Öncelikle günaydın kızlar
yalvartmayi kendilerine itaat edilmesini susan kadın olmayı benim suan bosanma evresinde oldugum eşimin benden beklemtisi ben kedi olayim kendisi aslan ama iş korumaya gelince babası ve annesine karşı kedi gelin gibi ahh bacılar iğrendim daha iğrendim ailesi köylü kızı alacagız dediler defalarca ben şehirliyim diye kabullenmediler kendilerine göre kabulettirmeye çaliştilar ne bi takım kaldı ne bişe eşim deli olurdu bana tutkıyla evlendik nefretle bosaniyoruz babası kaynana gibi herşeye karıştı herşeyi mahvetti eşimde adam değildi bana saygıdan bahsediyo babası bana p.ç diyo kocam susuyodu babası beni tehdit ediyodu ogluma köy kızı alcam diye eşim hep ailesini savunuyodu demezler etmezler diye eşim davayı açıcam demiş zaten babama yazık ettiler aşkımıza lanet olsun bosanmakla iyi yapiyorum sizce ? Çocugum yok.. babası takılarımı çalıp kendine araba aldı eşim ona bile gıkı çıkmadı eşim ailesine gıkı çıkmiyo taaa eski usulleri yaşatmaya çalişolar bakiremiyim diye çul
Bile verdi kadın yaa babası benim yatak odamın dibine girip videomu çekti annemle telde konusmalarımı kapiyi açtıgımda ise bana küfür et diyordu ben neler yaşadm 1 sene içinde allahım ahımm çıksın