Benim düğünüm çok güzeldi ya. Hep eğlendik pist hic boşalmadı aşırı kalabalıktı. Bugün de kuzenimin kınası vardı damat da kuzen gelin de kuzen. Benim düğünümden sonra gittiğim düğünlerin hic biri benim düğünüm kadar güzel eglenceli gelmiyor. Hele bugünkü düğünde davulcu bile daha cok coştu.
Bende sözde gitmeyecektim düğüne hatta post açmıştım. Amcamin hatrına gittim. Eve kadar gelip tekrar çağırdı ustelik davetiye vermesine rağmen. Gittim accık halay çekip geldim. Herifim izin vermedi oynamama ama oynadım o da oturdu beni izledi
Korona geliniydim. 1 saat durduk çıktık. Masada oturdum arkadaşımla gelen geçeni izledim
Benim düğünüm dışarıda oldu sokak düğünüydü ah ah ne güzel yıllardı çok güzeldi herşey serbest di 2013 yılından bahsediyorum
Düğünüm olmadı maalesef
İslamiyete uygun bi düğün olmadığı için çok gergindim. Gelin odasından çıkmadık. Bi giriş yaptık yalandan pasta kestik. Odaya gittik sonra döndük takı takıldı fln öyle.
Eşim hep der senin yüzünden düğünümü göremedim diye
Ee zaten herkes kendi düğününde en eğlenen kişidir sana has ve özel değil sakın ol
Ayyy çok güzeldi ya benim düğünüm kınam ayrı güzel düğünüm ayrı güzel oldu ne salona ne piste sığmadık o kadar ki masaları ittirip yer açtık kendimize ve gerçekten de insanın kendi düğününde sonr ahiç bir düğün güzel gelmiyor gözüne ❤️
Herşey çok güzeldi virüse rağmen geçen sene temmuz da evlendim bende, kinaligm hala favori ama gelinlik en büyük düşüncem oldu kismet, virüs bitmedi ama şimdi bebişim var oda virüs mağduru
1,492,882 soru
24,392,678 cevap
349,419 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın