Bugün kuzenime Nişan alışverişine gittik damat tarafından sadece damadın teyzesi ve damat geldi bizdende kuzenim, teyzesi ve ben gittik neyse bizde gelinin yanında giden kişilere hediye alınır damadın teyzesi tutturdu illa kendinize bişey beğenin diye bizde çekindik ama mecbur kalınca baktık kuzenimin teyzesi hırka beğendi onu aldılar hırka 150 liraydı neyse bende sonra bakarım burda hoşuma giden bişey olmadı dedim çıktık ayakkabı alışverişine gittik orda bot reyonunda indirim botlar 150 TL yazıyordu bende kuzenime gizlice dedim ki ben bot bakayım o zaman dedim madem aynı fiyat ihtiyacım olan şeyi alıyım çünkü illaki alınacak bişey herneyse botu aldık kasada demez mi 250 lira diye ay ben şok oldum hemen geri almaya çalıştım bilmiyordum dedim ama naptiysam izin vermediler aldılar botu ama çok aşırı utandım zaten herşey ateş pahası olmuş yani bi kıyafet alışverişi 5 bine patladı bide ben kalkıp o fiyata hediye aldırdım sürekli utancımı dile getirdim onlarda sürekli saçmalama bişey olmaz dedi ama hala utanıyorum bari buraya yazıyım da içim soğusun diye düşündüm offff yaa :////