0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar 39+5 deyiz doğumu beklioz tık yok ve bundan dolayı aşırı stresteyim ve stresten kaynaklı tansiyonum yükselio modum çok düşük ne yapacağımı bilmiom ve sürekli birirleriyle tartışma içindeyim gereksiz sebepsizce dün eşim bana su almadı die tartısşıp boş boş ağladım gerçekten psikolojim bozuldu.sizle biraz sohbet etmek için yazdım belki rahatlarım die❤️
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

+1 oy
(463 puan) tarafından
Doğduktan 1 ay sonra az daha dursaydı karnımda dersin :D
(3,102 puan) tarafından
Ahanda ben gajsjjdhdjk:D 2 bucuk ay oldu halen oyle diyorum:D
(3,102 puan) tarafından
Kuzu suan boyleysen lohusalık döneminde destek al cok etkilenirsin bende senin gibiydim iyice psikolojim bozuldu lohusayken çıt sesi bile beynimi deliyordu sanki aşırı sinirliydim hem psikiatri hem psikologa gidiyorum simdi ciddi anlamda degisim var kendimde sanada oneririm rahatlarsin
(2 puan) tarafından
İşte canım bende o yüzden etkileniomm insanlar beni bunalttı anlayan yok karşımda kafa dağıtıyım diom ona bile herkes karışıo oyyhhh
(3,102 puan) tarafından
Aslinda anlayan anlar ama karsimizdaki yanlis kisi olunca beynine alıp avcunla koysan gene anlamaz benim esimde oyle anlatirim ya soyleydi boyleydi susar durur sonra ne anlattim derim tık yok veya kendini haklı cikarma cabalari o kdr cok sıkıntımız varki arama mesafe koydum bende sınırlarımı koruyarak iki yabanci gibi yasiyorum şu 2 haftadir
(2 puan) tarafından
Benim bi lafım vardır insanın 1 tane kocası olur benim 10 tane ve onu hep sustururlar
-Reklam-
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Allah seni kiz doğacak elbet niye kasıyon kendini :D
(2 puan) tarafından
Ayy bende anlamıom onun korkusu var aslında sanki bende
(22,060 puan) tarafından
Valla hic boyle kafanı takma canim hatta keyfini çıkar bugunlerinin maffetme günlerini canim
(2 puan) tarafından
Bide böyle beni kasıolar ne beklion doğursana hadi vb. Şeyler yıprattı beni
(22,060 puan) tarafından
Kiz onlar şakasına takiliyodur  sen alındığından boyle sinir stres yapıyon:D gelmeye niyeti yokmuş de gec
(2 puan) tarafından
İnşaallah öyledir canım benim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 100 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Seyda59 (9 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 230 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aylin7 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 334 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluanne_ (535 puan) tarafından soruldu

412,080 soru

12,405,381 cevap

44,577 kullanıcı

Kategoriler

...