0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar biliyorsunuz yeni doğum yaptım . Kaynanam bakıyor ben yavaş yavaş iyileşiyorum çok şükür. Onun evinde kalıyoruz . Kirkin çıkana kadar burda kal diyor ama ben kalmak istemiyorum bunu nasıl dile getirsem onu da kırmak istemiyorum. 23 gün falan durucam orası kesin ama kırkı beklemek istemiyorum. 

12 Cevaplar

+3 oy
(97 puan) tarafından
Ah guzelim, oncelikle bebegin hayirli olsun .

Kaynanalar öcü degildir. Kal iste neguzel ilgilensin sen de iyiles kendine caylar yap dusunu rahatca al. Yavas yavas evliligini de besle . Senin hem bebegin, hem evliligin hem kadinligin ayni anda devam ediyor. Neguzel bakan ilgilenen biri varken tadini cikar. O cocuk senin , hayatin boyunca kimse de karismayacak. Evine ciksan bi sicak corba yapanin olmayacak. 

Prensesler gibi nazlan cilvelen tadini cikar. Azcik strateji :))) 
tarafından
Ne güzel anlatmışsın kuzum ❤ ++++
tarafından
Doğru söylüyorsun ama ne bilim bende kendi evimde düzen oluşmak istiyorum :). Zaten  30 gün kalcam. Bir yandan da ona yük oluyorum.
(97 puan) tarafından
Sen bilirsin, ne yaparsan yap kirmadan yap. Gonul yikmak kabe yikmadan kötüdür.  Mis kokulu bebeginle , huzurlu bi yuva diliyorum.  Allah omur versin hersey olur .
-Reklam-
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Anne bi an önce düzenimi oluşturmak istiyorum filan de 
0 oy
tarafından
Kız durumun iyiyse güzellikle söyle anlat kaynanana
0 oy
(772 puan) tarafından
Kendini iyi hissedince geç canim. Kirilacak bişey yok sonuçta herkesin kendi evi yani.
0 oy
(242 puan) tarafından
Kendimi iyi hissediyorum artık evimi özledim de :))
0 oy
tarafından
İşte hiç böyle durumlar olmasın diye çocuğum ile direk evime geldim doğumdan sonra. Tabi sizin şartlar nedir bilemem kendi durumumu söylüyorum. Kim ne derse desin evime geldim hemen düzenimi kurdum. Çok zor diğer türlüsü.
0 oy
tarafından

Anne Allah razı olsun baktın yardımcı oldun rahat etmediğimden değil ama ben artık evime geçeyim evimi özledim de bence böyle demen yeterli :)

0 oy
(426 puan) tarafından
bunda soylenmicek birşey yok  iyiyim kendimi toparladım bebeğime alışmam gerek düzenimi oturtmak gerek filan de
0 oy
tarafından
23 gün kalacan zaten 40ı da bekle bence ne güzel bakıyor işte sana evde önüne Bi sıcak çorba veren olmayacak bence kal iyice iyileş kendine gel ayaklan bebeğin de biraz ele avuca gelsin sonra gidersin 
0 oy
tarafından
İnsana ne kadr bakan yemeğini falan yapan da olsa evini istiyor anlıyorum kuzum seni söyle bebeğimle vakit geçirmek istiyorum size alışınca evime geçince zorlanacam o yüzden evime geçmek istiyorum de 
0 oy
(9,621 puan) tarafından

Anam kız sen doğurdun mu hadi gözün aydın olsun sağlıkla büyüt inşallah <3:kissing:

0 oy
(1,576 puan) tarafından
Kendi düzenimize geçelim daha rahat ederiz diyin bunda ne varki ?

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 550 göst.
30 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde ZeynApp (727 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 186 göst.
10 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 663 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 549 göst.