0 oy
564 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlumun elinde topitop vardı demin ayy ne tatlı oldu video çekiyim dedim telefonu almaya gittim şarjdan bi geldim şeker yok elinde tek çubuğu var çocuk ölüyor çocuk ölüyor diye bi kaldırdım kucağıma hemen ağzına elimi soktum yok hemen manevra yapıp çıkarmaya çalışıyorum ama kalbim yerinden çıkacak elini bi kaldırdı şeker çubukta duruyor meğer ters döndürmüş şeker altında kalmış elinin içinde görmemişim güler misin ağlar mısın kalbüm yerinden çıkıcaktı bi beş dakika bakakaldım bi ağlama geldi gerçeğini düşünmek bile istemiyorum çok korkunçtu 

18 Cevaplar

+1 oy
(14,420 puan) tarafından

Ahhh bu anaların çektiği saçın beyazlamısmı kiz bi bak :P

Ömrumüzu yiyolar canları sag olasicalar

tarafından
Valla beyazlar var zaten iyice ak pak olcak yakında heralde :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah aahh bu çocuklar..  dün benim kız da beni korkuttu bağırmama komşular geldi...
tarafından
Noldu canım hayırdır
tarafından
Sağlık ocağına gidecektik. Hazırlandık. Merdivende bebek arabasını açıyordum. Bebeğin de uykusu var kucak istiyor. Battaniye almak için uzandım onu alacağım sandı almayınca bastı yaygarayı. Ağlarken nefessiz kaldı baktım çocuğun sesi yok kucağıma aldım mosmor suratı. Nefes alamıyor. Kucağıma aldım sırtını sıvazladım küçük diline parmak attım yok sesi yok. Yüzüne baktım gözleri kaydı çocuk kendini bıraktı. Yan komşunun kapısına vurdum bağırdım onlar kapıyı açtı üst komşu alt komşu çıktı geldi çocuğa su içirdiler müdahale ettiler elhamdulillah düzeldi kendine geldi ağlamaya başladı ben de ağladım çok korktum. Çocuk ağlayacak diye aklım çıkıyor dünden beri...
tarafından
Ah kuzum kıyamam rabbim koruöuş çok korkunç bişey
0 oy
tarafından
Gecmis olsn ama iyi yirtmissin bebegin nekdar bilmiyorum ama sapli seker cok tehlikeli kizim 22 aylik ben cubuk krakerr bile vermiyorum. Cok dikkatli olunmasi lazm
tarafından
Bidaha töbe çokta tutmadı aslında elinde hemen video çekip alıcaktım 10 aylık asla vermem bidaha
tarafından
Boswer öyle seylere alistirma zaten. Büyüyünce engel olamicaz hep yiyecekler bari şu aylarda vermeyelim. Cok nadiren veririm ayda 1-2 kez o da tuzlu olanlardan. Daha cok meyve veririm salatalık veririm eline yesin diye
tarafından
Vermem ki kuzum abisi yiyodu elinde onada verdim sadece video çekmek için normalde vermem böyle şeyler şimdi daha dikkatli olurum bu bana ders oldu
0 oy
tarafından
Kalbim yerinden çıkacak gibi okurken sekeri ters çevirdiğini okuyunca sesli güldüm. Op benim yerime annesi
tarafından
Valla bende güldüm sonradan kendi kendime ama evlatlarımdan birine bişey olsa yaşayamayacağımı bikez daha anlamış oldum gözlerim dolu dolu gerçekten allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Ay kusura bakma güldüm ahahahhshshs
tarafından
Valla bende güldüm sonradan kendime sjsjjs bide çok panik oluyorum bişey olunca normalde aklımı kaybederim yavrularıma bişey olsa heralde rabbim esirgesin çok korkunçtu
(1,301 puan) tarafından
Bende öyleyim maalesef kuzum hâlbuki o gibi durumlarda evham yapmak yapacağımız herşeye engel olur.
tarafından
Aynen canım yanlış müdahale yapmamak için soğuk kanlı olmak lazım işte ama gelde anlat
0 oy
tarafından
Yaaa Rabbım korusun inşallah canım 
tarafından
Amin canım hepimizinkini
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Cnm öle bişey olsa çocuk tepki verir başıma geldi kızım çığlık çığlık di Rabbim korusun evlatlarimizu
tarafından
Kız ne biliyim o an aklımdan binbir türlü şey geçti çok panikledim aslında böyle durumlarda soğuk kanlı olmak lazım ama olmuyor işte
(3,419 puan) tarafından
Rabbim korusun canm valla bende çok korkuyorum ama başıma gelince yeni ben ölüyorum çok sakinim felan
0 oy
(8,087 puan) tarafından
Babam çok kızardı, şimdi bile elimde görse topitop kızar hele ki tutmadan ağzımda dursa filan Allaaah dinle artık nutukları. Çok haklıymış ama. Anne olunca anladım çoğu uyarılarını
tarafından
Gerçekten öyle biliyo musun saniyelik bişeydi asla vermem bidaha sadece video çekip geri alıcaktım
(8,087 puan) tarafından
Rabbim korumuş canım
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun ama bende çok guldum ters cevirmiş kısmını okuyunca:D

llk şakasını da yaptı sana minigin:D

tarafından
Valla öyle oldu bi bakıştık olaydan sonra napıyo bu deli dedi heralde içinden :D
0 oy
(14,805 puan) tarafından
Aşkım bı baksaydin keşke ☺️ ah annelik ya insanın yüreği sökülüyor resmen ☹️ gulumsettin beni canım rabbim korusun evlatlarımızı 
tarafından
Ne biliyim kuzum ya zaten çok panik bi insanım normalde o an birsürü şey geçti aklımdan eşimlede konuşmuyoruz ablasına gitti o da yoktu evde gerçek olsaydı napardım ay düşünmek bile istemiyorum rabbim esirgesin
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Ayy Allah korusun cnm gecen oglumun eline muz verdım buyuk ısırmıs bogazında kalmıs ses cıkaramıyr mutfakta arkamda oturuyor bıde dondum ki kıpkırmızı olmus normalde kalsa da cıkarır kendısı eline bısey verince yanımda durdururum hem bakarım.. Bı kac saniyelik bısey oldu.. Hemen kucakladım ters cevırdım sırtına vurdum cok sukur kurtardık.. Allahım bagıracaktım nerdeyse ödüm koptu 
tarafından
Ayy işte bende çok panik biriyim elim ayağıma dolaşıyor bişey olunca aslında hiç iyi bişey değil soğuk kanlı kalmak gerekiyor böyle durumlarda yanlış müdahale yapmamak için
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Ayy bian okurken korktum ki şükür bisey yokmus. Benim oglumun bogazina 50 kuruş takıldı elindeydi agzina atmış koltuktan asgiya bir düştü bogazina kacmis cok kötü oldum hemen tutup karnina baskı yaptim çok şükür cıktı.  Rabbim evlatlarimizi korusun gercekten cok zor bir durum 
tarafından
Ayy Allahım bir anlık bişey bunlar gözümüzden sakınıyoruz çok korkunç ya
(3,951 puan) tarafından
Evet canım ya
0 oy
tarafından
Geçmiş olsn kuzum ya 
tarafından
Sağol canım benim
0 oy
(402 puan) tarafından
Ayyy anlattiklarini an ve an okur ken yaşadım.benm kiz 4aylikti kendi yatagimda yatirdim kenarlara yastik falan attim neyse arada gelip bakıyorum kenardan tabi en son bi geldim tam yatagi görmedim bile bi baktım kiz yok kostum odaya girdim yüz üstü yatmış Allah dedim aldım kucağıma çevirdim meğer uyuyormus öyle kalktı gülümsedi bana öldüm o an nasıl sarilip ağladım tam esim de üzerine gelmişti oda aglarken görünce korktu ne oldu diyo hilal diyom ağlıyorum ne oldu kiza geldi odaya anlatım cok fenaydi Allah yaşatmasin böyle şeyleri kimseye
tarafından
Off kuzum ya bir anlık bişey bunlar melekler korur derler ya aynen öyle gerçekten rabbime emanetler düşünüyorumda şimdi gerçekten bişey olsa napardım ben ya gözlerim doluyor hemen :(
(402 puan) tarafından
Hepde korkusun inşallah canım Allah kimseye yasatmasin ne diyim cok.cok zor dur
0 oy
(2,671 puan) tarafından
İlk okuyunca çok korktum sonda istemsizce güldüm canım ya kızma yanlış anlama valla yaramazlar odunu koparmis ya  .şimdi sen hem korkmuşsun hemde gulmussun :,-)  oğlunda simdi diyordur bu anem neyapiyor ya :,-):,-)
tarafından
Valla baktı bana napıyo bu çatlak dedi içinden çocuk bende sonradan güldüm ama çocuklarıma sarılıp ağladım sonra abisi bile diyor anne kardeşime bişey olsaydı napardım ben diye rabbim ayırmasın inşallah birbirimizden çok kötü oldum
(2,671 puan) tarafından
Amin amin inşallah Rabbim kimseye evlat acısı. Vermesin
0 oy
(454 puan) tarafından
Canım bir sağlıkçı olarak söylüyorum öyle bir durum yaşarsan sakın ağzına elini atma çok tehlikeli 
tarafından
Napmalıyım peki kuzum
(454 puan) tarafından
Heimlich manevrası var kolay bir manevra ona bir göz at, inşallah Allah gerçeğini yaşatmaz canım ❤️
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Kotu bi durum mus ya boyle seylerde beni de tansiyon hemen düşüyor bi saatde kendime gelemiyom :) 
tarafından
Valla banada önce bi gülme sonra ağlama geldi çocuklarıma sarılıp ağladım rabbim gerçeğini yaşatmasın kimseye
(1,570 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
tarafından
Bu kadar olur bende bugün yani resmen öte tarafa gittim geldim. Annemle konuşuyordum telde arada oğluma bakıyorum camdan bakıyordu 18 aylık bu arada

Bı baktim kapak almış ağzına küçük dilden aşağı gidiyor teli attım kapağı Alicam alamadım anne ölüyoo diye bağırdım. Son anda çıkardım ama bittim yani kalbim duracaktı

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 799 göst.
31 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 427 göst.
22 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 931 göst.
7 Haziran 2019 Diğer kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 248 göst.