0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Belirtiler 5 gün önce başladı 2 gün sonra ağırlaştı gece çığlık çığlığa ağlayarak uyandırdı hepimizi nefessiz kalmış o an öksürüğü başlamıştı.  Kliniğe gittik ciğerleri balgam dolu dendi 3 gündür antibiyotik ve balgam sökücü kullanıyoruz yanında ateş düşürücü ve grip ilaci dun akşamda göz akması başladı suratına alerji yapıyor kızamık oluyor sonra geçiyor.  Ama öksürüğünun şiddetini anlatacak kelime bulamıyorum . Bal sarimsak zeytinyağı sarımsak dönüşümlü yapıp ayak altına sürdüm ne ilaçlar ne bunlar hiç bir şekilde geçirmedi daha da ağırlaştı.  En fenası da 6 gün once gördüğüm rüyaydı. Biri bana senin kizinin ciğerleri mahvolmuş görmüyor musun diyordu.  O zamanda kızımda hic bir belirti hastalik yoktu Allahim hayra yor dedim geçtim ne bileyim 1 gün sonra hastalığı belirecek . Hastaneye gidiyoruz elimde kaldı 30 dakika önce lütfen Allah rızası için kızım Esmanur a dua edin

5 Cevaplar

0 oy
(2,091 puan) tarafından
ayyy  canım..bemim çok geçmiş olsun  biizm karada oksuurk  balgam vardı en son  doktor bir ilaç yazdi  antobiyetik  birde balgam söktürücü  çok iyi geldi  Allah'ım sifa versin  kuuzm:(
-Reklam-
0 oy
(12,810 puan) tarafından
Kıyamam yavrum Ya çok geçmiş olsun inşallah önemli bişisi yoktur 
0 oy
(14,898 puan) tarafından

Allahım şifa versin canım 

imageoksuruk için bunu gördüm çektim ama denemedim son çare bir dene istersen 

0 oy
tarafından
Canım benim Rabbim şifasını versin. Allah im hastalığı neyse gidersen inşallah ❣️❣️ 

Kuzum pekmezi ilit içine az bişe de zeytinyağı koy. İkiyam pekmezi ocaktan al icine limon sık. Bunu sabah aç karnına akşam yatmadan önce yap ver . Öksürüğün e çok iyi gelir düzenli yapmak lazim
0 oy
(75 puan) tarafından
Cok gecmis oldun canm balgam ve öksürük için prospan şurup çok iyi hem bitkisel bi dene benim oglumda nefes alamıyordu valla iyo geldi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
4 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde I am a mother (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 340 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Prenses__00 (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 567 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,004 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 196 göst.

411,621 soru

12,391,691 cevap

43,847 kullanıcı

Kategoriler