Kızlar az once tencereden tencereye süt boşaltırken kaynar süt karnıma döküldü bi anda şuan canim cok yanıyor ne yapabilirim geçirmek icin yanık kremi filan da yok :((
Valla ya acile kos yada bi eczaneye.. Hic birini bulamadin komsuya git al. Buz aciyi hafifletiyo ama su topluyo sonrasinda. Hafife alma yanik acisi cok kötü bsey. Benim 2 ay once döküldü bacagima kaynar su. Anestol pomad aldirdim.o cok şükür aldı acısını
Patates rendele koyy
Canim direk hastneye git ya su toplar dayanamazsn acusna
Çok geçmiş olsun canım ya :( dikkat et gerçekten yanık da çok zor. Hastaneye gitme şansın varsa bi görün bence
Çok geçmiş olsun canım. Yumurta akı sür karnına benim teyzem hemşire yiğenimin bacağı yanınca yumurta akı sürmüştü. Tabi yanık dereceside önemli. Doktorada görünmen farklı olur ama dene istersen.
Macun sur kız ayyyy Allah nasıl oldu o off
Geçmiş olsun canım süt yanığı çok kötüü bende patates rendesi yada biz koy
Geçmiş olsun canım bence immanın varsa bi hastaneye git hamileyken yanık kremi sürülürmü bilemicem ama bi görünmende fayda var hastaneye
Canim hemen seker sur yanik yere 20 dk beklet kabarmamasi icin babam asci o ogretmisti bize de gecmis olsun
Çok geçmiş olsun acile gidebilirsen git yada yarın doktora süt yanigi bilirim acısını su gibi degildir
Canm çok geçmiş olsun ya bende demin kaynattim yoğurt yapicam değiştirdim tencereyi korka korka bence git doktora yanık çok kötü birşey bn önceden çay dan yandığım için iyiibilirim yanık acısını rabbim şifa versin insallh
Buz tut buz :(
Canim cok gecmis olsun toz sekeri dene 15 dkka sobra agrin sızın geciyor bizzat denemis bir insanim kople ayagima kaynar su dökülmüştü toz seker koydum 10 15 dkka baya sizliyor sma sonra geciyor tabi asiri derecede yanmadiysa
Salca sur yada dis macunu cok gecms olsn
Hastaneye git canim nasil acıyodur yaa
Gerekirse amblans cagr taksi cagr dr a gorun merhem flanda surme kafana gore , iyi dayaniyorsn ben ortaligi ayagi kaldrmstm hastane yolunu coktan tutmustm
Ayyy :// sut yanığı çok kötü olur canım hemde hassas bolgeye dökülmüş nasıl dayanıyorsun kimse yokmu yanında yanığà tahin yağı iyi gelir acısını alır yoğurt falan da rahatlatır çok geçmiş olsun yarın bi doktora yada sağlık ocağına gitmeye çalış rahatlatacak bişey yaparlar
1,488,867 soru
24,336,431 cevap
345,876 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın