Canım üzüldüm emin ol çoğu erkek böyle... En çok kendilerini düşünürler. Böyle olmasa da bi benzerini de eşim bana yaptı hem de tatile ne kadar ihtiyacım olduğunu bile bile. Ayrıca benim ki İstanbul içinde denize gidiyorum dedi taa anasının gözüne gitmiş..sen kendine bak kafanı dağıtacak şeyler yap...herkesin yaptığı hata kendine ben buna inanıyorum artık. Sen dosdoğru ol yanlış olanlar utansın... Bu arada eşin sanrıım çocuk istemiyordu hemen ondan mı öle dedi
VALLA CANİM OKURKEN SNİRDEN KAFAYİ YEDİM BU NASİL ŞEREFSİZ BİR ADAMDİR BU ADAMLA EVLİ KALİNMAZ AGİZİMİ FENA BOZDRCK VALLA NSL Bİ HAYVAN BUYAA AİLEN SAHİP CKİORMYDU HTRLAMİORM AMA İNAN SENİ BİR KADİN OLRK SAHİP CKMK ARKNDA DRMK EVİME ALMAK İSTEDİM BİAN BU KADİNLARN ERKEKLERDEN CKTİGİ NEDİR YAAA:(
Esin ne senin ne de bebeginin sorumlulugunu alabilcek biri gibi durmuyo suan icin. Seni bu şekilde birakip gitmesi gercekten cok dusuncesizlik.kendi gitmek istese bile annesi babasi aile olcakta karin hamile onunla kal diyecekler. Buyuklerde is yok ki oğullarında olsun. Bosan yada bosanma bunu ben soyleyemem ama bence arama sorma kendini geri cek. Seni ozlesin kiymetini anlasin. Suan sen ona bidi bidi yapan bi es olarak gorunuyosun. Dogrulari soylesende bunu o farketmiyo. Anlamayana laf anlatılmaz. Sen kendi keyfine bak. İstedigin seyleri yap. Esindende bi muddet uzak dur. O gelsin sana. Sen ustune gitme.
Benimkide yarin tek basina tatile gidiyor cok dubhem var beni aldatiyormu surekli moralim bozuk
Bence sen hiç arama sorma elbet gelecek o eve o mesajı da sakla yarın çocuğu olunca o babalık duygusunu bir tatsin o mesajı o zaman onun gözüne sokarsın hiç düşünerek yıpratma kendini
Kandirarak derken ?
1,507,955 soru
24,613,090 cevap
364,182 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın