0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (2,502 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında benleyken şımarmaz vurmaz ama bütün yüzü eşimden görüyor eşim çok şımartıyor kızımı haliyle kızımda o zaman zıvanadan çıkıyor bugün balkonda elimde kahve vardı kızım gelip vurdu eşimin yanında kahve üzerime döküldü ve bardak kırıldı bende o anki sinirle bağırdım bi tane vurdum eşimde hemen bağırmaya başladı benim tek bi tane kızım var sen kimsin ki küçük çocuğa bağrıyosun bu çocuğu bu kadar şımartma ilerde önüne geçemicez diyorum anlamıyor kavga büyüdü tabi sonra başka mevzulardan konular açıldı eşim dediki sen bana ne yaptın ki bu zamana kadar ne yaptım öylemi yemeği hazır oluyor çamaşırları yıkanıyor tertemiz eve geliyor daha ne yapmamı bekliyorki ben onu anlamıyorum eşim küçüklüğünden beri annesi bi tabak yemek koymazmış önlerine şimdi kalkıp beni beğenmez sinir oluyorum gerçekten o kadar yaptığım şeyler görülmüyor boşanıcam diyorum beni çocukla tehdit ediyor alıcam senden çocuğu sen. Beni daha tanımıyosun falan yoruldum artık 

2 Cevaplar

0 oy
(2,838 puan) tarafından
Canm hakli olabilirsn evet ama yinede vurman dogru degil asla.vurarak cocugu dahada kendjnden uzaklastirip ozguvrnini kirabilirsn.esinin dedikleride dogru degil sanirjm her erkek bu durumda eslerine sinirlendimlerinde biyle seyler soyleyerek haksiz cikarmaya cakisiyor.ama sen yinede vurma derim.burda yanlisim var kuaura bakma.yorulmussn bellikj bunalmissn.esinde destek yerine kostek oluyor.konusarak halletmeye calis derim yorgunlugnj dile getirmeni onerirm
(2,502 puan) tarafından
Gercektende öyle destek olmuyor hiç bizimle ilgilenmez
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet tanımıyorum artık tanıdım seni boykot ediyorum deyip yemeğini yapmayıp boklu donlarını yikamayacaksin kadınlık yapmayacaksin... bu arada öfke patlaması yaşıyor olabilirsin ama sakın bidaha çocuğuna vurma onun yerine mindere vur sandalyeye vur şiddet çocuklarda ileri yaşlar icin travma yaratır anneden nefret etmesine sebep olur
(2,502 puan) tarafından
Evet haklisin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 335 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sinem_46 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 253 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 183 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Daydreamerukenn21 (749 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 328 göst.
13 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Herseyy (1 puan) tarafından soruldu

413,873 soru

12,457,686 cevap

46,554 kullanıcı

Kategoriler

...