o kaynanam olacak kadina Rabbim oyle bi gelin nasip eylesin ki gunduz vakti fenerle arasin beni elifin kiymetini bilememisim diye dovunsun insallah.. esim demeye dilim varmayan herif dunden beri tek kelime konusmadi benle eve geldi selam bile vermedi sirf annemgil seni bekliyo ona gore gel dedim diye.. geldi dogru duzgun yemek bile yemedi canim sıkıldıgindan tansiyonum yukseldi 1 saat naparsak yapalim dusmedi en son bas agrisindan uyumus kalmisim simdi de agriyo basim bu adamin ozellikle annemgil varken boyle yapmasi cok zoruma gidiyo..
burda kusur bu manda yavrusunda olabilir ama kaynanamin oglum evinde misafirin var kaynatan var git onlarla yemegini ye yine bize gelirsin demesi lazimdi..
valla catlicam dunden beri sacma sapan aglama krizleri tutuyo zaten oglum asiri hareketli ve vajinada batmalar basladi ozellikle ayaga kalktigimda..
nerden buldum koca diye basima koydum bilmiyorum ne adam olur bundan ne de baba.. dun annem topal ayagiyla cay hazirliyo beyfendi kahveye gidecekmis kimseye bisey demeden cekti kapiyi gitti. ben belli etmemeye calisiyorum annemlere bu hayvanat gozlerine sokuyo.
yaptigi bir degil iki degil seytan diyo topla tasini taragini al anneni yanina bas git... bu adamlara ayip olmuyo mu bunlar buyugumuz degiller mi her geldiklerinde rezil olmak zorunda miyim en cok anneme aciyorum kadincagiz topal topal evimin isini yapiyo yemegini yapiyo gik demiyo valla.. bir aydir evimizin tum eksiklerini babam aliyo o kadar borcuna ragmen bu manda yavrusu elini cebine atmiyo yine edepsizligi anneme babama karsi yapiyo anasina bisey diyemiyo..
kizlar kusura bakmayin inanin paylascak kimsem yok oturup dert yanacagim tek bi dostum yok buraya yazayim dedim sizleri de sıktım uzun oldu kusura bakmayin.. okuyandan okumayandan Allah razi olsun..