0 oy
439 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (229 puan) tarafından
Kızlar bu geceleri uyuma konusunda yan yat dönerken de önce kalk otur sonra dön yoksa kordonu dolanır boynuna dedi bende uyurken yatakta deli gibi zıplaya zıplaya uyuyan biriyim dün gece nasıl kafama takildiysa uyuyamadım var mı böyle bi sey

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylıksın bilmiyorum ama ben 6  7. aya çok rahat sırt üstü uyudum sıkıntısız. Ondan sonra karnım büyüyünce baskı yaptığı için mecbur yan yattım. Doktorum da rahat edebildiğin her şekilde uyu. bi süre sonra yapamayacaksın dedi zaten.

Dönme olayı da aynı başlarda normal dönebiliyosun da karın büyüdükten sonra istesen de dönemiyorsun paldır küldür :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yok dahaa neler :dizzy:anam bilmiyorlarki şeylerinden ne icatlar çıkarsınlar 

0 oy
(4,394 puan) tarafından
Ben burda okumustum canım kordon dolanan birine doktor yatakta dönerken yavas ol önce sırt üstü dön biraz bekle sonra diğer tarafa dön diyormus öyle öyle kordon geri açılmıs sanırım ne kadar doğru bilmem bende dikkat etmiyorum Bi anda dönüyorum zıplar gibi sonra vicdan azabı duyuyorum valla bebeğe zararım olur mu diye 
0 oy
tarafından
Genelde sola dön kizz oda bebeğe kan akışı gitsin diye :) kaynanada iyiki demişsin bebeğimin kordonu senin sayende dolanmayacak de gec :D sevinsin garip
0 oy
tarafından
Bunkordon dolanmasından dolayi eli gelişmeden birini gördüm dikkat edin derim
tarafından
Kordon dolanmasini devlet hastanesindeki doktor fark edebilir mi
tarafından
Ultrasonda görür
tarafından
Ben devlet hastanesi doktoruna sordum gelişmiş cihazlarda görünür buradan göreme'ye bilirim dedi
0 oy
(42 puan) tarafından
Kız öyle birşey yok sen inanma ben şekilden şekile girdim hicbirsey de olmadı ayrıca bebekler dört dönüyor karnımizda sen istediğin kadar dikkat et yani takma nasıl rahat ediyorsan öyle yat
0 oy
tarafından
Evet bende deli gibi zipliyarak kalkıyorsdum kayananm hep derdi 

Ama Allah'a şükür birşey olmadı yinede dikakt et
0 oy
(46 puan) tarafından
Bunu doktorlar bile söylüyor ben muayene oldum sedyeden kalkarken doktor öyle kalkmamı söyledi 
tarafından
Yavaş mi hareket edecekmisiz inşallah kordon dolanmamistir ben ****** gibi dönüyom:D
(46 puan) tarafından
Kalkarken önce olduğun yerde oturmak sonra kalkacağın tarafa dönmek sonrada öyle kalkmak gerekmiş ben 5 aylık falan olana kadar karnımın üstüne yatardım sonradan zaten ne sırt üstü nede diğer türlü yatılmıyor sadece sağa ve sola yatılıyor istesende yatamıyorsun
tarafından
Ben yedi aylığım kendimi hep sırt üstü yatsrken buluyorum zararı olur mu acaba bide çok hızlı dönüyorum tez canlı olduğum için bu yorumları görünce pişman oldum korktum devlet hastanesi doktoru kordon dolansa görür mü ben sordum ama gelişmiş cihazlarda görünür ben burdan goremeyebilirim dedi
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Sadece Kordon'da değil sağlık açısından da bu şekilde yapılması gerekiyor doktorlar da söylüyor genelde

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 155 göst.
0 oy
11 cevap 616 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 313 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 736 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Peripella (164 puan) tarafından soruldu