalvardim rabbime ve ertesi gun namazlarima basladim her namazin sunnet ile farzi arasinda 25fatiha serif okudum farzina basladim  o ay olmadi pes etmedim diger ay yine yaptim ve birgün aksam namazinin farzini kildim sunnetini kilmak icin kalkcaktim kalkamadim tansiyonum düştü esim kaynana icerdeydi ben seccadeye bayilmisim esim fark etmis odaya gelmeyince apar topar hastaneye yetistirmisler ve gözümü actigimda hastanedeydik doktor esime adet olmusmu biliyormusunuz dedi esimde yok daha günü gelmedi demis doktor mr cekicem ama yinede kanlarina bakalim dedi ve mucizem beta hcg149.5 di doktor şaşırdı ve bundan sonra kendine dikkat et dedi bebis geliyor dedi ben sevincten acilde ciglik attım esim dondu kaldi hersey allahtan kuzum benim dua et ve dene
(12 puan) tarafından
Ayyy inşallahh inşallahhh iyi ki burda yazmışım dertleşmek iyi geldi inşallah benim de olur
(716 puan) tarafından
Sen rabbime sığın canim benim  unutma 313 Ayetel Kürsi sessiz sakin bir oaya gec ve rabbimle konus rabbimden iste kuzum o bizi duyandir
0 oy
(297 puan) tarafından
Arkadaşıma doktor folikasit kullan 3 ay düzenli dedi kullanırken denediler oldu çok şükür sizde deneyin bebeğin keseye tutunmasını sağlıyomuş 
(12 puan) tarafından
Bu ay denemeye başladım bir ay olmadı
0 oy
(2,374 puan) tarafından

Düşünmeme ye çalış benimde 5ay olmadı doktor stres yapma düşünme dedi birkaç ay evet düşünmeden edemedim ya olmazsa dedim sonra akışına bıraktım stresi bıraktığım an hamile kaldım doktor bile şok oldu. RABBİM seninde kucağını doldurdun inşallah. En kısa zamanda buraya hamileyim diye post açmak nasip olsun <3

0 oy
tarafından
Valla ne kadar kafaya takarsan o kadar olmaz bende hep istedigimde stres yaptim o zamanlar olmadi ne zaman kafayi takmayi biraktim o ay hamile kaldim
0 oy
(3,247 puan) tarafından
Eğer hiçbir sağlık sorunun yoksa psikolojik olarak hamile kalamadığını söylemek isterim. Bilimsel bir gerçek. Araştırabilirsiniz.
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Soğan kürü bana faydası olmuştu. İnşallah kalırsın.
(12 puan) tarafından
Ben de içdim bu ay
0 oy
tarafından
Doktora gideceksin ama değerine bakicak kocanın spermine bakcak ona göre tedavi uygulayacak çareler var aşılama tup bebek den yeterki iste
0 oy
(10,061 puan) tarafından
Bu pisikoljiden uzak durmaya çalış zor olur ama biraz kafan dinlensin rabbim hakında hayırlısıyla nasip etsin inş....

Dün doğurup çıplak sokağa bırakılan bebek aklıma geldi keşke öyle insanlar yerine böyle kisiler anne olsa
(12 puan) tarafından
Keşki ben de bakıyorumm içim sızlıyo
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Hayır otu mutlaka dene burda arama kısmına hayıt otu yaz yumurtalık rezervini güçlendiriyor 
(12 puan) tarafından
Nasıl kullanılıyo
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Rabbim inşaAllah sanada tüm isteyenlere de hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah. Ama daha 1 yıl olmadı demişsin sabret canım 4. 5 yıl değil ki daha 1 yıl inşaAllah olur kendini çok üzüp stres yaparsan da hormonların etkilenir. 
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Bilgim yok canım Allah ım kucağını doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin sana
0 oy
(5,527 puan) tarafından
Rabbim tez zzamnda doldursun kucağını canım inßallah ❤

İlgili sorular

+2 oy
30 cevap 1,341 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 583 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 885 göst.