0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar çok yorgunum 5 aylık bebeğim var doğduğundan beri ağlıyor 5 aylık oldu iyi diyorum ama cok huysuz uyumuyor durup dururken çığlık atıyor korkuyorum bir yeri mi incindi diye yarım saat uyusa bile ben koşup ev tenilzik yemke yapıyorum uykuya hasret kaldım çok kötüyüm ya sanki hayatın artık bir anlamı kalmadı halsizim gerçekten kimseye diyemedim buraya yazmak istedim 

6 Cevaplar

0 oy
(8,058 puan) tarafından
Biz de geçtik o yollardan çok normal süreçler Allah yardımcın olsun 
tarafından
Ne zman geçer artık kafayı yiycem ya
(8,058 puan) tarafından
Benim ki 3 yaşında hala zorluklari var ama uykusuzluk filan 2 yaşından sonra azalıyor
-Reklam-
0 oy
(11,793 puan) tarafından
Canım emzik tutuyor mu

Tutmuyorsa tan bu ay tutma zamanı dene benim kızımda kolikti 5.ayda emziğe alıştırdım o kadar rahatladım ki  ağlamaları azaldı 
tarafından
Benimki onceden tutardı şimdi tutmuyor benim bebeğim koligi de geçti ust bir levelr geçti resmen
0 oy
(8,121 puan) tarafından
Valla evin temizliği yemeği senin sağlığından da önemli değil. Haftada bir yaparım temizliğimi. Eşimden de her zaman destek olmasını isterim, o çocuğu ben tek yapmadım çünkü, ayrıca o evi de sadece ben kullanmıyorum. Yani böyle böyle oluyor. Ama dediğim gibi sağlık her şeyden önce. 
tarafından
Sağlık once tabiki ama yalnızım eşim sabah gidiyor akşam geliyor ve oda işte çok yoruluyor
(8,121 puan) tarafından
Canım haftada bir izni yok mu?
tarafından
Yok canım ya esnaf eşim izin hiç yok ve zoruma giden seyde kimse beni anlamıyor bazen oturup bebeğimle ağlıyorum çok yorgunum ya
(8,121 puan) tarafından
Canım işler gerçekten hiç önemli değil. Kim ne derse desin sana. Boşver. O uyuduğu zaman biraz dinlenmeye bak sen
tarafından
Teşekkür ederim canım ♥️
0 oy
tarafından
Daha ne oldu ki bacım çok tez bıkmışsın 13 aylık şu anda motor bisikletinden evde gezdiriyorum inan saat 4 de başladım sürmeye hala motor bisiklet sürdürmek istiyor artık bıktım yani
tarafından
Başım diş dönemi olabilir huzursuzluk olabilir atak olabilir yani olabilir de olabilir benim bebeğim 13 aylık büyüme sendromu falan fişman var inan yani ne olduğunu ben de bilmiyorum ama sürekli ağlıyor şu anda bile ağlıyor artık bak kafam dağılsın diye buraya girdim
tarafından
Bende sallıyorum uyutmaya diş etleri Dr şişmiş beyaz olmuş biraz acaba dış mi
tarafından
Diş canim
tarafından
Ne zman cikar ki
tarafından
Canim zamanla çıkar onu kaşıkla bilirsin
0 oy
tarafından
Yarım daat uyuduğunda vur kafayı yat dinlen evin işi hiç bitmez zaten 
tarafından
Olmuyor ki zaten uyuduğu zman 5 dakika da bir ağlıyor gelip sallıyorum nasıl uyurum ki
tarafından
Ben oğlumun yanına uzanıyorum ben yanındayken daha uzun uyuyor belki sen yanındayken uyur
tarafından
Bilemiyorum ben tam uykuya dalıyorum onun yanında o ağlıyor benim tüm psikoloji gidiyor
tarafından
Kolik bir bebekse zor olur
tarafından
Koligi de geçti ust bir levele
0 oy
tarafından
Benim oğlum kolik ve aksi 8 aydır ne uyku ne hayat ne pisikoloji kaldı. Evin işini hafta sonu eşim yapıyo eşim mesaiye kalinca eğer oğlum izin verirse yapıyorum vermezse yapmıyorum. Eşim sürekli söylüyor ben senden ev işi yada yemek beklemiyorum oğluma bak yeter bana diye. Eve gelir iş yapar yemek yapar oğlana bakar git uyu dinlen der. Çok şükür ki eşim var yoksa kafayı yer tımarhaneye girerdim kesin.
tarafından
Benim eşimde onceden öyleydi ama artık oyle değil bana diyor ki iş yap ve ustunr soba yak felan
tarafından
Olur mu öyle tabiki yardımcı olmak zorunda. Babalik eve ekmek getirmekle olmuyo malesef .

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 822 göst.
4 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sngl0636 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 260 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 183 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Daydreamerukenn21 (749 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,487 soru

23,621,534 cevap

306,833 kullanıcı

...